זמן

../images/Emo133.gif זמן ../images/Emo133.gif

לו יכולתם "לנסוע בזמן".. לאן הייתם נוסעים, לעבר? לעתיד? לו נסעתם לעבר, מה הייתם משנים? לו נסעתם לעתיד, מה הייתם מצפים למצוא שם?
סתם כי בא לי לדבר

מממ..

הייתי נוסעת לעבר,ומשנה כמה דברים לטובתי..
אם אתם מבינים למה אני מתכוונת.
ד"א אני חדשה פה.לא רציתי לפתוח שרשור חדש..

רוניטו

New member
לא לתת לחווה לאכול מהתפוח

אם הייתי יכול לחזור לעבר, אז כמובן, לעצור את חווה רגע לפני שהיא נותנת ביס לתפוח

IBP1

New member
אממממממממממ

הייתי חוזר לתקופתו של משה רבינו ומוביל אותו לארץ זבת חלב .... האמיתית (שוויץ) .ב-40 שנות מסע ,אני מזמן כבר הייתי מגיע לשם....... עכשיו תתארו לעצמכם אם היינו חיים בשוויץ.

mick23

New member
אני הייתי מחכה

עד שאהייה בן 30, ואז הייתי חוזר אחורה לעצמי בגיל 5 ונותן לעצמי חוברת הוראות הפעלה לחיים. מה לעשות וממה להימנע.

GirlFromHell

New member
הממ

מעניין... הייתי נוסעת לעתיד לבדוק מה יקרה עוד איזה 1000 שנה מעניין לראות אם לא נהרוס את הכוכב שלנו עד אז ואיך נחיה. לעבר אין צורך אני יודעת מה קרה שם מה שהיה היה וטוב שהיה =)

מתוקית, ברוכה השווה../images/Emo8.gif

האמת היא שעדיין לא החלטתי ולכן אני נשארת בינתיים בהווה

niva99

New member
רק לעבר!!

לתקופה הויקטוריאנית באנגליה לפני המהפיכה התעשיתית שהשחיתה מרחבים. או לחילופין לתקופת הרנסנס-לחיות באיטליה לחוות את כל התגליות של המדע וההתפתחויות. ה ציירים/ הפסלים המפורסמים שחיו אז. היצירות המוזיקליות שהולחנו- לפני עידן האינסטנט. לגבי העתיד- אני מצפה למצוא שם דבר- זולת טכנולוגיה מתקדמת, זרות וריחוק אנושי- כל אחד חי בבועה משלו. החיים מאופיינים בנוחות מירבית אך בניכור משווע.( הכל כ'כ יעיל- יותר מדי יעיל).

היי ניבה, נכון עד כאב../images/Emo39.gif

התיאור שלך את העתיד... הכל נדמה כהולך לכיוון של רובוטיקה ומכניזם וממש מותיר תחושה שהאנושות מיותרת. ברוכה הבאה ה
ה.

IBP1

New member
גילי את נמצאת במאה ה-21 .......

רובוטיקה ומכניזם הם רעיונות מתקופת סוף המאה ה-18 בואך המאה ה-19 . אנו במאה ה-21 .נא להתעדכן המידע עשה צעדים ענקיים מאז. אם את המאה ה-20 תפס רעיון הננו-מכניזם ותיאוריות כגון :תיאוריית המיתרים ,ותיאוריית M . אז נא לשבת מול הנט ולהסיר את קורי הזמן ולהתחדש מעט.

רוניטו

New member
ניבה, אם לעבר אז לא רק לצפות

לא רק לחיות בתקופת הרסננס, אלא לקחת חלק להיות זה שמפסל, לעצב, ולהיות שותף לעשייה. אבל לזה לא צריך ללכת לעבר אפשר לעשות זאת היום

לכל מי שהציע נסיעה לעבר../images/Emo73.gif

יש פרדוקס מפורסם שנקרא פרדוקס הסבא. האם מישהו מכיר אותו? בקצרה נאמר שם שלו היינו חוזרים לעבר ומשנים משהו, יכול להיות שבכלל לא היינו קיימים היום. כאילו, לו יכולתי לחזור לעבר ו"להרוג" את הסבא שלי, או ליצור איזה שהוא שינוי, הרי ייתכן מאד שלא הייתי קיימת היום, ואז כל הנושא של שינוי העבר מתבטל.
מעבר לכך, המדע בודק כיום אפשרויות של חיים בכוכבים אחרים, לרבות מאדים. אחת הסיבות לבדיקות הללו היא הצורך להעביר אנשים לכוכבים מרוחקים אם וכאשר נידרש לכך. (מדברים על כך שהכוכב עליו אנו חיים "ייגמר" או "ייכבה" מתי שהוא ואז האנושות תצטרך למצוא "מקום חלופי" לחיות בו. איפה הייתם רוצים לחיות?

niva99

New member
תודה!!

רציתי לשתפך במשהו מהעבר.( אפרופו הנסיעה בזמן) בשנת 2000 טסתי לראשונה לאיטליה- נסיעה שהותירה בי רושם אדיר. טיילנו מדרום המדינה צפונה במשך -16 ימים. וכל אותו הזמן הייתה לי תחושת דה ז'ה וו מצמררת- שכביכול פעם דרכתי על אדמה זו. כשחזרתי ארצה חלנתי חלום - שחייתי בעיר פומפיי-זו שנהרסה ברעידת האדמה ונקברה תחת הלבה הרותחת וענני הגוזים שנפלטו מלוע הר הווזוב. בחלום חייתי בוילה שליד הים- לא ברור לי איזה מעמד היה לי שם. האם של גבירה או משרתת חסרת אזרחות. אולם המדהים הוא שניגלה לי בחלום שמי מאותה תק'- קראו לי אז : לירה פיורלי. ( לירה זהו כלי נגינה דמוי נבל). מעניין האם כל זה פרי דמיון או שמא יש בדברים האלו ממש. ( כנראה שלעולם לא אדע)...

WOW, איזו זכות נפלאה../images/Emo45.gif

הייתי מרחיקה ואומרת שזכית להוודע לגלגול קודם שלך, או לאחד הגלגולים, ואולם את התשובה האמיתית אולי לא נדע לעולם, ובכל מקרה רק את זו שתדע. אוהבת את החתימה שלך
וגם את הביצוע של ריקי גל

רוניטו

New member
גיל, הייתי בין הנשארים

אם אצטרך לבחור כוכב הייתי בוחר להישאר ללכת לטייל כן, כמו היום אבל לחזור תמיד הבייתה. בנאלי,לא?

IBP1

New member
אוקי את רק נכנסת למאה ה-20........

פריצת הדרך החשובה של המאה ה-20 היו לוחות הקווזמיר ,המבצעים "חיקוי זול" לעוצמה החשמלית של הברק .טכנולוגיית Z החדשה מקריבה אותנו קרוב מאוד אל היום ובו מסע באמצעות 'תולעת' בחלל יהפוך את משמעות זמן חלל למשהו של מה בכך .המרחק בין גלאקסיות יהפוך לחסר חשיבות. אם לא נחסל לפני כן את כדור הארץ,תעשה זאת השמש בערך בעוד כארבעה מיליארד שנים ,כאשר היא תתחיל להתנפח למימדים ותבלע כל מה שניצב בפניה עד לגבול הגולדילוקס .ואז בבת אחת תיקרוס לננס לבן זעיר וכבד מאוד . בעניין מאדים -כל פרוייקט "הארצת מאדים " הוא מעין משחק יפה .בתחילה דיברו על גאזי חממה מה שיגרמו למקום להתחמם במעט.אחר כך לקחו את רעיון ALSS והחליטו כי אם יפזרו מיקרו אורגניזם שיפרק את הפחמן הדו חמצני של מאדים לחמצן ופחמן הכוכב יכול "להתעורר" לחיים. אחר כך ,דיברו על הפצצת מאדים בפצצות ובאסטרואידים עמוסי קרח שיפשיר ויהפוך לעננים . נו באמת חלומות בשקל ! למה אנו האנושות רצה להחריב את היקום עוד לפני שלמדנו לשרוד בחלל. מי שיצליח לחזור מהמסע המעניין ממאדים צריך לזכור רק פרט קטן אחד לפני להגיע למאדים . כמות מספיקה (לחצי שנה ויותר ) של קרם להגנה מפני קרינה. כי עד שהוא יגיע לכאן הוא יהיה פגר כבר במאדים.

למעלה