תאוריה

Mike Bucci

New member
../images/Emo133.gif תאוריה

כן, אני יודע שתאוריות המוות של דמבלדור נטחנות, אבל אולי כזו עוד לא שמעתם. קראתי שוב (בפעם ה1000) את הספר השישי בסדרה. בפרק "ענק וגנב" קייטי בל נוגעת בענק ומקוללת, בתיאור היא עלתה לאויר בצורה מפחידה והיא נופלת. אותו דבר, קרא לדמבלדור בקללת "האבדה קדברה" של סנייפ. לדעתכם, האם יש קשר בין הדברים?

ZoHaRoT

New member
וואו... זה מעניין! אבל אני לא בטוחה...

יכול להיות שזו בסך הכל ההשפעה של השרשרת.... אבל באמת יכול להיות שיש משהו במשותף.... מעניין....

אנה92

New member
לא קייטי לא סתם עלתה באוויר

לפני זה הגוף שלה התחיל להשתולל או משו

יובי14

New member
אממ.. אני לא חושבת שזה ממש קשור..

אצל קייטי זה היא הענק שזה חפץ מקולל ואצל דמבלדור זו הייתה קללה.. אני לא ממש חושבת שיש קשר בין הדברים..

yoavj1

New member
לא נראה לי

עד כמה שאני זוכר דמבלדור לא ריחף, פשוט בגלל שהם היו על הגג של המגדל אז הו נפל. אבל הוא לא עלה באוויר.

yoavj1

New member
לא ממש

"סילון אור ירוק נורה מקצה שרביטו של נייפ ופגע בדמבלדור ישירות בחזה. זעקת האימה של הארי לא בקעה מפיו; בדממה ובלי ניע, הוא נאלץ להביט בדמבלדור מועף באוויר: לחלקיק שנייה נדמה היה שהוא תלוי באוויר מתחת לגולגולת הזוהרת, ואז הוא צנח באיטיות, כמו בובת סמרטוטים גדולה, מעל לקצה החומה ומחוץ לטווח הראייה" [הארי פוטר והנסיך חצוי הדם, עמוד 538 בגרסה העברית]. הוא לא ריחף באוויר, אלא היה תלוי באוויר לחלקיק שנייה. זה לא כמו קייטי בל שהתרוממה באוויר וממש ריחפה.

צודק.

גם אני סיימתי לפני כמה שעות לקרוא את הפרק הזה. ונראה שדמבלדור עף מעוצמת הקללה. ומכיוון שמאחוריו היה תהום, אז הוא ריחף תלוי באוויור לרגע, ואז צנח. דווקא זה מזכיר לי כמה סרטים מצויירים שיצא לי לראות. שאחת הדמויות מרחפת באוויר, מסתכלת למטה ואז...נופלת.

InBaR 85

New member
ממ אכן קשר מעניין למדי../images/Emo13.gif

אבל אני עדיין מאמינה שהקללה "אבדה קדבה" היא זאת שהרגה את דמבלדור..[אם זה מה שניסת לרמוז
]

למעלה