סוף שבוע!

../images/Emo133.gifסוף שבוע!../images/Emo215.gif

השבוע הזה עבר מהר בצורה שלא תיאמן. לא בקטע שכל יום לבד עבר מהר, פשוט ראיתי היום שרשור סופ"ש בנייטוויש וכזה - "לפני איזה שלוש דקות עניתי על זה של השבוע הקודם, איך זה כבר הגיע :|". שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: מדגישארון

די למות

מה את/ה שומע/ת עכשיו: Fillip - מיוז, והתחלף לVedi, Maria... - אמה שפלן
דבר טוב שקרה השבוע: חופש, יום הולדת לחברה, קיבלתי כמה שעות עבודה באתר שעבדתי בשבילו לפני כמה חודשים, יום הורים
(מה? היה לי ממש כיף!)
דבר רע שקרה השבוע: העתקה מרובה של ביולוגיה - הלכה לי היד... XD
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגשקטנ
להתחיל ללמוד מסודר (מקווה) את החומר בביולוגיה
אתר השבוע: http://www.inter8ing.com/beauty.php תצביעו לMor Oren! ^^
מאכל השבוע: ממתקים למיניהם, יש מלא בבית :X
ספר השבוע: התא - יחידת החיים
(למרות שקראתי רק מעט)
סרט/סדרת השבוע: אבודימים וקצת פוקמון
ציטוט השבוע:
~מדברים על להביא אוכל ושתיה כדי למכור ביום ההורים~ ילד: תביא קריסטל אחי, אנשים יצאו עם זנב.
מורה: יום ההולדת שלי תמיד יוצא בחול המועד. עוגת מצות בכל שנה.
ילדה משחזרת שיחת טלפון עם אבא שלה כמעט שעה אחרי שהייתה אמורה להיות בבית: -אני מצערת... בלה בלה בלה... אני ממש ממש מצטערת... בלה בלה... -אין בעיה. תגיעי הביתה ונצטער ביחד.
Ella היי זוערון זוהר היי עלעון Ella מנשמעון? זוהר הכל בסדר, מה איתך? Ella מדגדגות לי האוזניים
תמונת השבוע: http://zoharg.deviantart.com/gallery/ כמה האחרונות שהעליתי... מהסיור בעין גדי לפני שבועיים ככה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Brombit

New member
האתר ששמת רוצה שאני אירשם, אין לי כח ../images/Emo69.gif

Brombit

New member
הכותרת של הלייף ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין לי כח לכתוב שוב את כולם, אז רק זה שהכי בלט Sonata Arctica - The End of this Chapter. שמעתי בפעם הראשונה, היה קסום
דבר טוב שקרה השבוע: התחלתי להסתדר עם העגורנים, תכנונים למפגשים דבר רע שקרה השבוע: הארוע לפני שהתחלתי להסתדר עם העגורנים, בעיות עם המפגשים משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין משהו טוב במיוחד, רק שיקבעו סופית איזה מפגש אתר השבוע: DeviantART, LastFM מאכל השבוע: לא היה משהו יוצא דופן בצבא, אז כרגיל, פלאפל לא הודגש בכלל

Ice Queen 7

New member
פלם

שיר/י השבוע של ווית'ין: Pearls of Light שיר/י השבוע לא של ווית'ין: המווווווון לאקונה אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: הלכתי להצר את המכנסיים של המדים סוף סוף, אולי עכשיו זה כבר לא יראה עלי כמו שק
דבר רע שקרה השבוע: מקומגעיל. והיתה בעיה במחשב שאילצה אותנו לפרמט אותו, לטכנאי היה רק XP אז כבר אין לי ויסטה. עד שהתרגלתי לזה :{ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופש D:::::::::::::::::::::::::: אתר השבוע: מאכל השבוע: סלמון ספר השבוע: חניבעל סרט/סדרת השבוע: החקירות של המפקח לינלי :} והבורר ציטוט השבוע: דווקא שמרתי אחד ממש מצחיק אבל המחשב פורמט וזה הלך ;; תמונת השבוע: הפרודו שלי

למעלה