סקררררר

../images/Emo133.gifסקררררר../images/Emo133.gif

איך אתם מתכוננים לקראת טלנובלה בע"מ?!
אתם מספרים לכל החברים שלכם על טלנבולה בע"מ?!
ממתי אתם פה?!
האם אתם חושבים שלבת אל מגיעה עזרה נוספת ולהוסיף עוד מנהל?!

אני עונה ...

איך אתם מתכוננים לקראת טלנובלה בע"מ?! אני לא ממש מתכוננת זאת אומרת אני בר רוצה שזה יתחיל !! אתם מספרים לכל החברים שלכם על טלנבולה בע"מ?! אני סיפרתי לכמה.. ממתי אתם פה?! ממתי שראיתי הודעה שנפתח פורום של טנלובלה בע"מ האם אתם חושבים שלבת אל מגיעה עזרה נוספת ולהוסיף עוד מנהל?! לא נראה לי ביינתים נראה לי שהיא מסתדרת מצוין...

עונהה

איך אתם מתכוננים לקראת טלנובלה בע"מ?! חיחי קונה קלטות וידיאו ואולי יקנו לי וידאו חדש כי מה שיש לנו מקולקל
אתם מספרים לכל החברים שלכם על טלנבולה בע"מ?!כן :D ממתי אתם פה?! מאז שידעתי שיש תפורום הזה... לא זוכרת מאיזה תאריך...בערך ממתי שהיו 3 או 4 דפים... האם אתם חושבים שלבת אל מגיעה עזרה נוספת ולהוסיף עוד מנהל?! לא..בינתיים היא מסתדרת מצוין

לא כי לא יודעים מי ענתה אבל על תעני

שוב בשם המשתמש שלך ותגידי זאת אני מקודם ...

עונהההה../images/Emo26.gif

איך אתם מתכוננים לקראת טלנובלה בע"מ
אמממ לא יודעת
אתם מספרים לכל החברים שלכם על הטלנובלה בע"מ
לחלק
ממתי אתם פה
אמממ מההתחלה
כאילו לא מספטמבר אבל בערך נראה לי נובמבר
האם אתם חושבים שלבת אל מגיעה עזרה נוספת ולהוסיף עוד מנהל
אמממ וואי איך הייתי רוצה להיות מנהלת
אבל נראה לי שבתאלוש מסתדרת טוב מאוד בינתיים
לאב יו אול

שלייייייייי../images/Emo27.gif

איך אתם מתכוננים לקראת טלנובלה בע"מ?!מתעדכן בכל החדשות האפשריות אתם מספרים לכל החברים שלכם על טלנבולה בע"מ?! לא לכולם לחלק שיש להם HOT חהחה |
| ממתי אתם פה?!חודש נראה לי
האם אתם חושבים שלבת אל מגיעה עזרה נוספת ולהוסיף עוד מנהל?!לא היא מנהלת אותו מצוייייייןןןןןןן|
|

עונה....../images/Emo120.gif

איך אתם מתכוננים לקראת טלנובלה בע"מ?!לא הבנתי....:-\ אתם מספרים לכל החברים שלכם על טלנבולה בע"מ?!כן!!!!
ממתי אתם פה?!מהתחלה אבל אני כמאט לא ניכנסת כי אין לי זמן....
:-\ האם אתם חושבים שלבת אל מגיעה עזרה נוספת ולהוסיף עוד מנהל?!לא נראה לי היא מסתדרת מעולה!!

mary17

New member
עונה../images/Emo41.gif

איך אתם מתכוננים לקראת טלנובלה בע"מ?! איך אני אמורה להתכונן?
אתם מספרים לכל החברים שלכם על טלנבולה בע"מ?! אני מספרת על טלי
ואז יוצא שאני גם מדברת על הטלנובלה ממתי אתם פה?!מהיום הראשון
האם אתם חושבים שלבת אל מגיעה עזרה נוספת ולהוסיף עוד מנהל?!עד עכשיו היא עשתה עבודה מצוינת(למרות שלא אכפת לי להיות מנהלת לצידה
)

ענתHOT

New member
עונה...

איך כבר אפשר להתכונן לקראת טלנובלה? ומה יש לספר? אני באמת מתכוונת לצפות בה, אבל לא נראה לי שצריך לפרסם שלטי חוצות לאנשים שיצפו בזה גם. ובקשר לבתאל - אני חושבת שהיא מסתדרת מצויין, היא כבר ניהלה פורום בעבר, והיא לא תיכוניסטית ויש לה זמן, ולדעתי, אם גם אפשר להוסיף - היא עושה עבודה מצויינת!!!!

עונהנהנהנה

איך אתם מתכוננים לקראת טלנובלה בע"מ?! רושמים בכל מקום! אתם מספרים לכל החברים שלכם על טלנבולה בע"מ?! ברור... ממתי אתם פה?! מעכשיו... האם אתם חושבים שלבת אל מגיעה עזרה נוספת ולהוסיף עוד מנהל?! אה...אני פה רק מעכשיו אז אני לא בדיוק יודעת על מה אתם מדברים....

עונהההההה לאלינה../images/Emo105.gif

איך אתם מתכוננים לקראת טלנובלה בע"מ? מטפסת על הקירות וצורחת לשכנות
סתאם האמת מצידי זה כבר התחיל
אתם מספרים לחברים שלכם על טלנובלה בע"מ? מה יש לספר?!
כל ההוטניקים יבינו לבד
אני כאן בערך מהתחלה מלפני חודש אולי אבל לא ממש כותבת כאן...כי עדיין לא התחברתי
אבל אני עוד אהייה פעילה
האם אתם חושבים שלבת אל
מגיעה עזרה נוספת ולהוסיף עוד מנהל?
תלוי מה שתפוז יחליטו...ומה שבתאלי רוצה
יענו לדעתי זה נכמד שני מנהלים אבל יותר עדיף אחד

למעלה