עם הזמן...

../images/Emo133.gif../images/Emo79.gifעם הזמן...

עם הזמן הפכנו לשיגרה: הריגושים,ההתרגשויות נעלמו, אהבה הפכה למובן מאליו השיחות כבר לא אותו דבר. המגע,הקירבה היא כבר אילוץ ולהיות יחד לפעמים צריך כוח חילוץ. עם הזמן זה לא כמו ההתחלה מה שקראנו לה אז:אהבה. עם הזמן הפכנו לשיגרה ונפרדנו כמובן מאליו. ברגע האמת לא הייתי אביר מודרני שגורם ליום יום להיות יום חדש. כבר לא מנסה לשנות,לשפר, ובימינו זה נקרא לשדרג. הפכנו לשיגרה ועדיין לא מבין למה זה מובן מאליו. (מוקדש לפרידות עקב שיגרה-שלא היה את הכוח ברגע האמת שיהיה טוב).

jozefin3

New member
../images/Emo8.gifצודק../images/Emo6.gifכתבת יפה כל כך ואמיתי

השראה יפה קיבלת
יום קסום לך

שמים1

New member
עם הזמן ../images/Emo133.gif

צריך לדעת להשקות את הזוגיות כמו עציץ יפה.. לתת לו אור , מים והמון אהבה כדי שיפרח וילבלב.. הרי נישואים זו מסגרת כה לא פשוטה ואם לא משקיעים בה אנרגיות טובות המסגרת הזו חונקת והופכת למשהו בלתי נסבל. כתבת יפה אבל היה לי עצוב שלא ידעת לטפח את הקן...הרי שום דבר לא ממש נוצץ וזורח בחוץ ותמיד שווה לטפח את הבית. הכנות שלך נגעה לי ב -

השיגרה .....עבורי היא מקפצה

כמו הטרמפולינה של טאקי
אוהבת את השיגרה... היא מרגיעה ומשקיטה את הנפש...עבורי... מהשיגרה אפשר לעשות גיחות... לריגושים שונים עם בן הזוג אבל צריך להשקיע ולטפח כדי שהשגרה תהיה מענגת ולא שיגרעעעע

טאKילה

New member
אווצ' כשהשיגרע נכנסת הביתה..../images/Emo12.gif

זה הכי הכי נורא, מעניין אם יש תרופת פלא לשמר את האהבה. אביר כתבת יפה מאוד

jozefin3

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo13.gifהאם יש תרופת פלא לשימור

האהבה
....אין תרופה כזו טאק , אני יודעת שאת יודעת
מה שיש זה הרצון לשמר אותה ......יחד........... רק אם רוצים....... ערב מקסים

יערית 1

New member
כמה נכון ועצוב

חבל מאוד שהשיגרה הורסת כל חלקה טובה בזוגיות ושוכחים שהיא כמו פרח שצריך להשקות ולטפח תמיד...

עפיפiנט

New member
יאפ על המודרניZציה

יפה כתבת אביר הלוואי והמודרניZציה לא הייתה נוגעת בעתיקיZציה נו כאילו ב"עתיקות" בימימ שלא ראו מה יש מעבר לפינה והסתפקו בפינה הפרטית ותו לא. לא לכולם זה מובן מאליו ערב טוב:((

למעלה