העיקר מחר
L lifahead New member 25/4/05 #61 חחח מסבתא שלך מזכירה לי את כל המשפחה שלי...אבל אצלנו היתה וודקה..רוסים עד הסוף..
O O L g i T New member 25/4/05 #66 חחחחחחחחחחחחח גם לי לא נתנו.. מה את חושבת?? "תסתפקי בליקר אוכמניות!" כלבים }-| אבל נהנתי להסתכל עלייה
חחחחחחחחחחחחח גם לי לא נתנו.. מה את חושבת?? "תסתפקי בליקר אוכמניות!" כלבים }-| אבל נהנתי להסתכל עלייה
פ פונצית גירל האמיתית New member 25/4/05 #69 אבל פינלנדיה! פינלנדיה!!! ../images/Emo99.gif היש דרך יותר טובה לחגוג את פסח? גם אני רוצה!
G GoOtZi New member 25/4/05 #62 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif רוב הסיכויים שכן... אבל יש גם מצב שלא... אולי לודעת.. אבל יכול להיות שכן.. חחח
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif רוב הסיכויים שכן... אבל יש גם מצב שלא... אולי לודעת.. אבל יכול להיות שכן.. חחח
E Exhibit R New member 25/4/05 #70 ../images/Emo31.gif../images/Emo7.gif יש מפגש פורום אחר יומיים אחרי זה... ואין לי כסף לרכבת לפעמיים;[ צלמו הרבה
../images/Emo31.gif../images/Emo7.gif יש מפגש פורום אחר יומיים אחרי זה... ואין לי כסף לרכבת לפעמיים;[ צלמו הרבה
N NiKi†a New member 25/4/05 #71 מצלמה... מי מתנדב להביא מצלמה דיגיטלית? חשבתי שאני אביא אבל לא כל כך מרשים לי לקחת אותה =\ אז ממ..מישו אחר מתנדב?
מצלמה... מי מתנדב להביא מצלמה דיגיטלית? חשבתי שאני אביא אבל לא כל כך מרשים לי לקחת אותה =\ אז ממ..מישו אחר מתנדב?