אממממממ

lizaliz

New member
../images/Emo136.gifאממממממ

חשבתי רבות והחלטתי לפתוח תחרות דוליז.... חשבתי וחשבתי - איזו תחרות זאת תהיה? ואז בא לי רעיון! התחרות היא תחרות פרפז... כן-כן. אני יודעת שזה מש מעצבן, וגם אני שונאת את זה... אבל אתם פשוט נכנסים לאחד הדולמייקרים של אתרים כמו ´DOLLZMANIA´ או ´DREAMDOLLZ´ ולוקחים בייס... בקשר לשיער - אין לי בעיה שתקחו מוכן... אבל ח-י-י-ב-י-ם לשנות אותו... לצייר מעליו, לשנות צבעים וקצת קצוות, להוסיף קישוטים (קשת, סרט וכו´) או את כולם ביחד... אני לוקחת 5 שופטות, לכל אחת אני אשלח מסר אישי על השיפוט... אם לא קיבלת מסר תוך יום - את לא שופטת. את הדוליז יש לשלוח לאי-מייל: [email protected] ואני אפשת שרשור ביום שבת (יש לכן שבוע)בערך ב6 בערב... אני אשים את כל הדוליז שקיבלתי, ואתם תוכלו לשים את שלכן (אחרי שאני אסיים) עד לשעה 7.

coolit

New member
אהה אז גם אני../images/Emo3.gif|בלוןכ|

אני איה החמישית והאחרונה.. יו, הבעיה בדולמייקרים (חוץ מהדולמייקר שלנו..
) זה שהם לא מוצללים! ובצדק, למי יש כוח להצליל עשרות כאלה?.. אבל זה ממש מעצבן.. ו.. זהו!

lizaliz

New member
../images/Emo136.gifהסבר

את לא מכירה בובות פרפז? ברור שאת מכירה... את לוקחת בסיס של בובת פרפז ועושה דולי... בשביל השיער את לוקחת מוכן מדולמייקר ומציירת שליו/משנה אותו/שניהם (או שאת יודעת איפה יש ראש בלי כלום)...

ronit330

New member
אמ..../images/Emo110.gif

בבושה "קלה"-"מה זה בובת פרפז?" אמ..כאילו..נראה לי אני יודעת.. בכל מקרה אני משתתפת:) (אם יהיו כמובן מתחרים..כי נראה לי עד עכשיו יש רק שופטום(ים?) פה.. את יכולה לתת איזה קישור לאתר שיש בו כאלו בייסים?

למעלה