סופשבוע רגועD:

Fairy of Rock

New member
../images/Emo136.gifסופשבוע רגועD:

שיר השבוע:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
סדרת השבוע / סרט השבוע:
משהו טוב שקרה:
משהו רע שקרה:
תיכנונים לשישבת:
תמונת השבוע:
איך היה לחזור לבית ספר?

mikeys barking

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo72.gif

שיר השבוע: Bob Dylan - like a rolling stone להקת השבוע: ביטלס, בוב דילן, בון ג'ובי ועוד המון אלבום השבוע: כלמני קליפ השבוע: אין סדרת השבוע / סרט השבוע: בלקאדר, חברים משהו טוב שקרה: לא זוכרת משהו רע שקרה: נגמרה השביתה, הפורום גוסס ): תיכנונים לשישבת: אולי נלך לסבתא P: נראה כבר, יש לי עוד המון פרוייקטים ^^ תמונת השבוע: איך היה לחזור לבית ספר? לא כיף בכלל

Shir Girl XD

New member
../images/Emo136.gifסופ"ש קריר למדי../images/Emo136.gif

שיר השבוע: the way you make me feel- mcfly להקת השבוע: simple plan , mcfly אלבום השבוע: אין קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=1GjTvV3bAt8&feature=related שיר ישן ... סדרת השבוע / סרט השבוע: מרגש ביתי, just my luck משהו טוב שקרה:קניות, מפגש פורום מקפליי, הופעה , צילומים וחופש בכללי משהו רע שקרה:אממ..... לא יודעת היה שבוע שעבר אבל אני מעדיפה לשכוח תיכנונים לשישבת:סרט, יומולדת של חברה שלי, כל המשפחה באה.. יאיי האחיינים המתוקים שלי תמונת השבוע: איך היה לחזור לבית ספר?רגיל אני למדתי בשביתה

אני ../images/Emo13.gif

שיר השבוע:red hot chili peppers- don't forget me, nirvana- rape me להקת השבוע: nirvana אלבום השבוע:nirvana- in utero קליפ השבוע:אין סדרת השבוע / סרט השבוע: הרווק 10!!!1
משהו טוב שקרה: אממ.. גיטרההההההההההההההההההההההההההההה באס!#@#%%%# משהו רע שקרה: אימא כמו תמיד תיכנונים לשישבת: מפגש נוסטלגיה עם כמה חברים שלי מהיסודי
תמונת השבוע:אין איך היה לחזור לבית ספר? חביב

למעלה