מומלצי השבוע

../images/Emo133.gifמומלצי השבוע

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- מסר לאומה-
שבוע טוב לכולם.

ראשונה ^^

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? "את לא נורמלית". זה לא ישתנה. מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? "אבות ובנים", של אביתר בנאי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- העדשות והאחיינית החדשה
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שכחתי איך קוראים לספר שרציתי לקרוא
משהו שהרס לכם את השבוע-
איזה מעצבנת אחת משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שהמעצבנת תפסיק להיות מעצבנת ובעקרון.. שייגמר מסר לאומה- לילה טוב.

red butterfly

New member
../images/Emo182.gif

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? אין מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? Lifehouse - Everything עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- שיעור נהיגה ראשון
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אין משהו שהרס לכם את השבוע- אני חולה כבר כמה ימים :/ משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- עוד שיעור נהיגה
מסר לאומה- פגומים גנטית שולטים :)

../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? "אפילו אם" מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? "מי ידע שכך יהיה" של בועז שרעבי [?] עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- רמת אביב ג'
משהו שהרס לכם את השבוע- שסיימתי את הקורס?.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- הופעה של עברי
מסר לאומה- "לשכת גיוס שלום, מדברת אריאלה"

eladi88

New member
אההההההה

זאת את בלשכת גיוס???? למה לוקח לכם שנתיים עד שאתם עונים???? אם בכלל... אה????

נו,

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? רק לגעת. מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? אישה לויתן - עברי לידר. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעות חורף של עברי לידר.
משהו שהרס לכם את השבוע- הרבה דברים. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- הופעה של עברי. מסר לאומה- למה אנשים מציקים?!

eladi88

New member
אני אני אני

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? לא שמעתי אותה בשבוע האחרון מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? בית הבובות - שיר בעיפרון עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בום משהו שהרס לכם את השבוע- ראיון למודיעין שהלך לי גרועעעעע בע משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- אמממממ וואלק אין משהו מיוחד מסר לאומה- בום!

למעלה