שירשור ערב

נטלי007

New member
../images/Emo135.gifשירשור ערב../images/Emo70.gif

אז מה חדש??? מה עושים???? רוצים סתם לספר משו שמעניין אותכם? מה אתם עושים בחופש הגדול??? שפכו!! יש לכם משו חדש על אורלנדו??? שימו אותו בפורום!!

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif טיול שנתיייייייי ../images/Emo9.gif

יש לי ביום שלישי הקרוב טיול שנתי ל-3 ימים לצפון
ויום שלישי גשר
ועוד היום היה לנו יום שדה- עשינו פיקניק באיזשהו פארק והיה מה זה כייף
שיחקנו מטקות, שש בש, טאקי והכלנו המון
ואז הלכתי לחברה שלי והיא עשתה לי צמות בשיער
חחחחחחחחחח
עזבו...

איילה ל

New member
ממממ....

אם כבר מדברים על טיולים וימי שדה אז לכיתה שלי היה יום שדה בנחל הקיבוצים והיה ממש כיף.... זה יעני נחל נכנסים לתוכו ונרטבים מכף רגל ועד ראש כמו שאומרים.... אז היינו שם אחרי זה הלכנו לאיזה מעיין ממש יפה ועשינו שם על האש... (היו לי כאלה רגשות אשמה כי אני רוצה להיות צמחונית....) ובמעיין הזה הבנים המפגרים מהכיתה שלי (מכירות את הבנים האלה שמשחקים אותה "מסוכנים?") לקחו דגים מהמים והתחילו להצליף איתם על אבנים והרגו אותם...
ו....זהו מי שקראה עד לפה מקבלת צ"לש!!!

kittycatbone

New member
אני מקבלת צל"ש?../images/Emo9.gif

חח סתאם!
ובקשר ליום שדה בנחל הקיבוצים לנו יש אותו ביום שלישיייייייייייייייי
ואיזה מגעילים הילדים שעשו את זה לדגים!!!!!
גם היום שדה שלך mrs bloom נשמע מגניף!!! (תזכירי לי איך קוראים לך?
אני קצת סנילית היום עם השמות..
)

נטלי007

New member
חחח.... גם לי יש טיול שנתי....

שהיה אמור להיות לשלושה ימים אבל בגלל הקיצוצים הורידו לנו יום ואנחנו לא ישנים באכסנייה ושינו לנו את כל הטיול!! אנחנו ישנים הבנים והבנות בנפרד כמובן!(בצפר מסורתי...) באיזשו חניון יחד עם המורות ועם כל הבנות של השכבה (5 כיתות!!!) אבל אנחנו נהיה בחמת גדר ויש מעיינות חמים ואנחנו הולכים ללונה גל ועושים לנו ערב דיסקו וברביקיו.. אז זה די מפצה על זה.. ואנחנו מתקלחים עם כל הבנות ביחד... פאדיחות!! אבל אני אלבש בגד ים!!
ויום אחרי זה יש חופש ואחרי זה יום פעילות (ממדיון) ולמוחורת חלוקת תעודות ולמוחרת חופש!!!! טודע לאל!!

מיטץ

New member
חחח איזה כייףףףף../images/Emo70.gif

אני מזה אוהבת טיולים, לנו היה ליומיים והיה כזה כייף ישנו בלונה גל ובלילה הינו במתקנים
ובכלל כל הטיול היה מים , היה קטע שטיפסנו על מפל וזה היה נגד הזרם,זה היה ממש מפחיד ואני הלכתי עם כל הבנים אז אחרי המסלול כל הבנות יצאו יבשות חוץ ממני וגם הבנים

Galadriel 3000

New member
הממ...

הייתי היום אצל השיננית והיא סתמה לי חור בין השאר (כן היא גם הורידה חארות קטנות וצהובות) ומסתבר שאני צריכה לחזור על היישור שיניים
אוף

וואווו......../images/Emo122.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אלוהים. היה לי שבוע עמוס נורא.......
. ביום שני היו לי חזרות למסיבת סיום עד 4 אחה"צ ביום שלישי היה לי מבחן סיכום באלגברה, על בערך חצי ספר (לידע כללי - הספר שאני לומדת ממנו הוא משו כמו 650 עמודים...
)... אתמול גם היו לי חזרות עד 3:30 ואז נסעתי לטיול של כיתות ז' (בתור מש"צית). והיום הייתי בטיול וחזרתי לפני שעה וחצי ככה ואני מתההההההה לגמרי. כואב לי הכל, כולל הבטן (נראה לי האוכל באכסניה היה מקולקל
... אבל הוא היה טעים
)... ואני עייפה. ואני הולכת לישון. ולא הייתי כל השבוע בפורום.......
. מי עושה עידכון שבועי מחר

SnoopyElf

New member
אארררגגגגגג!!!!!!!! נסיון בלי תמונה

הצלחתי? נראה לי.... כבר חצי שעה אם לא יותר אני משחקת עם תפוז מחבואים... הוא מחביא לי את ההודעות ולא מוכן לפרסם אותן. בקיצור, אחרי הודעית ארוכה כאורך הגלות שנמחקה (קופי פאסט ענבר, קופי פאסט!!!!), אני מנסה לשחזר את מה שהיה בה: הקצתי משנתי! אולי כדאי להתחיל מההתחלה... היתה לי היום בגרות בטומטומטיקה. חשבתי שהלך מצויון, הסתבר שהלך מצונן. דפקתי שאלה שלמה (25 נקודות!) בגלל שבמוח המעוות שלי 5-2=(7-). למה? ככה. מפגרת, מה אפשר לעשות? כנראה שלא נפטרתי מהמקצוע הזה עדיין, אני אעשה מועד ב' ב15 ביולי. פיכסה! אז חזזתי לביתי ורבתי עם אמא שלי הנחמדת, ואז בכלל הייתי עצבנית. הסתגרתי בחדר, הפעלתי "טרויה" בפול ווליום וישבתי להנות.. כמובן שהטריק פעל ותוך שניות העצבים נעלמו כלא היו... ואז נרדמתי וקמתי וניסיתי לשלוח לכן כמה דברים מצחיקים שראיתי בסרט ולא הצלחתי!!! דבר ראשון, שימו לב: הקטור מת, נופל על הקרקע ומה נדחף לו לאף (יותר נכון, מה נדחף לגופתו לאף...)? ציץ מציץ! שימו לב בתמונה, צד שמאל למטה... הציץ שהחליט להציץ...

SnoopyElf

New member
../images/Emo78.gifהתייאשתי....הפיצה קוראת לי...

בקני מקרקרה (עושה גורו גורו...) ובתנור יש כבר פיצה של זוגולוגולובק, אז הלכתי לאכול... אולי תפוז יהיה נחמד אח"כ וירשה לי להעולת את יתר התמונות והפאני-באני שמצאתי בטרויה...

מה חדש טוב...

היו אמא שלי קפצה צניחה חופשית ולא נתנה לי לצנוח זה לא פייר!!!!

אז מה חדש...

היו אמא שלי קפצה צניחה חופשית ולא נתנה לי לצנוח זה לא פייר!!!!

kittycatbone

New member
את רצינית?!!?!?../images/Emo2.gif

איזה מאגניבבבבבבבבבבבב!! ושיט, אני רואה עכשיו אי.אר, ודמטטטטטט יש לי טראומה ממה שקרה עכשיו!!!!

T u r n e r 1

New member
נצל"ש- תמונות חדשות../images/Emo58.gif

הנה (בקישור) תמונות חדשות מהסט של קינגדום אוף הבן.. תהנו

yaaronet bloom

New member
היי!!!! חזרתי!!!!

לא הייתי פה משהו כמו ארבעה ימים אולי שלושה כי אתמול היה לי טקס בני ובנות מצווה... היה מזה כיף... רוצות פירוט? (היו לנו מלא חזרות בגלל זה לא הייתי...)

../images/Emo39.gif לי חדשש....../images/Emo99.gif

קניתי שני פוסטרים מהממים וענקיים של אורלנדו!!!!!!!!!!

למעלה