סקר חדש!

dixie chick

New member
../images/Emo133.gif סקר חדש!

אז דבר ראשון תוצאות הסקר הקודם:
במקום הראשון עם הכי הרבה אנשים נמצא הדרסאג'- עם 14 קולות במקום השני קפיצות- 8 קולות במקום השלישי תלמיד שאינו מתחרה- 5 קולות מקום רביעי רוכבי הריינינג - 3 קולות טרייל קלאס\ פלז'ר וקאטינג קיבלו קול אחד לכל אחד...
ועכשו לסקר החדש... אנא ענו בסקר למעלה על השאלה הבאה... מה הוא החלק האהוב עליכם ביותר בעבודה עם סוסים? אם אתם חושבים ששכחתי תשובה אתם רשאיים להציע... וחוצמיזה כל דיון\ הרחבה\ פירוט למה בחרתם בתשובה שבחרתם אתם רשאיים לשרשר להודעה הזאת! ו... תהנו!

האמת היא שאני ממש לא יודעת../images/Emo107.gif

למה להצביע. אני מאוד אוהבת לטפל בסוס אבל גם לרכב, ולהפך. אני לא מסוגלת להצביע על משהו ספציפי. חוץ מזה, זה נורא תלוי בסוס: יש סוסים שאני מאוד נהנית מהרכיבה עליהם ויש כאלה שיותר כיפיים בזמן הטיפול. יש גם הרבה סוסים שאני מרגישה שיש לי קשר טוב איתם למרות שמעולם לא רכבתי עליהם (צ'יריפחה למשל). אני חושבת שכמה שרכיבה יכולה להיות מהנה, זה הרבה יותר מהנה שיש לך איזשהו קשר עם הסוס, כשאתה בא לטפל בו, להבריש אותו, לאכף אותו, לפנק אותו אחרי השיעור. אפילו עבודות שלא נעשות ישירות עם הסוס, כמו ניקיון תאים, אפילו מזה אני נהנית, מההרגשה שאני עושה משהו לטובת הסוס.

למעלה