סיכום שנת 2005

אביחי 33

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifסיכום שנת 2005../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

חברים
שנת 2006 עוד פחות משעתיים תהייה כאן
אני רוצה לעשות סיכום יחד איתכם, של השנה חולפת
מה היו האכזבות שלכם,עם מי הכי נקשרתם, מה הכי אהבתם בשנה הזו ועוד דברים משלכם
כמובן הכי חשוב
איך ההערצה שלכם כלפי אגם התקדמה
-האם פגשתם את אגם בשנה הזו? -האם עשיתם למען אגם דברים בשנה הזו? -מה אתם מאחלים לאגם בשנה הזו? -מה אתם רוצים שאגם תאחל לכם? כל זאת ועוד אתם יכולים להוסיף
וכמובן כמובן, מה אתם מאחלים לכם לשנה החדשה
מבחינה כללית,ומבחינה כל מה שקשור לאגם
שתהייה שנה טובה
חולעלייכם

שנת 2005

-מה היו האכזבות שלכם ? שאגם לא זכתה במסך הזהב . -עם מי הכי נקשרתם ? לא יודעת חח . -מה הכי אהבתם בשנה הזו? שהפכתי לנערה , שיר נולד ואגם !!! -איך ההערצה שלכם כלפי אגם התקדמה ? תמיד מתחזקת ומתחזקת . -האם פגשתם את אגם בשנה הזו? לא . -האם עשיתם למען אגם דברים בשנה הזו? אתר , שלט ענק , הצבעתי שנבחרי הילדים - מסך הזהב - TOP10 ועוד... -מה אתם מאחלים לאגם בשנה הזו? שתמיד תיהיה מאושרת ושתהנה כל הזמן . -מה אתם רוצים שאגם תאחל לכם? "שנה טובה" מספיק לי חח . -מה אתם מאחלים לכם לשנה החדשה ? שאני אפגוש את אגם , שאני יהיה מאושרת .

עונה

מה היו האכזבות שלכם? שאגם לא זכתה בטקס, ההתנתקות
, בעיקר...
,עם מי הכי נקשרתם,? אביחי, מיכל, שיר... ועוד.. כל הבנות בכיתה, ידידים שלי.., אני יודעת
מה הכי אהבתם בשנה הזו? את אגם, המשפחה שלי, חברים וחברות, ואת המורה ללשון
-האם פגשתם את אגם בשנה הזו? כע
-האם עשיתם למען אגם דברים בשנה הזו? כע, מה לא עשיתי
? -מה אתם מאחלים לאגם בשנה הזו? בריאות בעיקר.., שהצבא לא יציק לה, שיצא כבר הסרט.., ושנה טובה... -מה אתם רוצים שאגם תאחל לכם? בריאות! מה אני מאחלת לעצמי? אממממ בריאות..., זה הכי חשוב
זה יספיק לי..

../images/Emo110.gif

-אכזבות
היו הרבה לצערי -עם מי הכי נקשרתי
אממממממ.. מה הכוונה?
-מה הכי אהבתי בשנה
אמממ וואי.. הרבה דברים.. -האם פגשתם את אגם בשנה הזו? פעמיים
-האם עשיתם למען אגם דברים בשנה הזו? אממ נראלי -מה אתם מאחלים לאגם בשנה הזו? שתהיה לה שנה הכי מדהימה בעולם! -מה אתם רוצים שאגם תאחל לכם? מה שהיא רוצה

../images/Emo85.gif

מה היו האכזבות שלכם?הא..שלא פגשתי את אגם,שאגם לא זכתה בטקס.ואולי היו עוד אבל לא ממש זוכרת.במיוחד שלא פגשתי את אגם זו הייתה אכזבה ענקית,הסבר אולי אבל לא עכשיו מי שרוצה יכול לפנות בפרטי לעוד פרטים בעניין. עם מי הכי נקשרתם?עם הרבה,הדס,חברה חדשה שלי כמוש לא מפה,קרן החברה הכי טובה שליי ויש עוד המוןן! איך הערצה התקדמה?הרבהה אני כל פעם מעריצה אותה הרבה יותר.אני חושבת אפילו אתמול שנסעתי ראיתי אותה באיזשהו מקום,לא בטוחה,יושבת אני חושבת שזו הייתה היא. האם פגשתם את אגם בשנה זו?לא,לצערי אפ'פם לא פגשתי את המדהימה הזו שאני כל כך מעריצה. האם עשיתם דברים למען אגם השנה?אולי,חושבת,לא'דעת. מה אתם מאחלים לאגם בשנה הזו?הא...הצלחה,שתזכה במסך הזהב,שהסרט יצא,בריאות,אושר וכל מה שהיא רוצה לאחל לעצמה אני גם לה. מה אתם רוצים שאגם תאחל לכם?בריאות,אושר ולא'דעת מה שהיא רוצה אבל הכי בריאות ושאני יפגוש אותה. מה אני מאחלת לעצמי?אושר,בריאות,שאני יפגוש את אגם,הצלחה אבל הכי הכי הרבה בריאות ושאני יפגוש אותה.

למעלה