ben 911

New member
../images/Emo133.gif ../images/Emo186.gif

למי שלא זוכר שעון החורף יחול השנה במוצ"ש הקרוב בלילה שבין 30/09/06 ל- 01/10/06 בתאריך זה תוזז השעה אחורה. השעה 02:00 תהיה השעה 01:00 (נישן שעה יותר) אני תמיד, אבל תמיד אוכל אותה ביום הזה...יד נעלמת תמיד דואגת שבלילה הזה אשהה במקום העבודה.. יוצא מכך שאני עובד שעה נוספת ללא כל תשלום
מאידך גיסא...יש לילות שאני ישן שם (במקום העבודה) ועל זה הם כן משלמים לי
כך שאנחנו .....תיקו
וואלה שעון חורף....החורף כבר כאן. ( לא זוכר היכן איכסנתי את המעילים / צעיפים )

שירקאן1

New member
../images/Emo13.gif בדיחההה

נימוסים והליכות בשיעור נימוסים והליכות המורה שואלת את התלמידים: "אם הייתם עם בחורה שאתם מחזרים אחריה בארוחת ערב במסעדה ואתם צריכים פיפי, איך הייתם אומרים לה"?? "חכי לי שנייה הולך להשתין", אומר משה. "קצת גס משה, אבל... יוסי איך אתה היית אומר לה"?? "סליחה אני הולך לטואלט". "טוב, אבל לא יפה לומר טואלט כשאתה אוכל. אולי אתה, הרשלה, תשתמש בשכל שלך כדי להוכיח עדינות"? "הייתי אומר: יקירתי מבקש את סליחתך אני הולך ללחוץ את ידו של חבר קרוב שאני מתכוון להכיר לך אחרי הארוחה".

שעון חורף ../images/Emo45.gif

מאז שהתחילו עם שעון קיץ/ חורף תמיד אהבתי והעדפתי את שעון החורף ולהרוויח שעה זה בכלל היה כייף להיות ערה עוד שעה לפני השינה.

למה?

כי לא משלמים לך על עוד שעת שינה בעבודה?
השבוע יצא לי לקרוא בעיתון על השינויים שעוברת השפה העברית בעקבות שפת האינטרנט.

ben 911

New member
../images/Emo130.gif ../images/Emo35.gif לא מרי זה לא זה ../images/Emo6.gif

כשאני מגיע למשמרת בשעה 22:00 את צריכה לראות את המבט מלגלג של זה שאני מחליפותו. הוא ממש מתאמץ למחוק את החיוך הממזרי בזווית פיו כאומר :איך אכלת אותה בן
הכי גרוע שהוא לא אומר מילה...מן הסכמה בשתיקה למצב ה"עגום" העלבון מאמי העלבון....אלף כבאים לא יצליחו לכבות אותו

שירקאן12

New member
בן

אני בשעה 22:00 בחורף עושה תה עם נענעה נכנס למיטה טלוויזיה דלוקה . תענוג אמיתי ב22,00 כדאי לך לנסות....

ben 911

New member
גאיה...באמת זה לא משהו מיוחד ../images/Emo9.gif

אהבת רעים תמימה... כמו דוד ויהונתן
שירקאן שיהיה ברור...אתה יהונתן

למעלה