עוזבת!

../images/Emo124.gif דיייייייי מספייקקקק

כמה פעמים צריך לבקש לא לריב בפורום?! בבקשה תפסיקו אווףף נופר, אם זה לא מוצא חן בעייניך מה שנוי אומרת פשוט אל תקראי ת'הודעות שלה או שאל תגיבי לה בבקשה, דיי!

../images/Emo141.gifמה יש לך???:||||||

מיי דבר עליך בכלל????דברתיי לזאתי עם הכינוי באנגליתת אנערףףףף אבל חוצמיזה גם את לא נמצאת הכי הרבה בפפורום את נמצאתת אבל לאאא הרבה הרבההה שאת יכולהה להגיד מה שבאלךךך על הפורום ועל בנות! בכול מקרה לא התכוונתי עליך בהתחלהההה בייי

../images/Emo25.gif מה עשיתי לך עכשיו?!

כתבתי שאני רוצה להיות חברה שלךך!! מה את רוצה ממני?!אני רבה איתך עכשיו?!! לאאאאאאאאאאאאאא אני לא רוצה גם לריב איתך!!

../images/Emo141.gifמה הקשר?????

מישו אמר שאני רבה איתך??? רקקק אמרת בהתחלההה שלא נוח ליי שאת פהה ובלהבלהבלה כול אלההה אז אמרתי שלא דברתי עליך דברתי לשניהההההה אז אל תדחפו סתםם זהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo25.gifטוב טוב...

אבל מה את מתעצבנת עלי?! אני כל תגובה שלי אומרת לך שאני רוצה להיות חברה שלך

../images/Emo141.gifכי את מפרשת את זה איך שבאלךךך

לא עשיתיי לך כלום וישררר קפצתתת אז אמרתי לך שתירגעיי שאני חברה שלך וזהו אף אחד לא אמר שלא חחח יום טוב=]

SepteMber Lady

New member
ספיר לזאת עם הכינוי באנגלית קוראים מאיה!!!

ובאמת יש פה יותר מדי ריבים ואני לא רוצה לעזוב כי אני אוהבת את הבויז מלא ולא אעזוב את הפורום שלהם בגלל כמה מריבות!! אני אולי לא כותבת פה אבל זה לא אומר שאני לא נמצאת אני עוקבת אחרי כל מה שקורה כאן!!

../images/Emo141.gifבסדררר אבל כנסיי!

קודם כול לא זכרתי איך קוראים לךך ב. לא אמרתי שלא תהייי פהה אני אמרתייי שלמי שלא נאה להינות הפ שתלךך תיראייייי פתאום כול אחת כובתתת שהיא עוקבת אחרי הפורום ואף אחת לא כותבת פה בלכללל אתכותבת פה כמה פעמיםםםםםם רקקקקק את לא כותבת הרבההה ופתאום שמישהי אומרת משו נגד הפורום את קמה ואומרת נכוןןןן היא צודקת אזיה פורום יש מלא ריביםם וזה אז להמאת פה עם את מדברת ככה????.?. את אמורה להיות פםה גם בגלל הבנות כי את מדברת פה עם הבנות לא עם הבויזזז מלא עם את רוצה להשאר תישארי אבל אל תלכלכי על הפורום שאת נמצאת בווו

SepteMber Lady

New member
ני לא מגיבה רק כשיש ריב!!פעם ראשונה...

שאני מגיבה על הריבים שיש !! אני לא מלכלכת על הפורום אני רק אמרתי שיש ריבים !! ואני לא אוהבת שבנות שהן חברות כבר שנתיים או משהו כזה יתחילו לריב בגלל מילה !! אה, ואני כן אוהבת את הבנות שפה!! אתן נחמדות וקיבלתן אותי מצוין רק כואב לי שאתן רבות ביניכן זה הכל!!

../images/Emo20.gifטוב ,,,, אז את מוזמננת יכתוב פה

לא רק שיש ריבים יאללה מה קרה חסר לכן אקשן בחיים ,,?!?

../images/Emo141.gifבדיוק../images/Emo70.gif

אוףף זה מעלה לייי תפיוזיםםם מענין כולם קוראות תהודעותתתת בפורום ועוקבותת אבל רק שישש ריבים פתאום בא להם להגיב אה?????? רררררררררררררררררררררררררררררררררררר סאלמתתתת עזבו אותייי איזה עצבייםםם:|

../images/Emo141.gifאכןןן../images/Emo70.gif

פתאום בא להם להגידד כנראה הריביים מושכים אותךךך תתתגובות האלה הם לא מפספסות יאיאיאיאיאיאי מאיה?אני עצביתת כרעגעע אז לא כדאיי שנתווכח חחחחחחחחח איזה בנות אוף=\

למעלה