חג שמח לכולם

לאנה2

New member
../images/Emo137.gifחג שמח לכולם

אור בלב ובעיניים שיהיו רק דברים טובים ומלא טיולים כמובן

dod_basim

New member
חג שמייח ופורח ../images/Emo138.gif../images/Emo138.gif

ונתחיל עם סקר לכבוד חג החנוכה 1. איפה היית בחו"ל? (טיול תרמילאי או אחר) 2. מה הטיול האחרון? 3. מה הטיול שהכי השפיע עליך? 4. מה הטיול הבא שלך? אצלי: 1. אנגליה, צרפת, גרמניה, איטליה,אוסטריה, ספרד, שוויץ, הולנד, פולין, קפריסין, יון ותורכיה. (היה לי מזל שההורים שלי אוהבים לטייל) 2. ספרד לפני כקצת יותר מחודשיים, אומנם טיול משפחתי אבל היה נהדר. 3. ללא ספק המשלחת לפולין, מקום שיש בו מלבד תרבות הסטוריה ונופים. 4. עוד חודש עושה טיול תרמילאי ראשון, מתחיל בסין ומשם לנפאל ולהודו.

sela v

New member
חג שמח

1. אפשר לחפש בהיסטוריה של הפורום, פשוט הרשימה ארוכה. 2. ירדן - חזרתי לפני כמה שעות. 3. לא חשבתי על זה אף פעם, אבל נראה לי שזה היה הטיול שלי לאפריקה ב-96. 4. לא יודע.

Black Star

New member
חג שמח ומבדח ושנה טובה ../images/Emo13.gif

(בדר"כ אני לא מגיבה בפורום, בעיקר כי אין לי המון נסיון תרמילאי... אבל אני אענה בכ"ז). 1. לונדון (פעמיים), פריז (פעמיים), פראג, הולנד, בלגיה, יוון, סיני (זה נקרא?), פולין, דנמרק, שוודיה, פינלנד, נורווגיה, בודפשט. 2. סקנדינביה - טיול תרמילאים בן קרוב לחודשיים. מדהים... 3. סקנדינביה - מעצם היותו טיול תרמילאים שחוויתי בצורה כ"כ שונה מכל מיני סיורי ערים למיניהן.. והמשלחת לפולין - במובן היותר "תרבותי" ובמקום העמוק של ההבנה ההיסטורית והאישית. 4. יש כ"כ הרבה טיולים שאני מחכה לעשות.. בטוח שזה יהיה תרמילאי
התמכרתי, מה לעשות... אוסטרליה ניו-זילנד, או צפון אמריקה. אני פחות נמשכת ל"קסמי המזרח"... שנת 2006 שמחה לכולם! (אני מתחילה מחר לעבוד מוקדם, אז אני פה במקום לצאת ולחגוג..).

לאנה2

New member
../images/Emo163.gifקום והתהלך בארץ

סקר יפה להלן התשובות 1. אירופה: אנגליה, איטליה, ספרד, הונגריה דרום אמריקה: צילה, ארגנטינה, ברזיל, אורוגואי, בוליביה, פרו, אקוודור, קוסטה ריקה מזרח: סין, הונג קונג, תאילנד, פיליפינים וגם רודוס כמובן סיני (זה מאד נחשב) והכי חשוב ארצות הברית והבאהאמס! 2. הטיול האחרון שלי היה באילת ממש עכשיו בחנוכה 3. כל טיול שלי השפיע עליי בצורה כזו או אחרת 4. חולמת על אפריקה ניו זילנד ואוםטרליה ובכלל חלום גדול שלי להיות בכל האיים האקזוטיים שיש בעולם וואי עד שלא כתבתי את זה לא קלטתי בכמה מקומות הייתי מגניב

למעלה