המפגש!!!!!

AeroDar

New member
../images/Emo137.gifהמפגש!!!!!../images/Emo137.gif

קודם כל חג שווה לכל משתתפי פורום לד זפלין!!!!! שיהיה לכם חג שמח ובלה בלה בלה (= וכמובן לא להשמין יותר מדי מהסופגניות!!!! ועכשיו לדברים העיקריים... מחר, יום ה' ה 9-12-04 יתקיים המפגש השני של פורום לד זפלין. אנחנו נפגש בקניון עזריאלי בשעה 11 וחצי בבוקר בטוואר רקורדס בקומה השניה ליד מדף הדיסקים של לד זפלין....ודרך אגב זה רשום בגדול!!! אחרי שכולנו נפגש נלך ביחד לסנטר כדי שיהיה לנו מקום לשבת כי בעזיראלי אין... אז אני רוצה לראות מי הולך להגיע מחר אז כל מי שבא יכתוב בכותרת ההודעה
וזהו.... ערב טוב ונתראה מחר (מי שבא...)

silvermarlin3

New member
../images/Emo31.gif

אני גר במרחק שעתיים וחצי מתל אביב אין מפה רכבת........ הורים לא יכולים להסיע (הרישיון בדרך...) אז אין מצב שאני מגיע

../images/Emo12.gif

יש בכלל מקום בארץ (חוץ ממטולה\אילת) שנמצא במרחק של שעתיים וחצי מת"א?

AeroDar

New member
לאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא יכולה לבואאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוווףףףףף!!!!!!!!!!!!!! טוב תהנו לכם....ואני אהיה לבד...בבית...גלמודה ועצובה...

yoyoyud

New member
טחח...

שמת מודעה על המפגש ואת בסוף לא באה :) בכל מקרה, לפי מה שהבנתי מאנשים, יבואו: סהר, מעין, עומר, טינה, הודיה (רק להגיד שלום) ואני.

AeroDar

New member
כי אמא שלי לא מרשה לי...

פעם קודמת גם לא אמרתי לה כי אין מצב שהיא הייתה נותנת לי אז אמרתי לה שאני הולכת עם מעין לסרט... ועכשיו מעין לא יכולה לבוא והשאר לא התעניינים במוזיקה הזאת והם יהיו ממש לא קשורים אז אין לי תירוץ..." אמא אני הולכת להסתובב לבד בעזריאלי??"....לא נראה לי...טוב בפסח אני אבוא! חחח

חיחי. מעין ../images/Emo3.gif

אממ..מה הבעיה להגיד שאת הולכת להפגש עם אנשים שאת מכירה שם? ותגיעי לבד?

hodaya17

New member
מסיבות השמורות במערכת...

סתם אני פשוט נפגשת עם חברה שלי מהפורום של משינה והם נשארים בעזריאלי...

שמיקי

New member
היה אחלה מפגש חחח :)../images/Emo42.gif

חחח.. אממ היה נחמד להציק לכם.. אתם אנשים טובים!

למעלה