בוקר טוב

../images/Emo133.gif בוקר טוב

היי חברים בימים האחרונים לא יצא לי להיכנס הרבה ראיתי הרבה שרשורים חדשים והרבה תכתובות מעניינות מצטערת שלא יצא לי להגיב לכולם גם אתמול הייתה תקלה בתפוז כמה שעות לא הצלחתי להיכנס אז הנה אני חוזרת אליכם ואני פה בשבילכם שיהיה לנו יום טוב ושובוע נ-ה-ד-ר באדי

s h i r k u s h

New member
בוקר טוב + עדכון ../images/Emo124.gif

הפכתי אתמול בשעה טובה ובפעם הראשונה לדודה לתינוק יפייפה ומקסים. כרגע לא החליטו לו על שם אבל אין ספק שהוא תינוק בר מזל
חבל שלא אראה אותו בחודשים הקרובים, אבל בנתיים נאלצת להסתפק בתמונות הנהדרות ששלחו לי כבר.

g u r a

New member
../images/Emo20.gifמזל טוב לדודה הטריה../images/Emo20.gif

איך הלידה עברה ?

s h i r k u s h

New member
זאת לידה ראשונה כך שזה היה לה די

קשה וכואב, ובהתחלה היא בכלל לא הייתה בטוחה אם יש לה צירים או סתם כאבי בטן כמו לאורך ההריון אבל אחרי כמה שעות של צירים הייצור המדהים הזה יצא. ויש כבר תמונות ממש מקסימות שלו

ענתי 10

New member
מזל טוב!! ../images/Emo95.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif ואני

החלטתי על שם!
שיבחרו בין יואב לעידן!!
שיהיה המון המון אושר

s h i r k u s h

New member
../images/Emo6.gif

הם מתלבטים בין דניאל, עידו, רועי <שבחו"ל ייקרא רוי>- אני בעד השניים האחרונים... יש לי משהו נגד השם דניאל...

g u r a

New member
עידו--רועי

שמות מקסימים.מאוד אוהבת. גם אני קראתי לנסיך הקטן שלי- רועי

maybesure

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif../images/Emo65.gif

מזלטוב, והלוואי שיהיו לכם גם הרבה רגעי יחד! אני בטוחה שתהיי דודה מפנקת אמיתית. שתדעו אושר ובריאות!

s h i r k u s h

New member

קיבלנו עוד תמונות של המאמי הזה, מצרפת תמונה שלו מהממת!!! ואתמול הכנתי להם מצגת עם תמונות של המשפחה החדשה וכל מיני דברים יפים שקשור להולדת ילד ותזכורת שאני שם בשבילם תמיד.

ענתי 10

New member
באדי! ../images/Emo24.gif מה נשמע? (וגם עדכון)

איך מתקדם אצלך עם הדיאטה והפסקת העישון? מחזיקה לך אצבעות!!
אצלי: א) הרופא אמר שבדיקת דם שיצא שלילית עוד לא אומרת כלום. אני צריכה לחזור על הבדיקה ביום שני הבא (שבועיים איחור). ב) לחמי עשו CT ויצא שאין נזק מוחי
מה שכן, יהיה שיקום ארוך ומייגע, אבל העיקר שאין נזק!!

היי ענתי

הדיאטה - זה היום התשיעי - ועוד לא נשברתי ואפילו כיף לי וקל לי עם הסיגריות - הרבה יותר קשה כל השבוע גנבתי פה ושם כל יום איזה שתי סיגריות היום עוד לא נשברתי מקווה להיות חזקה ולעשות את זה גם אם זה יקח זמן גם אם יהיו שבירות קטנות באמצע זה הרבה יותר טוב מקופסא ליום (ולפעמים יותר) מקווה שחמך ירגיש יותר טוב ואין מה לעשות, לפעמים הטיפול בהורים..... ואני חוויתי את זה עם אבא שלי שהלך והתדרדר לאט לאט וזה היה נורא בקיצור, קראתי על הסושי אז מה? בחילות? רגע עשית בדיקת דם להריון ויצא שלילי? לא כל כך ברור לי האיחור הזה בדרך כלל אפשר מהר מאוד לראות תוצאות בבדיקת דם אויל תלכי לרופא נשים לעשות אולטראסאונד? חשבת על זה? באדי

ענתי 10

New member
עשיתי US ביום רביעי שעבר

זה היה בסה"כ היום השלישי לאיחור (או יום שביעי לפי ספירה אחרת), אבל בכל אופן זה מאוד מוקדם, וגם בלי ההתקן אי אפשר היה לראות כלום. בהריון הקודם כשבאתי גם כמה ימים אחרי האיחור (עם 2 פסים בבדיקה) הוא בכוונה לא עשה לי US כי אמר שעדיין אי אפשר לראות כלום. בכל אופן הייתי היום אצל רופא משפחה והוא אמר לי לעשות עוד בדיקה ביום שני הבא - שבועיים איחור לפי התאריך המאוחר יותר. ההסבר שלו שבחורף ההורמונים לא קופצים כ"כ מהר (והרי הבדיקה של הריון מבוססת על עליה בהורמון מסויים). ככה שמאוד יכול להיות שהבדיקה "פספסה". אבל ביום שני הבא זה כבר היה בטוח. (אלא אם כן אקבל מחזור לפני כן).

לפי מה שאני יודעת בדיקת דם

מהימנה ב-100% ואפשר לעשות אותה כבר יום-יומיים אחרי האיחור. ואם את מאחרת בשבועיים זה וודאי. אז לכי, תעשי ותגמרי עם הרולטה הזו... ושמחה לקרוא על חמך

g u r a

New member
מה עם

בדיקת שתן?עשית? יכול להיות שהאיחור נובע גם מהעומס והלחץ של הזמן האחרון. בכל מקרה מקווה בשבילך שהתוצאה תתאים לך!!

ענתי 10

New member
עשיתי ../images/Emo10.gif ואם המחזור לא יופיע אני

אצטרך לעשות שוב בדיקת דם ביום שני הבא. מקווה שעד אז הכל יהיה ברור יותר.

למעלה