עוזבת!

קרמבו XD

New member
../images/Emo135.gifעוזבת!

אל תשאלו למה ?!טוב אני מיזמן כבר רוצה לעזוב אתם פשוט מגעילותת בצורה מסריחה בעעע יש כאלה בנות שהבינו שאנחנולא יכולות לדבר עם הבויז ברדיו אבל יש כאלה שחושבות את עצמם למלכות פו !! אנחנו בקושי יכלנו לדבר עם הבויז אז שנביא לכם לדבר איתם?! תחשבו קצת!! בקיצור מה שאני רוצה להגיד לכם כמה דברים 1.נופר? אין לך מוח תגידי ? מה בעיות שלך לריב עם כל אחת? לינוי ביכלל לא סיננה אותך! לא יכלנו לענות לפלאפונים !!! אז אם את מחפשת לריב תעזבי את לינויבשקט!! 2. כל אחת בפורום הזה נהייתה "מנהלת" אז ילדה פתחה הודעה סווו?! מה הקטע זה הפורום של אבא שלכם?! עדיין לא! 3. יש כאלה מממש אבל ממש חמודות ויש כאךה שרק ליראות תכיוני שלהם זה לקבל בחילה מרוב שזה מגעיל מה שהם אומרות פו !! 4. סיימתי ביי!!

קרמבו XD

New member
../images/Emo135.gifמוסיפ עוד משו!!

אם היינו יכולות לדבר איתם אז מיזמן הייתי עושה לחברה שלי סירטון מהם כי היא גרה בקנדה אתם עוד איכשהו יכולות ליאות אותם בהופעות אבל היא לא !! זהו סיימתי !! אני את שלי אמרתי!

../images/Emo25.gifגמאני הייתי איתך שם=]ואת צודקת!

אם את קוראת את זה?כתבתי לך עוד תגובה שם "מאורי שלי?!"..ככה זה..חחחחחח ואז התחילו לריב איתי ואני ממש לא רציתי את זה... טוב אני אפתור את זה כבר! אוהבת אותך נשמתיי!! מ-ו-א-ה!

../images/Emo210.gif מאור?

אני ממש לא יודעת מה להגיב לך .. כאילו את רומזת על בנות ו.. דיי זה נשמע נוראי לשמוע שאומרים שהפורום מגעיל וזה.. דייי אם יש לך איזה ריב אם איזו ילדה פה לא אומר שאת צריכה לגרור את כל הפורום ,, אז תפתרי ת'בעיות שלך עם אותה ילדהה זה לא אשמתי או אשמת ילדה אחרת שרבת עם נופר או כל ילדה אחרת : / כי אני חברה של נופר וחברה של מריה וחברה של דילב וחברה של מיכל וחברה של כולןן ולא צריך לחצוץ בין כל אחת ואחת , ולא צריך לעזוב בשביל ריב : / תחשבי על זה : ( ביי ,,

../images/Emo210.gif משהו חושב עלייך,,

וזו אננניי חחחחחחח הגבנו באותו דקה איזה יפפפה זה? D= לא פלא יש לנו טלפתיה [[[[:

../images/Emo204.gif מאור כנסי [:

שמעי אין לי כל כך מה להגיד לך אבל זה החלטה שלך מאמי.. קפצי לבקר מדי פעם D; ואני לא יודעת עם יש לי אותך באייסי אז מה המספר? למרות שאולי יש לי P;

../images/Emo20.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תעזבי את לינוי???:-O למה אני דיברתי איתהה בככלל מאז???? ללא אז אל תתערבי יטיפשה וטלפי השיגאות כתיב שלך חחח בואי נגיד שלך אין שכל, להית , וזה שלי ולעוד בנות פה אין כתר על הראש זה לא אומר שאנחנו לא מלכות
להית' לךךך

../images/Emo175.gifלא רוצה להתערב ,,

כי אני לא יודעת מה קרה בדיוק אבל .. , מאור את לא חייבת לעזוווב , את יכולה להגיב על שירשורים של הבנים , להיות פה מידי פעם ,, את יודעת , למרות שאת לא כ"כ פה חיחי ,,,
אבל בכל זאת הכרת פה בנות וזה , את לא חייבת לעזוב בגלל בנות שרבת איתן - למשל איתי ועם אוראל ועם לינוי ...... , לא רבת , אז למה לעזוב ? . מקווה שאחרי החפירה שלי - תשארי . [:

../images/Emo20.gifרוותם זה שמספררייים לך ומדברים איתך

וואמרים לך זסה לא אוממר שהיא צודקת ! כי היא לא , אפחחחד לא מחזיק פה אפ'חד ואניי ולינויי רבנו מסיבה שלנו ואפחד לא צריך להתערב בזה זה כמו שאת ומיכל נגיד תריבו ואני יעזוב בגלל שאת אמרת משהוו למיכל חרא , כל אחת שלא נאה לה ושרבהה איתי בסוף מפילה עלי את כל העזיבה שלה ובסוף היא פה בפורום כמו גדולה ,! אז יאללה מה קרה זה רק מכניס עוד יותר בעיות לפורום ? אז מה אתן מתערבות .. סבבה לינוי הלכה ואמרה לכולן מה אני יעשה , לא תמייד זה אומר שזה נכוון ! \ : . את לא חייבת ליקרוא את זה , זהאת הדעה שליי .....

למעלה