Cלבסטר

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאבל אנחנו משתמשים בלוח השנה

הלועזי.. רוב האנשים שתשאלי אותם לא באמת ידעו מה התאריך העברי היום. אנחנו משתמשים יותר בלוח הלועזי [חוץ מבחגים]. ובגלל זה אפשר לחגוג את זה כמו שחוגגים תחילת שנה עברית..

JuSt SmiiiiLe

New member
אז זה עצוב שיהודים משתמשים בלוח שנה

לועזי ישראל היא מדינה של יהודים, לא מדינת ישו

RaZiK4

New member
נכון..

ואני גם אתפלא אם את באמת משתמשת בלוח שנה עברי.. [ג'סט סמייל]

ח0חו0ית1

New member
../images/Emo45.gif

אני גם חושבת שזה בלי קשר לחגיגות של השנה החדשה של הנוצרים או של היהודים או מה שזה לא יהיה. העיקר שיש סיבה לחגוג משהו, מגיע לנו מידי פעם

JuSt SmiiiiLe

New member
אז את אומרת ש..

פשוט צריך לחגוג כל חג שבא..לא משנה אם זה חג של אדם שהיה אנטישמי ולא משנה אם זה חג שחוגג עם שפועל נגד היהודים; עם שהאשים את העם היהודי על צליבת ישו ועשה כל כך הרבה פוגרומים בעבר, עם שתמיד פעל בכיוון אחד - השמדת היהודים. אני לא כופה כאן את דעתי על אף אחד, אבל - תחשבו על זה רגע: יש לנו עם כזה ענק
, עם שאחרי שכפפו אותו כל כך הרבה פעמים הצליח להזדקף ולהמשיך הלאה עד היום, ברוך ה'
; עם בעל חגים מיוחדים משלו.. תמיד יש את העניין של חוסר הסובלנות דווקא לעם שבו אנו נמצאים מהסילבסטר הזה עשו הרבה יותר דרמה מאשר את החג של תחילת השנה של חב"ד, לדוג'..למה? לא חסרות סיבות לחגוג, למה לחגוג חגים של עמים אחרים? כל כך מהר שכחנו את העבר? עזבו את העבר, כל כך מהר אנחנו שוכחים את המקרים שקורים כל יום?!

Effoliation

New member
אוי..../images/Emo210.gif

סתמי
עכשיו זה יגיע לויכוח כזה שתתחילי לחפור כמה כופרים אנחנו ובלה בלה.. הרי זה לא שמישהו באמת יבוא ויגיד לעצמו "אה... ג'סט סמייל אמרה שזה חג של אנטישמים אז נתקשר לחבר'ה ונבטל ת'מסיבה" אז די.

JuSt SmiiiiLe

New member
אז תתפלא ../images/Emo6.gif

ומצטערת על התקיפה אבל זה פשוט נראה לי לא נכון לחגוג חג שנקרא על שם של אדם אנטישמי שעשה רע ליהודים ובכלל, חג של עם שרק מחפש להשמיד את היהודים מהעולם תחשבו על זה..

יאו כלכך נוסטלגי >

הייתי עכשיו בארכיון ועברתי לדפים מלפני שנתיים כלכך מוזר לראות איך היינו פעם
היו מאותתת הודעות ביום!! הגיבושש! וכל הילדים שהיו פעם! בסילבסטר לפני שנתיים היינו איזה 20 ילדים בצ'אטט ופתחנו מלאאא הודעות חדושת בפורום על השנה החדשה
זוכרים את שוקו ונילה מהצ'ט? שהיה מכניס כפילים?

אממ היום ט' בטבת תשס''ז?

אני משתמשת ב2 האריכים הלועזי והעברי... ולכן אני מיינמת את הלועזי כהתחלה חדשה ולא כמשהו כחגיגה וזה...

ח0חו0ית1

New member
../images/Emo3.gif

חוגגים סילבסטר? לא סילבסטר, סתם שנה חדשה אם לא, למה? אם כן, איפה? לא ידוע עדיין, בטח סתם נשב ברחוב אם אתם עדיין לא יודעים תתחילו לברר *הקיפו את התשובה הנכונה:* מתנשקים? אולי עם סבא כן -- לא -- עדיין לא ידוע

למעלה