מצב
הנושא נעול.

Pugili

New member
../images/Emo133.gif ../images/Emo10.gif

אני כבר יותר משלושה חודשים לא עשיתי כלום ,אני מרגישה שהזמן
כל כך מהר ואני עדיין במקום שלי,למה
כי פשוט מחכים לתוצאת בדיקת קריוטיפ שבעלי עשה בתחילת מרץ.עד שקיבל תור לייעוץ גנטי לקח לו כחודש,ועוד חודש עד שקבעו לו תור לבדיקה ,והנה אנחנו עדיין מחכים.מישהו יודע כמה זמן לוקח עד שמקבלים את התוצאה?

5nela

New member
היי פוגילי../images/Emo13.gif

כי פשוט מחכים לתוצאת בדיקת קריוטיפ שבעלי עשה בתחילת מרץ.עד שקיבל תור לייעוץ גנטי לקח לו כחודש,ועוד חודש עד שקבעו לו תור לבדיקה ,והנה אנחנו עדיין מחכים.מישהו יודע כמה זמן לוקח עד שמקבלים את התוצאה?
היי פוגילי

יודעת לעדכן אותך רק לפי בדיקת טיי זקס שביצעתי, כי נמסר לי בזמנו שכל הבדיקות הגנטיות שנבדקות בתל השומר אורכות אותו דבר, שזה כ- 3 שבועות עד חודש, לי שלחו את התוצאה בדואר. בכל אופן זה עוד צעד בדרך מורטת העצבים, מזדהה איתך לחלוטין, שיהיה לכולנו שבוע טוב.......

אדוינה

New member
הי פוגילי!

הי פוגילי!
ההמתנה קשה ללא ספק... גם אני קיבלתי תשובת קריוטיפ בדואר כעבור חודש מביצוע הבדיקה. את בהחלט יכולה לדעתי, להתקשר למעבדה ולשאול מה עם התשובה. בהצלחה

גולה1

New member
לדעתי זה לוקח כחודש ימים

לדעתי זה לוקח כחודש ימים
נשאר לי לומר לך את האימרה הנדושה והמעצבנת אך הנכונה !!! כל עקבה לטובה!!! תמתינו בסבלנות, הסבלנות משתלמת. בהצלחה

Pugili

New member
תודה לכן

לדעתי זה לוקח כחודש ימים
נשאר לי לומר לך את האימרה הנדושה והמעצבנת אך הנכונה !!! כל עקבה לטובה!!! תמתינו בסבלנות, הסבלנות משתלמת. בהצלחה
תודה לכן
אז נשארו לנו משהו כמו שבועיים -שבועיים פלוס
מקווה שהתוצאות בסוף יהיו בסדר

מצב
הנושא נעול.
למעלה