עוזבת!

../images/Emo20.gifלא אמרתי שהיא שקרנית !

ואיללה תאמיני לה חחחח , לא איכפת לי :) ,,, את מזיזה לי תחריץת של התחת אם זה מה שרצית לישמוע

../images/Emo20.gifחחח ואת ממש בובה :">>

את מחזיקה מעצמך יותר מידי רותם , יותר מידיי באמת @ ,, בסבבה את יפפה והכל נכון אני מסכימה עם כולם , אבל חלאס כמה ?, בלי שום קשר למה שיש פה , .. סבבה אז את חברה של לינוי חח ולכי תידעי המ היא אמרה לך עלי , אבל לא מענייין אותי . ואני ממש לא דוחה :]

חן XD

New member
../images/Emo221.gif בואנהה לא נמאס לכן לריב?

אני לא מדברת רק לנופרר חלאס כבר לריב כל הפורום רק מריבות ואז את מתפלאות למה צריך לפרסם ת'פורום ואפחת לא מצטרפת יואוו נמאס כבר אם למישיהי יש משהו להגיד שתגיד את זה באייסיקיו או שפשוט תסבולללל בשקט ! ! ! אתן ממש ילדות קטנות מה זה על כל שטות לריב אני לא מבינה ת'ראש שלכןן באמא שליי

חן XD

New member
../images/Emo221.gif עזבי אותי באמך D:

את לא מכירה אותי אם את אומרת שאני ביישנית 1@#$%^

ואת בכלל לא מחזיקה מעצמך.איכ.-__-

קיצ'ר אם יש לך מה להגיד לי,דברי איתי במסר. למה מה שחן אמרה נכון, לא כל הפורום צריך להיות מריבות. להת'.

../images/Emo25.gifמאורי שלי?!!

למה את עוזבת! יפששליי?!!?... אבל תכלס!?את ממש צודקת..גם איתי נופר רבה!...אוווחח זה נהיה פורום של כמעט כל הזמן ריבים..למה מה קרה?קרה משהו בהופעה או מישהי הגיבה למישה שהיא לא רצתה שהיא תגיב והיא "התערבה",,, כאילו מה קרה?!אנחנו אמורות להיות חברות! אני יודעת שיש כאלה שמתחברות בניהן יותר ויש כאלה שפחות..אבל לריב!? יש לנו ת'משו הכי גדול פה ואתן לא שמות עליו! כולנו אוהבת ת'בויז!! רבאקק! אין לנו שום סיבה לריב..אז מישהי כתבה משהו..ססוו!?כולה כתבה כמה מילים! מה כבר קרה???! היא הרי כבר כתבה...אז למה להמשיךך את הריב ולהחזיר תגובה!? תתעלמו! לי זה קרה ממש עכשיו..החלטתי שאני לא מגיבה לה!החלטתי שיותר חשוב לי לכתוב לחברות אחרות שאני יותר מתחברת אילהן דברים טובים! ולא להרוס שירשוש סתם! אחרי כל החפירה..בנות?!אני אוהבת אתכןן!! וכתבתי את זה רק כי אני רואה רואה את המצב ככה...מהעין שלי..ואחרי שאני רבתי עם ילדה..ואני בחיים לא רציתי שזה יקרה בפורום של הלהקה שאני הכי אוהבת בחיים שלי אז ככה אני רואה את זה
לאאבב יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
|ב|

../images/Emo25.gifבנות?!כנסו

תקראו מה שכתבתי בתגובה שלי שמעל זאת... זה חשוב לי..כי אני אוהבת אתתככןן!!!! מאאדד ,,הכי הכי הכי !!
ומאור!?!?אם את רואה את ההודעה שלי מאמי!? תביאי לי ת'אייסי שלך או משהו שאני אוככלל לשמור איתך שקר יפששליי!!

../images/Emo20.gifמעניין מאוד למה רבתי איתך ..\ :

ילדה עם בעיות שיכליות , ואםםםם באלך גם לעזובב לא איכפת לי שתעיפי את זה עלי
ההיפך יותר טוב ילדה קנאיתת

../images/Emo25.gifאוקיי נופר די כבר!

אני לא רוצה לריב..אז מספיקק! את לא יכולה להפסיק כבר?! כאילו מה?,, רק בתגובה למעלה כתבתי שאני לא רוצה להמשיך לריב איתך ולהגיב לתגובות שכתבת לי....אז די כבר! אאווחח

SepteMber Lady

New member
מאורוש מאמי!!

את בהחלט צודקת הפורום של הבויז הפך לפורום של ריבים!! אני אוהבת אותך מלא מלא מלא הלוואי שנשמור על קשר!!

../images/Emo211.gifאהמ אהמ לא מדויק

הפורום לא הפך לפורום של ריבים. פה ושם מתלקחת מריבה [אם ככה אומרים..] אבל הוא לא הפך לפורום של ריבים =] ונוי? את צודקת .. בעיקרון אם אתן מעורבות במשהו שיכול להפוך למריבה, עדיף שתנסו להמנע מזה או פשוט להעביר את המריבה לאייסי/מסנ אתן יודעות? יש לי הרגשה לפעמים שהבנים קוראים את ההודעות שלנו פה ומשום מה מעדיפים שלא להגיב לנו. כי הרי הם מגיבים ברשמי ואין מצב שהם שכחו את הפורום שלנו. נכון?!

../images/Emo25.gifהדרוש?!אני אוהבת אותך../images/Emo23.gif

אני באמת ניסיתי למנוע..אבל היא ממשיכה... טוב עזבי...לאבב יוווווווו אני אפתור את זה כבר!

../images/Emo141.gifעם הוא הפך לפורום של ריבים אזזז

אתצםם ממש לא חיים להיות פהההה אוףףף איזה עצבים אתם מביאותת בקושי אתם פהה ועוד מדברות ככה אתם מוזמנות ללכת עם לא באלכם!=\\\

../images/Emo25.gifספיר!?את מדברת עליי?

אני נמצאת פה! ולא בקושי! ותאמיני לי שכדי להוציא אותי מהפורום צריךך הרבה כוחח!! דיי כבר !! כיףף לי להיות פה,, לא נוח לך עם זה שאני פה!? רק בתגובה שלי לעמלה כתבתי : "היא הרי כבר כתבה...אז למה להמשיךך את הריב ולהחזיר תגובה!? תתעלמו! לי זה קרה ממש עכשיו..החלטתי שאני לא מגיבה לה!החלטתי שיותר חשוב לי לכתוב לחברות אחרות שאני יותר מתחברת אילהן דברים טובים! ולא להרוס שירשוש סתם!" אני גם כתבתי שהדבר האחרו שרציתי שיקרה לי בפורום הזה הוא לריב עם מישהי..ואת רואה..??אני כתבתי משהו..בתגובה למעלה..ותארו מה נופר כתבה לי,?!מה עשיתי לה עכשיו שהיא קוראת לי קנאית,אה?! אני בחיים לא רציתי לריב עם אף אחת פה...
אני באתי לפורום כי אתן חברות של אמת! אתן כמוני..אוהבת ת'בויז! ולא פאקינג חברות כמו בכיתה או מכל מקום אחר..או אנשים שיורדים של הבויז.. אתן באמת חברות שלי!!! ואני לא רציתי לריב עם נופר! זה שהיא סתם התחילה להגיד לי שאני קנאית ושאני מתערבת לה בעניינים?היא יכלה להגיד את זה בצורה יפה כמו "אל תתערבי בבקשה " או "אני מבקשת ממך לא להגיב על מה שאני כותבת לחברות אחרות בבקשה.."ולא "יא קניאת, מה את מתערבת חוצפנית"...ואז היא התחילה לריב איתי בלי שום סיבה כי אני לא עשיתי לה כלום! אז די! ספיר?!אני מקווה שלא התכוונת אלי...אני לא רבתי איתך ואני רוצה להיות חברה שלךך
כנ"ל כולן בפורום

../images/Emo25.gifדי כבר עם נופר! צריך לאיית לך?!

מ-ס-פ-י-ק! קשה לך להפסיק שאומרים לך די!? אז די!!!!!!!! את רוצה לריב?! תימצאי לך מישהו אחר ותריבי איתו! אני נכנסת לפורום גיים בויז לא לפורום שאת חושבת שאת נכנסת..אני א באה לריב איתך אז מספיק כבר! אז גם אל תמשיכי את! אוחח

למעלה