סופ"ש

pc girl

New member
:)

איך עבר השבוע? מתישששששששששש משהו טוב שקרה השבוע- ערב צוות בקאמל קומדי קלאב, היה פשוט גדול! ראיתי מלא חברים שלא ראיתי מלא זמן... וכמובן... בית :) משהו מאכזב שקרה השבוע- לא מאכזב... פשוט אחרי הקאמל קומדי קלאב, חזרנו ב3 לפנות בוקר לבסיס, כשב6 בבוקר הייתה לי משמרת, חיסול, הדרכה, פטרולים ובלאגנים... קיצור, הייתי גמורה מעייפות שיר שלא הפסקת לשמוע- ימי בנימינה בן אדם שעשה לך את השבוע- פיציייייייייייייייייייייייייייי יציאת השבוע - קאמל קומדי קלאב תמונת השבוע -תמונה די ישנה מה שלום החייל?חמוד אש יוצא / סוגר? יצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? הוא עכשיו פה תוכניות להיום [חמישי] - בית!:) הלכתי לראות חברה, יצאתי לעזריאלי ופגשתי חברים שלא ראיתי המון המון זמן (ועל הדרך קניתי את המארז של קרובים קרובים מוהאהאהא), ואז נסעתי לחייל, ומשם פאב עם חברים... ואז להשפך לישון תוכניות למחר [שישי]- עם החייל תוכניות למחרתיים [שבת]-עם החייל, ועוד מעט נוסעים לים תוכניות לשבוע הבא- צבא :|||||||||||||||||||||||||||||||

גלושה17

New member
באיחור אבלל .

איך עבר השבוע?נחמד משהו טוב שקרה השבוע- חגגנו יומולדת לחברה טובה משהו מאכזב שקרה השבוע-החייל קיבל 30 יום בכלא :( שיר שלא הפסקת לשמוע- לא שמעתי P בן אדם שעשה לך את השבוע-החיייייייייל שלי :) יציאת השבוע -עם החייל אתמול תמונת השבוע - מה שלום החייל? נחחמד יוצא / סוגר?יצא . מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?אתמול תוכניות להיום [חמישי] -נממ עבודה . תוכניות למחר [שישי]- עם החייל היפה שלייייייי :) תוכניות למחרתיים [שבת]-עם אבא במסעדה עבודה ולישון תוכניות לשבוע הבא- עבודה , לישון , החייל בכלא מיום ראשון :( אחלה סופ"ש לכולנו !

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifקצת באיחור.

איך עבר השבוע? מדהים!! החייל שלי נסע ביום ראשון לבסיס ובאמצע הדרך אמרו לו שהוא כן מקבל חופש לשבוע! משהו טוב שקרה השבוע- טסנו לאילת רק שנינו רביעי-שבת. משהו מאכזב שקרה השבוע- היה חם חח שיר שלא הפסקת לשמוע- . בן אדם שעשה לך את השבוע- אהובייייי
יציאת השבוע - אילת חח תמונת השבוע -. מה שלום החייל? מעולה. כרגע. יוצא / סוגר? היה ברגילה שבוע. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? היום בבוקר. תוכניות להיום [חמישי] - אילת. תוכניות למחר [שישי]- אילת. תוכניות למחרתיים [שבת]- אילת. תוכניות לשבוע הבא- מועד ב' במתמטיקה.

למעלה