S s u s h i m i New member 12/2/07 #29 ../images/Emo209.gif נו אז איפה הרמזים? כבר עברו שעתיים משתיים ורבע!!
ק קרלו איזה מ ל ך New member 12/2/07 #30 ../images/Emo41.gifרמזים../images/Emo41.gif 1. רוני הציעה לגרי לתת לשיפרה את החפץ שבחרתי (היום בפרק "הפיג'מות ברשת") 2. זה דבר כללי שמופיע בכל הפרקים 3. יש את זה לי בבית ולכולכם [נראה לי.. ] על בטוח יש לכם.. 4. זה בדירה של דודה של אילן 5. ראו את החפץ בברור בפרק "פרדי על הבוקר" 6. נתן רוצים עוד רמזים?!?!?
../images/Emo41.gifרמזים../images/Emo41.gif 1. רוני הציעה לגרי לתת לשיפרה את החפץ שבחרתי (היום בפרק "הפיג'מות ברשת") 2. זה דבר כללי שמופיע בכל הפרקים 3. יש את זה לי בבית ולכולכם [נראה לי.. ] על בטוח יש לכם.. 4. זה בדירה של דודה של אילן 5. ראו את החפץ בברור בפרק "פרדי על הבוקר" 6. נתן רוצים עוד רמזים?!?!?
A advaforer New member 12/2/07 #36 תמונה 1. זה מה שהיה 2. תמיד רואים את המונה עם האיש הבוכה 3. למי אין? 4. ברור 5. כשפרדי עצוב 6. נתן בכיין כמו האיש בתמונה
תמונה 1. זה מה שהיה 2. תמיד רואים את המונה עם האיש הבוכה 3. למי אין? 4. ברור 5. כשפרדי עצוב 6. נתן בכיין כמו האיש בתמונה
S shaharrr53 New member 12/2/07 #37 אולי זה התמונה עם הילד הבוכה?../images/Emo154.gif יש לי את זה בבית.
A advaforer New member 12/2/07 #39 נראה לי שכן אבל כבר רשמתי את זה אבל אם זה נכון את מוזמנת לרשו במקומי כי אני לא הרבה במחשב...