קומו!!!

../images/Emo133.gifקומו!!!

בוקר טוב..אני יודעת, אני יודעת.. לפתוח שחרשורים רק בנושא אנגלינה..תנו לי שנייה אני אחשוב על משהו.. חושבת..חושבת..עדיין חושבת.. תידו יש "סטודיו למשחק" אם אנגלינה? ומתי היא תלד כבר? פיספסתי משהו? ואגב ילדים- יש תקווה, אתמול ראיתי משפחה לא עשירה (גם לא ענייה) שאימצה 10 ילדים..אז אולי אחרי הכל אפשר להסתפק באהבה בלי צי יאכטות:) נסתדר..יש תקווה! אוו בלאגן בבית..אז איך היה בשישי? איפה הייתן ומה עשיתן? ויש כאן מישהי שמתעניינת במשחק? או לומדת משחק? זהו סוף החדשות מקול דניאל.

ממ היה סטודיו למשחק בזמנו, עינב

הביאה לי [תודה לך]... זה מצויין אגב
כיפי ואינפורמטיבי
אמרו פה שהיא לא מזמן אמרה שהיא בחודש שמיני. הידיעות אמרו שהיא תלד במאי, יכול להיות שזה יהיה ביוני. ובשיש הייתי בבית |מגלגלת עיניים| ראיתי טלויזיה, שתיתי מעט [
], ראיתי "בתול בן 40" (דווקא חמוד חחח הוא בסדר הבחורצ'יק הזה) יש לסבתא שלי יום הולדת היום גם ואתמול ביקרנו אותה. עכשיו אני עוד עובדת על מתנה בשבילה (מתנה נוספת כלומר
) וממ ממ למדתי קצת משחק, בערך 5 שנים ופרשתי... פעם מאוד רציתי להיות שחקנית, לא יודעת אם זה עוד עדכני, יש לי כמה מעצורים שמונעים בעדי ומחשבות למיניהן
(אגב הידעתם שהאותיות ש ו-ח כשמתחילים לכתוב את המילה "שחקנית" הן ראשי התיבות של אנג'לינה, AJ? הדברים שמגלים כשלוחצים בטעות על caps
סופ"ש נעים

אתמול היה!!! ../images/Emo12.gif

בסביבות 4-5 אחרי הצהריים... אולי היום יהיה שידור חוזר

EinavBIUS

New member
על לא דבר, כל מי שרוצה

אני יכולה לשלוח לו במסנג'ר
(זה בלי תרגום אבל היא מדברת נורא רהוט ובשפה קלילה ולא קשה להבין

וואי, לשחק..

זה אחד הדברים שאני ממש אוהבת, זה, ולשיר...רק אני דיי ביישנית, יש לי איזשהו מעצור שאני צריכה לעבור ואתם עוד תראו אותי, ובגדול
מממ..נומ, ראיתי בקולנוע , לא זוכרת מתי, שיצא, את "בתול בן ארבעים" ודווקא ממש לא אהבתי, כאילו, הוא קליל ונחמד, אבל לא יותר מזה, גם לא מצחיק כמו שחשבתי שיהיה..חברה שלי, ידיד שלי ואני ראינו אותו ביחד, שלושתינו כמעט נרדמנו חחחח, זה היה ממש מצחיק... אממ..שישי? אה כן, אתמול, טוב, לא עשיתי שום דבר מיוחד, אבל נתתי לעצמי את הדבר הכי טוב שיכלתי לתת- שינה!! סוף סוף ישנתי כמו שצריך! וואי, הייתי זקוקה לזה, ישנתי אולי 12 שעות, אבל הכי מבאס שהתעוררתי מחלום מזעזע..אבל לא נורא, נתגבר
ועכשיו סיימתי ללמוד קצת לבמחן באזרחות, ואני קוראת זכרונותיה של גיישה, אני רק בהתחלה והוא כבר נשמע מרתק, זו הגירסה הישנה, שיצאה בשנת 98, הלא מצונזרת, אמרו לי שהוא הרבה יותר טוב, נראה
ואנג'י בסטודיו למשחק=
יום טוב לכולם!!!

לא היה סרט קורע, פשוט חמוד

העברתי בזה את השעות של 11 עד 1 בלילה ככה, זה היה שימושי

חחחחחח זה מזכיר לי את עצמי..

הלחץ הזה, לראות כל דבר שקשור לאנג'י
אוייי, תקופה קשה הייתה

מה הקשר?- אין קשר בגלל זה אני משרשר

אבל קבלו משהו חמוד: הפסקול של הסרט "חתונת רפאים"

למעלה