חג שמייח

Cגלית

New member
../images/Emo137.gifחג שמייח../images/Emo137.gif

איפה ועם מי אתם מתכוונים להיות בחג? יש המלצות לטיולים? איפה מדליקים נר ראשון? משאירים נרות למשחקי סקס? חג שמח לכולם, מלא באהבה ומתיקות

חג שמח

איפה ועם מי אתם מתכוונים להיות בחג? אוחחח.. המופלאה חזרה כך ש... בבית, אולי צפון..
יש המלצות לטיולים? ברור.. הרי י-ם וסביבותיה איפה מדליקים נר ראשון? אצל אחותי הילדים ובלה בלה בלה משאירים נרות למשחקי סקס?
חג שמח מלא באור וחום מלטף

seymore butts

New member
חג שמח לכולם !../images/Emo138.gif

איפה ועם מי אתם מתכוונים להיות בחג?
לצערי כרגיל, בעבודה. יש המלצות לטיולים?
שמעתי שבאגם החולה יש מראות מרהיבים בגלל עונת הנדידה, מקווה שזה לא נגמר כבר. איפה מדליקים נר ראשון?
בבית עם המשפחה. משאירים נרות למשחקי סקס?
בהחלט אבל בשום אופן לא כשהם בוערים. פלוץ אחד בעיתוי הלא נכון והערב עלול להיגמר במיון..

חג שמח ומשמין רצחחחחח

איפה ועם מי אתם מתכוונים להיות בחג? - בבית עם הפשוש שלי יש המלצות לטיולים? - פסטיגל נחשב?
איפה מדליקים נר ראשון? - וואלה זה היום, צריכה להיערך עם נרות וסופגניות דחוף. משאירים נרות למשחקי סקס? - אני לא ארגיש אותם, הם יבלעו בחור השחור
הו הו הו, חג שמייח

על הניסים....?

אף פעם לא הבנתי את הסיפור על כד השמן ואני בטח לא בעניין של "נר לי נר לי דקיק". גם המכבים זה לא מה שהיה פעם והם חוטפים בראש חופשי שבועי. אז אולי אדליק איזה חנוכיה, אתן בראש לסופגניה ואז נפצח בשיר "אז אגמור בשיר מזמור..." נ.ב מכיוון שאין לי בעיות של עודפי שומן וקלוריות, הרי שבכייף אוכל משהו מתוק, ר'ק מה, אפילו הסופגניות זה כבר לא מה שהיה פעם, סתם כדורי בצק שומניים. בקיצר, נס לא קרה לנו גם החג הזה, אבל אני אופטימי...

bemylady

New member
חג שמח לכל נשות ואנשי הפורום!../images/Emo137.gif|סביבון

איפה ועם מי אתם מתכוונים להיות בחג?מחכה לנס הערב ולנר ראשון תרתי משמע... יש המלצות לטיולים?יש המלצות לאן לא ללכת...לקניונים! איפה מדליקים נר ראשון?תלוי בסעיף הראשון... משאירים נרות למשחקי סקס?גם זה תלוי... שיהיה לכולנו אור בלב וחום בגוף...כל אחת/ד בדרכה/ו!!!
ואיך אפשר בלי שיר צפוי אבל תמיד מדליק?!

למעלה