סקר!

shiran™

New member
חחחחח יש לי איזה מוזיקת טרנס

כזאת.. ורטט.. שזה בעצם הדבר שמעיר אותי. אני בד"כ לא שומעת את השעון, לא מתעוררת ממנו, ואם אני שומעת אותו אני בד"כ מכבה וממשיכה לישון... (מזל שאמא איתי בעבודה והיא מעירה אותי
). שונאת לקום.. אוהבת לישון! אחד הדברים היותר קשים לי בעולם זה לקום בבוקר... (אז מה אם אין קשר לשאלה? הייתי חייבת להגיד את זה מתישהו!)

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifגם לי../images/Emo45.gif../images/Emo122.gif

בגלל זה אני תמיד מאחרת כשצריך לעשות דברים בבוקר. [הסעה לבי"ס, עבודה וכו']

Taam YutvatA

New member
עד עכשיו הוא היה הפלאפון../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

שלי, לשעות שונות.. לבצפר אמא היתה מעירה אותי. עכשיו אין בצפר
והחלפתי פלא ומשום מה את השעון מעורר אני לא יכולה חד פעמי, אלא שבועי כזה מא'-ה' או א'-ו' או כל השבוע... מוזר.. אז אני מחפשת דרכים

לומינגו

New member
השעון שלי.

-עדי. דידוש. (בצעקה:)עדייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי! -מה? -קומי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ו(אז בלחישה:) בוקר טוב. יאפ, אני לא סומכת על שעונים מעוררים ולכן אבאשלי החמדמד מעיר אותי בבקרים. אבל הסיבה האמיתית היא שפעם שמתי שעון מעורר וכ"כ נבהלתי כשהוא צלצל ומאז אני לא משתמשת בו יותר.

Marble Arch

New member
ההורים שלי לא מסכימים להעיר אותי,

כשאבא שלי היה מעיר אותי זה היה פשוט סיוט- חצי יום הוא לא היה מדבר איתי כי הייתי מקללת אותו מתוך שינה.. הרבה פעמים רבתי איתו על זה שאין מצב שאני מקללת והוא סתם ממציא, עד שיום אחד הוא הקליט אותי צורחת עליו..

Marble Arch

New member
זה מה שכ"כ מצחיק..

התת מודע שלי עושה דברים אחרת ממני. לדוג'- התת מודע שלי משקר להורים שלי- אמא: את צריכה לקום ב10.. אפרט מתוך שינה: לא, מה פתאום.. ב12. ואז אני מתעוררת בצרחות 'למה לא הערת אותי??
' ושומעת על שקריי העלובים.

Tauron

New member
התת מודע שלי לא פועל..

אני כמעט ולא מבלבל את השכל, פולט שטויות או שקרים כשמעירים אותי.. אלא אם המצב חמור במיוחד;)

לומינגו

New member
../images/Emo6.gif

הכי רחוק שהגעתי זה לזרוק על אבאשלי ת'כרית...ואז המסכן נעלב. יום שלם רדפתי אחריו וביקשתי סליחה.

../images/Emo176.gif"באה אליכם" ../images/Emo122.gif

אני צריכה להחליף את הצלצול
הוא מבהיל!!

אמממ הוא נשמע רגיל

אבל הוא לא באמת מעיר אותי. הוא מעיר את אחותי שמעירה אותי "איילת למה אני צריכה לקום בגללך?????"

למעלה