D dirty boots New member 22/4/05 #16 90% עד אז יש לי לסיים הרבה מעבודה על הרמב"ם, וויפי דו. פעם קודמת כשבאתי, ראיתי את עופר ומישהו מנופף לי ואני כזה "הא? הוא אוכל פיצה? מה?" אבל הפעם אני משער שזה לא יקרה (ברכו את שירשורי התמונות) :] אני לפני זה בדיזינגוף סנטר, אני אקח מונית
90% עד אז יש לי לסיים הרבה מעבודה על הרמב"ם, וויפי דו. פעם קודמת כשבאתי, ראיתי את עופר ומישהו מנופף לי ואני כזה "הא? הוא אוכל פיצה? מה?" אבל הפעם אני משער שזה לא יקרה (ברכו את שירשורי התמונות) :] אני לפני זה בדיזינגוף סנטר, אני אקח מונית
J Just Yula New member 22/4/05 #21 ../images/Emo45.gif גמאני באה 100% עם ברקקקקקקקק:]] [טוב שאני לא חוזרת על ברק, שיהיה] אנחנו צוות בלתי מנוצח! [תתעלמו, בבקשה]
../images/Emo45.gif גמאני באה 100% עם ברקקקקקקקק:]] [טוב שאני לא חוזרת על ברק, שיהיה] אנחנו צוות בלתי מנוצח! [תתעלמו, בבקשה]
F Franz Ferdinand New member 23/4/05 #25 חלק ממש נהנו אבל לי היה קצת משעמם. אבל הפעם יהיו המון אנשים חדשים אז יהיה הרבה יותר כיף!
פ פונצית גירל האמיתית New member 23/4/05 #26 תביאו לי וודקה ואני אעשה שטויות. חחח סתם. אל תדאגי. יהיה כיף!
S s h e e p i t New member 24/4/05 #28 וואו הייתה לי עכשיו תגלית מדהימה מחר יום שני ממממ... החוכמה פשוט פורצת ממני.
J Just Yula New member 24/4/05 #30 מחשב מטומטם לא נתן לי לכתוב תוכן לא משנה מחר יום שניייייייייייייייייי!!!!
L lifahead New member 24/4/05 #34 חח..איזה חמודים אתם ביחד אני לא יכולה כי ישלי מלא עבודות להגיש אין דקה לינשום..היתי רוצה לבוא..