סופ"ש

shani hadad1

New member
../images/Emo135.gif סופ"ש ../images/Emo175.gif

איך עבר השבוע?
משהו טוב שקרה השבוע-
משהו מאכזב שקרה השבוע-
שיר שלא הפסקת לשמוע-
בן אדם שעשה לך את השבוע-
יציאת השבוע -
תמונת השבוע -
מה שלום החייל?
יוצא / סוגר?
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?
תוכניות להיום [חמישי] -
תוכניות למחר [שישי]-
תוכניות למחרתיים [שבת]-
תוכניות לשבוע הבא-
אחלה סופ"ש לכולנו !

יאייי סופסוף סופשבוע

איך עבר השבוע?כייף כייף כייף משהו טוב שקרה השבוע- הקייטנה הזאת ממלאת אותי, ילדים קטנים יודעים להעניק כל כך הרבה עבודה. משהו מאכזב שקרה השבוע- לא מאכזב, קצת מרגש\כואב- היום היה אמור להיות השלוש שנים שלנו וזה קצת צובט בלב.. שיר שלא הפסקת לשמוע- בין החלומות- דור דניאל בן אדם שעשה לך את השבוע- ידיד טוב:) יציאת השבוע - בטח מחר.. אני עובדת 6 ימים בשבוע מ7 וחצי בבוקר תמונת השבוע - תוכניות להיום [חמישי] -עבודה, ארוחת צהריים עם אמא, להסתלבט, מקווה מאוד שידיד שלי יבוא להנעים לי את זמני כי כולם יצאו, כולל ההורים שלי ולי בא בית. תוכניות למחר [שישי]- קייטנה, ארוחת צהריים לכבוד יומולדת של סבתא במסעדה בתל אביב או משהו, בערב המוקדם טיול אופניים עם אבא'לה ובערב לצאת? תוכניות למחרתיים [שבת]-משפחה ובערב אבא טס:(:( תוכניות לשבוע הבא-קייטנה קייטנה קייטנה, אולי בשלישי ללכת להופעה אקוסטית של היהודים בזאפה יחד עם הידיד שעשה לי את השבוע הזה חח וזהו, להנות מהחופש עד כמה שאפשר.

shani hadad1

New member
וכמובן אני ../images/Emo13.gif ../images/Emo180.gif

איך עבר השבוע?
מ ה ר !
משהו טוב שקרה השבוע-
הבר מצווה של אחי הייתה פצצה , החייל שלי הגיע
משהו מאכזב שקרה השבוע-
נשרפתי עכשיו בבריכה .. אין אין אני כמו שוודית לא משתזפת רק נשרפת אופ
שיר שלא הפסקת לשמוע-
משה פרץ - שתיים בלילה
בן אדם שעשה לך את השבוע-
פשוש שלי
יציאת השבוע -
הבר מצווה של אחי , היה מדהים !
תמונת השבוע -
בקרוב תמונות ...
מה שלום החייל?
בסדר , עייף ..
יוצא / סוגר?
סוגר שבת אחרונה לפני האימון שיהיה בערך חודשיים והוא יצא בו כל שבת ככל הנראה
( למדתי מהצבא לא לפתח ציפיות כדי לא להתאכזב אז גם אם זה לא יקרה אני לא אתפלא )
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?
יום שני בלילה .. אחח הוא היה כזה חתיך
תוכניות להיום [חמישי] -
הייתי בממדיון , היה כייייף =)
תוכניות למחר [שישי]-
לישון לישון לישוןןןן ...
תוכניות למחרתיים [שבת]-
אאמ אין לי שמץ
תוכניות לשבוע הבא-
ללכת להביא את השיק שמגיע לי מהמקום שפיטרו אותי חחח אאמ לחכות לנוני שיחזור .. ולקוות לטוב
אחלה סופ"ש לכולנו !

rainbowgirl

New member
../images/Emo41.gifסופשבוע מעולה לכולן!!../images/Emo41.gif

איך עבר השבוע? מבאס.
משהו טוב שקרה השבוע- הרבה אנשים אמרו לי שהם מעריכים אותי
משהו מאכזב שקרה השבוע-התקבלתי לפרויקט הכי טוב בעולם שיכול להיות בצה"ל.אבל בגלל שזה לצאת לשלושה חודשים מהיחידה,ולא יביאו לי מחליפה,הגורמים הבכירים ביחידה לא מוכנים להוציא אותי...
שיר שלא הפסקת לשמוע- אגדת דשא-הביצוע של שלום ושלמה
בן אדם שעשה לך את השבוע-הקצינה שלי
יציאת השבוע -סושי ב-11 בלילה ביום שלישי :)
תמונת השבוע -אין
מה שלום החייל? בסדר
יוצא / סוגר?סוגר
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?שבת שעברה
תוכניות להיום [חמישי] -לצאת לקפה או משו עם חברים
תוכניות למחר [שישי]- לקום בבוקר לטכנאי של הוט
ובערב מסיבה.
תוכניות למחרתיים [שבת]-ארוחת צהריים עם אחותי מתל אביב וסבתא שלי.
תוכניות לשבוע הבא-להתבאס שאני אמורה להיות בפרויקט ואני בכל זאת אהיה בבסיס,לעלות לרופא יחידה כדי לקבל הפניה לתזונאית ולחזור לדיאטת השמנה,לחכות לתשובה אם אהובי יחזור באותו הסופשבוע,מה שבטוח לא יקרה... זה כזה מתסכל שמחכים עד השניה האחרונה בשביל להודיע להם אם הם יוצאים או לא. מכירות את זה?

במבה92

New member
אז ככה...

איך עבר השבוע? משהו טוב שקרה השבוע- משהו מאכזב שקרה השבוע-רבתי עם אמא ריב עצבני שיר שלא הפסקת לשמוע- בן אדם שעשה לך את השבוע-אהובי כמובן מה שלום החייל? מעולה יוצא / סוגר?יוצאאאא :) מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?שבוע שעבר תוכניות להיום [חמישי] -למות מחום תוכניות למחר [שישי]- לראות את אהובייייייייייייייייי ולישון אצלו פעם ראשוננההה (כן ההורים שלי שמרנים) תוכניות למחרתיים [שבת]- להיות עם אהובייייייי תוכניות לשבוע הבא- ללמוד לבגרות במתמטיקה (עושה חוזר)

ענת7775

New member
מה?! כבר סופ"ש?!

איך עבר השבוע? מהר מהר מהר
משהו טוב שקרה השבוע- סוף סוף הבנתי את הנושא של בעיות אחוזים מורכבות
משהו מאכזב שקרה השבוע- בנתיים עוד לא היה אבל היי לא לדאג השבוע עוד לא נגמר :)
שיר שלא הפסקת לשמוע- הטיימר של הפסיכומטרי.. זה נחשב?
בן אדם שעשה לך את השבוע- למען האמת... אני עשיתי לעצמי את השבוע אחרי שסוג של הצחלחתי כמה בעיות אחוזים זה בסדר?
יציאת השבוע - הליכה כל יום בין 19:00 ל-20:00...זה בסדר יש עוד את כל הסופ"ש
תמונת השבוע -
מה שלום החייל? קצת שבוז ורוצה כבר הביתה
יוצא / סוגר? יוצא :)
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? בשבת לפני שבוע
תוכניות להיום [חמישי] - אממ לא הי משהו מיוחד...בעיקר לנקות את הבית
תוכניות למחר [שישי]- שיעור נהיגה, לפגוש ידיד טוב, ללמוד ללמוד ועוד ללמוד והכי חשוב לראות את צ'וקי שלי
תוכניות למחרתיים [שבת]- אין עדיין משהו אבל זה בטוח יהיה עם צ'וקי שלי
תוכניות לשבוע הבא- ללמוד ללמוד ללמוד ללמוד וכו'...
אוףףף אין לו רגילה (כנראה!) :(:(:(:( שיהיה סופ"ש מדהים לכולנו

cluless20

New member
אניי ../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? אחלה משהו טוב שקרה השבוע- הבעל המקסים שלי היה משני בבית עד היום בבוקר משהו מאכזב שקרה השבוע- נאלצתי לעבוד פעמיים מתוך הזמן הזה...
בן אדם שעשה לך את השבוע- הנסיך שלי מה שלום החייל? בסדר גמור יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? היום תוכניות למחר [שישי]- ללכת לשבת בבסיס ולהיות איתו נקווה שיהיה טוב.. תוכניות למחרתיים [שבת]- להיות איתו כל השבת בבסיס תוכניות לשבוע הבא- עבודה עבודה ועבודה עד סופ"ש....
שיהיה לכן שבוע מקסיםםם!!

tink 16

New member
../images/Emo203.gif "נתתי לך חיי ירדתי על ברכיי"

איך עבר השבוע?
טוב
משהו טוב שקרה השבוע-
מסיבת סיום מרגשת במיוחד+נשף מושלם!! משהו מאכזב שקרה השבוע-
לא נפתח את זה.. שיר שלא הפסקת לשמוע-
שירי מסיבת הסיום של כוורת
בן אדם שעשה לך את השבוע-
אמא ואבא, האהוב שלי יציאת השבוע -
אתמול, מסיבת גיוס לראשון בשכבה
כ"כ הזוי תמונת השבוע -
מסיבת טרום נשף אצל חברה טוב, אני הסגלגלה מה שלום החייל?
אממ עייף אני חושבת יוצא / סוגר?
סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?
רביעי שהוא יצא הבייתה להביא בגדים חזרה לבסיס, מסיים לסגור 21 תוכניות להיום [חמישי] -
מסיבת גיוס של ידיד מהשכבה תוכניות למחר [שישי]-
לנסוע עם אמא ואבא להחליף כסף+סידורים בפ"ת,בערב מסיבת גיוס של עוד אחת בליזארד תוכניות למחרתיים [שבת]-
לנקות עם אמא את הבית, אין לי מושג מה אח"כ תוכניות לשבוע הבא-
אהובי יחזור ברביעי (רק שלא יקרה משהו!) , טסה בחמישי בבוקר עם אמא לברצלונה

tink 16

New member
../images/Emo203.gif מזכירה לך את ורד פלדמן אולי? ../images/Emo3.gif

(כולם אומרים לי את זה)

את יודעת למי את הכי דומה???

עכשיו נפל לי האסימון. ואייי..זוכרת שהיה את התוכנית קטנטנות? היתה שם שחקנית שגם היתה בישראל..אמממ...נדיה אולי? לא זוכרת אם זה השם המקורי שלה או בסדרה. בחיי שלה את הכי דומה ...

tink 16

New member
../images/Emo203.gif חח גדול! חשבתי ששכחו לי את זה ../images/Emo6.gif

את לא הראשונה שאומרת לי את זה

Snowhitee

New member
שלי...

איך עבר השבוע? עבר מהר! משהו טוב שקרה השבוע- שהוא עבר מהר משהו מאכזב שקרה השבוע- קשה לי בלעדיו:( שיר שלא הפסקת לשמוע- אממ.. גלגלצ בן אדם שעשה לך את השבוע- יציאת השבוע - חחח לא היתה תמונת השבוע - מה שלום החייל? בסדר גמור, נהנה לו באירלנד יוצא / סוגר? בחו''ל מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? רביעי שעבר תוכניות להיום [חמישי] - לא עשיתי כלום ממה שתכננתי. אפילו פיספסתי שיחה ממנו:( תוכניות למחר [שישי]- אממ לעשות קניות קצת... ולצאת למסיבה תוכניות למחרתיים [שבת]- לנוח תוכניות לשבוע הבא- לנצל אותו כמה שיותר

../images/Emo8.gif

איך עבר השבוע? קטלני ביותר משהו טוב שקרה השבוע- ואלה,היה אתמול ממש ממש כיף משהו מאכזב שקרה השבוע- האמת היא שלא היה,גם כשהחבר הלך לא היה לי עצוב בכלל. שיר שלא הפסקת לשמוע- "שלך"...באנגלית לא זוכרת את הזמר בן אדם שעשה לך את השבוע- הבונבווווןןן שלייי יציאת השבוע - אתמול היה נחמדדד בירדן תמונת השבוע - עדיף שלא אשים תמונות כאן חח.מי שרוצה שיוסיף אותי לפייסבוק ויראה מה שלום החייל? עד לפני 5 שעות שהוא הלך לפי מיטב ידיעתי הכל טוב איתו יוצא / סוגר? בבית עכשיו מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני 5 שעות תוכניות למחר [שישי]- לנוווווחח והרבה תוכניות למחרתיים [שבת]- יש אורחים כל הסופ"ש,יהיה כיףף!!(מקווה) תוכניות לשבוע הבא-נחיה ונראה שבוע טוב

אני לא מצליחה

כבר כמה שבועות לפתוח מסרים מהמחשב שלי אז תוסיפי אותי את.. sivan melamed בנות, אין לי בעיה שתוסיפו אותי, רק תכתבו שאתן מהפורום:) שבוע טובבב

לי אל תכתבו ,כי החבר יראה ויכנס לכאן דווקא../images/Emo3.gif

בשביל השם ושם משפחה למי שיש פייסבוק שיעשה דרך המסרים.זה יהיה קטלני.

למעלה