סקר\שאלון:

../images/Emo136.gif../images/Emo25.gifסקר\שאלון:

שם:
איך חברייך הטובים מכנים אותך?
הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם:
מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה?
מעריצים/אוהבים את:
מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית?
איזה עוגיות אתם אוהבים?
עם חלב?
משקה חם אהוב:
עונה אהובה:
משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב):
תחום עניין(תחביבים):
איזה חוג אתם?(אם יש כזה...)
מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?):
מקום בילוי מועדף:
אתה קורא תשובות של אחרים לסקרים?
אתה עונה על השאלון סתם כי משעמם לך או כדי שאנשים יקראו?
התאהבת פעם?
אמרת פעם למישהו "אני אוהב\ת אותך"?
סבלת מאהבה?
איכזבו אותך פעם?
מאמין מאהבה ממבט ראשון?
ולסיום:איך היה הסקר? אוהבת המון,סיון

../images/Emo42.gif../images/Emo136.gif../images/Emo137.gifעונה לעצמי../images/Emo13.gif

שם:סיון
איך חברייך הטובים מכנים אותך?בוביק,פופיק(סיפור ארוך),סיונו'ש,סיו וזהו נדמה לי..
הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם:פופיק ובוביקק
מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה?קבוקייםם
או שוקולד טעים כזהה...
מעריצים/אוהבים את:בנחחהההה המושלםם
מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית?חורףף-עם שוקו חם עם שמיכה חממהה וסרט טובב
איזה עוגיות אתם אוהבים?הרבהה...
עם חלב?גגםם...
משקה חם אהוב:תהה או שוקו
עונה אהובה:חוררףףף רולזז
משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב):לא יודעת..
תחום עניין(תחביבים):אאממ..אינטרנט, טלויזיה, חברות, סרטים.
איזה חוג אתם?(אם יש כזה...)אין כרגע
מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?):אוהבת לקום בבוקר עם טיפות על החלון
מקום בילוי מועדף:סרט בקולנועעע
אתה קורא תשובות של אחרים לסקרים?ככןן
אבל רק מענינים כאלה..חח..
אתה עונה על השאלון סתם כי משעמם לך או כדי שאנשים יקראו?גם וגםם..
התאהבת פעם?כןן
מאוהבת כרגעע...
אמרת פעם למישהו "אני אוהב\ת אותך"?לא חושבת..
סבלת מאהבה?כן-סובלתת כרגע
איכזבו אותך פעם?כן, ידיד טוב שלי(כבר לא) וחברה שליי...ואני לא בדיוק אסלח להם על זה לעולםם...לידיד שלי בכל אופן לא
מאמין מאהבה ממבט ראשון?כן-מאמיננהה ממשש
אבל לא קרה לליי...חוץ מאהבה לבנחחהה
חח..
ולסיום:איך היה הסקר?נחמממדדד

סולדד100

New member
אני עונה../images/Emo70.gif

שם:רחלי איך חברייך הטובים מכנים אותך? רוחול/רוחי (אני יודעת שזה מוזר...) הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם:רוחי מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה? חח רק ממסטיק לא ישעמם לי
מעריצים/אוהבים את: סולדד פסטורוטי
מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית? לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכל השאר
איזה עוגיות אתם אוהבים? לא אוהבת עוגיות
עם חלב?אה? משקה חם אהוב: שוקו
עונה אהובה:קיץ
משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב): אין... אני שונאת משחקים תחום עניין(תחביבים): מוזיקה
איזה חוג אתם?(אם יש כזה...)אין מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?):שמש
ושמיים מקום בילוי מועדף: כל יום זה משתנה אתה קורא תשובות של אחרים לסקרים? לפעמים
אתה עונה על השאלון סתם כי משעמם לך או כדי שאנשים יקראו?גם וגם התאהבת פעם? כן
אמרת פעם למישהו "אני אוהב\ת אותך"? כן סבלת מאהבה? קצת... איכזבו אותך פעם? מלא פעמים... מאמין מאהבה ממבט ראשון? עד היום לא האמנתי... אבל מהיום אני מאמינה... תנחשו למה... ולסיום:איך היה הסקר? נחמד+

עונההההה

שם:מעיין איך חברייך הטובים מכנים אותך?מאי,מעיינוש,מאי מאי,מאיויו-אבל יש לי חברה מפורום מיכאלה שמכנים אותה מאיויו אז זה לא טוב חח..אבל רובם מאי כאילו מה זה רובם חחח כולם מכנים אותי מאי גם המורים... הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם:מאי מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה?גילדה,קרטיב או קולה-אם זה נחשב לזלילה חח.... מעריצים/אוהבים את:אני מעריצה הרבה אבל אני אוהבת את פלור,בנחה ומריאנה וכמובן שכמובן שבטח שכמובן את אפרת כהן...אבל אני אוהבת אותם ולא מעריצה אותם יודעים מה ההבדל?!הערצה חולפת אהבה לא! מה הכי כיף?לראות מיכאלה ופלורייסינטההההה וכל הסדרות של כריס חיחיחי ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה!!קיץ רולז חחח! איזה עוגיות אתם אוהבים?שוקול וכל מיני חח.. עם חלב?לא.. משקה חם אהוב:שוקו עונה אהובה:קיץץץ! משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב):משחק החיים סתם סתם חחחחח אמממממממ לא יודעת... תחום עניין(תחביבים):פייי יש המוןןן!כל תחומי הספורט אבל הכללללל!לראות 10 שעות ביום את התמונות של אפרת כהן,פלור,בנחה ומריאנה,להיות בפורום פלרוסיינטה ומיכאלה,מסיבות,לצאת לבלות עם חברים,קולנוע ועודדדדדד המון! איזה חוג אתם?(אם יש כזה...)נבחרת ישראל בכדורגל וכדורסל וגם בנבחרות בציפר,ריקוד(9 וחצי שנים),טניס,צופים! מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...)שמיים.. על מה אתם לא מוכנים לוותר?על פרק בפלורייסינטה ועל פרק ממיכאלה ועל משו בטלויזיה שפלור,בנחה,מריאנה אספוסיטו,אפרת כהן וכל מישו אחר מפלור ומיכאלה בטלוויזיההה!אה ומסיבה חח!אףףףףף פעם לא הפסדתי מסיבה או טיול! מה עושה לכם את היום?):המון דברים... מקום בילוי מועדף:אומן 17 חח ועוד הרבהההה! אתה קורא תשובות של אחרים לסקרים?לפעמים..כשיש כוח חחחחח אתה עונה על השאלון סתם כי משעמם לך או כדי שאנשים יקראו?גמבה(גם וגם)וגם כי זה נחמד לענות על שאלוןןןןן אני אוהבת שאלונים חח התאהבת פעם?ברור יותר מידי פעמים חח אמרת פעם למישהו "אני אוהב\ת אותך"?ברור! סבלת מאהבה?לצערי איכזבו אותך פעם?בטח מאמין מאהבה ממבט ראשון?כן ולסיום:איך היה הסקר?מדהיםםםםםםם חח!

אנייי

שם:שחף איך חברייך הטובים מכנים אותך?- שיחשוחית או שחשוח הכינוי שאתם הכי אוהבים מביניהם: שיחשוחית מה הייתם מוכנים לזלול כל היום והלילה?- ארטיק קרח מעריצים/אוהבים את: אגוס טיןן
מילגרוס פלורס
טלי
ונדיה
מה הכי כיף?ללכת לבית קפה בקיץ ולזלול גלידה או לשבת בבית בחורף עם שוקו חם וכירבולית?-בקיץ עם גלידה איזה עוגיות אתם אוהבים?- שוקולד צ'יפס עם חלב?- לא משקה חם אהוב: נס עונה אהובה:אביב (יומולדת שלייי) משחק שהתמכרתם אליו(גם משחקי מחשב): אמ.. אין לי... תחום עניין(תחביבים):משחק שירה וריקוד איזה חוג אתם?(אם יש כזה...)- משחק מה אתם הכי אוהבים בחוץ?(שמש,שמיים,עצים,פרחים...על מה אתם לא מוכנים לוותר?מה עושה לכם את היום?): שמשש אבל לא יותר מדי חמה... מקום בילוי מועדף: כל פעם איזה שבא לי.. אתה קורא תשובות של אחרים לסקרים?- לפעעמים... אבל רוב הפעמים כן.... אתה עונה על השאלון סתם כי משעמם לך או כדי שאנשים יקראו?- כי אני אוהבת.. התאהבת פעם?- בטח
אמרת פעם למישהו "אני אוהב\ת אותך"?- אמרתי את זה אבל לא לידו.. חחח סבלת מאהבה?- לא איכזבו אותך פעם?- בערך.. מאמין מאהבה ממבט ראשון?- כן ולסיום:איך היה הסקר?- חמוד לאלה

למעלה