השבוע שעבר

DEANC

New member
../images/Emo133.gifהשבוע שעבר

השבוע שעבר - שיר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: -תמונת השבוע:

DEANC

New member
אמורים לקרוא לזה 'סיכום שבועי' אבל אני עילג

השבוע שעבר - שיר השבוע: Nickelback - How You Remind Me - האדם שעשה לכם את השבוע: אריאל, יובל ואיתי. - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) "תמיד תזכור שחצי מ-3 ועוד 1 זה 2 וחצי אבל 3 עדיין גדול יותר"
לשאלה שלכם שתגיע: לא, אני לא הולך לספר למה המשפט הזה מתייחס
- דבר שהשגתם השבוע: לא יודע. - מאכל השבוע: ספגטי בולונז ופרמזן. - משהו שהרס את השבוע: אלכסנדרוב. -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: קישקושים! בלאבוש! קוקו! שפיץ! -תמונת השבוע: אולי בקרוב.

O f r i s h

New member
עלק תמונה בקרוב../images/Emo6.gif

ביום שאתה שם תמונה שלך, שרואים בה את הפנים שלך בברור, ולא בתחכום או משהוXD אני מרשה ל-כולם, כולל בען [למרות שזה לא מנגד את זה שאני אמשיך לקרוא לך בען
], לקרוא לי עפרי עם ו'
שזה נושא רגיש מאוד!

shani0007

New member
שלי..

השבוע שעבר - שיר השבוע: Rihanna Feat. Ne-Yo Hate That I Love You אולי בגלל שחפרו לי הרבה איתו
- האדם שעשה לכם את השבוע: היל
- משפט השבוע (משהו מציק או מרגש): "איזה פרופסורים הפרופסורים האלה"
- דבר שהשגתם השבוע: כסף
ושרשרת ממש יפה שקנו לי - מאכל השבוע: סלט טעים של ארומה ו"פתיתים של ליאב" - משהו שהרס את השבוע: "ריב" עם חברה הכי טובה -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: בן סטילר-גראנד-בגדים-יום הולדת לחברה -תמונת השבוע:

עוד שבוע עבר :(

השבוע שעבר - שיר השבוע: אמ דה טיקט טו האבן של 3TT שמעתי רק היום והוא כזה יפה. - האדם שעשה לכם את השבוע: אין.. - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) אין :O - דבר שהשגתם השבוע: כמה מפליא! אין. (אלא אם בגדים זה משהו) - מאכל השבוע: ארטיק פסק זמן
.. - משהו שהרס את השבוע: שכבר נמאס לשבת ולהתבטל. -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: מקווה שתיגמר השביתה. כבר ממש מציתי. -תמונת השבוע:

יאללה../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע: אצלך בעולם- אביתר ומאיר [או אהוד?
] בנאי - האדם שעשה לכם את השבוע: ידיד
- משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) - דבר שהשגתם השבוע: כסף נראליP: - מאכל השבוע: שוקולד...
- משהו שהרס את השבוע: ממממ לאדעת אבל נהרסו לי השעות שינה לגמרי.. ואני עוד אעלה איזה קילו בגלל השביתה! -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: שבוע טוב אנשים:] ואמן תמשיך השביתה [למרות שברור שהיא תגמר מתישו ואז אנלא אדע מאיפה זה בא לי...] -תמונת השבוע:

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאני לא מאמין שזה נמחק לי:mad:

איזה עצבים התקלות האלו של תפוז
השבוע שעבר - שיר השבוע:קליפורניה דרימינג
- האדם שעשה לכם את השבוע:המשוררת הידועה - לוחטן! - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) "..ואל המדרגות ישר קיפצתי!.." כבר אז ידעתי שהיא עוד תיהייה משוררת לאומית... - דבר שהשגתם השבוע: שום דבר מיוחד - מאכל השבוע:המבורגר
- משהו שהרס את השבוע: סמולוויל יוצאת לפגרה של חודש
-כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: אנחנו מופיעים בהפגנה של ארגון המורים ביום רביעי! -תמונת השבוע: ליאת בלו המדהימה

KILL KILL KILL KILL!!KILL

השבוע שעבר - שיר השבוע:דה אנימיד פילינג- מטאליקה - האדם שעשה לכם את השבוע:קוקייי
- משפט השבוע (משהו מציק או מרגש)"טוב לי איתך" - דבר שהשגתם השבוע:חולצה של מסטאר אוף פאפטס BABY - מאכל השבוע:בורקסים - משהו שהרס את השבוע:סתם..=\ -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: קוקי!!!!!!!!!!!!!! -תמונת השבוע:

KILL KILL KILL KILL!!KILL

השבוע שעבר - שיר השבוע:דה אנימיד פילינג- מטאליקה - האדם שעשה לכם את השבוע:קוקייי
- משפט השבוע (משהו מציק או מרגש)"טוב לי איתך" - דבר שהשגתם השבוע:חולצה של מסטאר אוף פאפטס BABY - מאכל השבוע:בורקסים - משהו שהרס את השבוע:סתם..=\ -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: קוקי!!!!!!!!!!!!!! -תמונת השבוע:

mmoorraann1

New member
השבוע שלי

השבוע שעבר - שיר השבוע:רן דנקר:"בואי נעזוב" - האדם שעשה לכם את השבוע:אמממ אמא - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש):" הוא שכח לקחת ת'כדורים שלו היום" ..וגם " מי כיבה לי את האור"...
- דבר שהשגתם השבוע: 3 מכנסים ,מגפיים,וחולצת פוטר...(דיי הרבה) - מאכל השבוע:מעדן בריאות - משהו שהרס את השבוע:היה שבוע אחלה למה שיהרס.... -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא:שתיגמר כבר השביתה ונומר א-מ-ן!!(נמאססססססססססס) -תמונת השבוע: יש כזאת אבל לא בשביל שכולם יראו...(סורי)

השבוע שלי ../images/Emo113.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע: Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing
- האדם שעשה לכם את השבוע: ידיד קרוב. - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש): אין לי. - דבר שהשגתם השבוע: ספר טוב. - מאכל השבוע: צימוקים. - משהו שהרס את השבוע: לפעמים אני כזאת יבשה.
-כמה מילים (מה שבאלכם) על שבוע הבא: כיף. והרבה מאוד.
-תמונת השבוע:

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע: Lies - הבנות נחמה - האדם שעשה לכם את השבוע: יובל, אמא - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) אני אוהב אותך...
- דבר שהשגתם השבוע: יובל, בלי ספק - מאכל השבוע: סלט יווני - משהו שהרס את השבוע: שבוע מושלם! -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: שרק ישתפר! -תמונת השבוע

יאללה גם אני ../images/Emo203.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע: לובש חם - שוטי הנבואה
- האדם שעשה לכם את השבוע: נטע
- משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) "מי הייתה הזונה?", "אני אני! |פרצוףמאושר| "
(שיחקנו המאפיה, כן יש גם זונה במשחק הזה, תירגעו
) - דבר שהשגתם השבוע: קניתי גיטרה סופסוף
- מאכל השבוע: ארטיק פסק זמן וצ'יפס!
(לא ביחד
) - משהו שהרס את השבוע: רבתי עם ההורים
-כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: שתהיה שביתה, שתהיה שביתה, שתהיה שביתה. -תמונת השבוע:

Miss RockRose

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo211.gifבאיחו קל../images/Emo3.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע:crazy - simple plan - האדם שעשה לכם את השבוע:חברים - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש):"אל תכניסי את זה לדיוידי!!!
- זה יהרוס לך את הוידיאו!!!!"XDDDDDDDD
- דבר שהשגתם השבוע:שלווה
- מאכל השבוע:טוויקס - משהו שהרס את השבוע:אין. -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא:שיהיה נחמד
-תמונת השבוע:

DelbariX

New member
השבוע שעבר

- שיר השבוע: Paramore - Misery Business - האדם שעשה לכם את השבוע: ידידה שלי - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) well, I'd like to help, But.. not as much as I'd like not to / רד פורמן (שנות ה70) - דבר שהשגתם השבוע: פוסטר חדש לחדר - מאכל השבוע: בורקס גבינה
- משהו שהרס את השבוע: לא הרס תשבוע.. אבל יציאה מאכזבת ביום שישי -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: עוד שביתה אמןןןןן -תמונת השבוע: ורוניקה מארס / L מהירוז

למעלה