elinorikbalik

New member
../images/Emo132.gif

יש לי רעין כל אחד בפורום יכתוב מה עולה לו לראש כשהוא שומע את המילים :
לימור
שמעון
שוקי
העונה החמישית
סיגלית
אורנה בנאי
ארז טל
יוסי (מנהל הבמה)
השומרים בתוכנית
מלכה חיה שיר
מיקי גבע
מה קשור
רהב
רק בישראל יורדת מהמסך
ואלינור (כן מה עולה לכם לראש כשאתם שומעים עלי) נ.ב. תיזהרו עם מה שאתם כותבים על אורנה :" בתי הקברות מלאים אנשים שכתבו על אורנה דברים רעים!"

Bagit

New member
ממממיייייאו חתולה ../images/Emo15.gif

לימור- מגניבה. אורנה באני לנצח
. שמעון- חננה
חננה
שוקי- רעש העונה החמישית-אחרונה סיגלית-שקט אורנה בנאי- אישה מדהימה. די לנסיויים בבעלי חיים
לימור לנצצצצח
ארז טל- חנננננננה
הלוואי בשאלת נכון לא נכון בכספת- ארז הוא- חננה. נכון, ואפילו מאוד. יוסי (מנהל הבמה)- מגניב. השומרים בתוכנית- מרשעים. קופים. למה לא שלטים
מלכה חיה שיר- WTF
מיקי גבע- קריית מלאכי. 10 דקות מהקיבוץ. מה קשור- חהחהחהחהחהחה. לא מצחיק. רהב- מק"א אולסן. רק בישראל יורדת מהמסך- חננה
חננה
דדדדדדדיייייייייככככככככככייייייייייייייייייי ואלינור- סוסים.

f o x g i r l

New member
שליייייייייייייייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

לימור- מנהיגה חלקה לעם חזקה
|
(רולזזז
) שמעון- חננה
שוקי- מיץ תפוזים/ who let the dogs out
העונה החמישית- עונה שגעון
סיגלית- לא יודעת
.... אורנה בנאי- מ-ד-ה-י-מ-ה-
-
ארז טל- גאון
יוסי- מצחיק
השומרים בתוכנית- מה
(אני לא אשכח להם את העצבנות בתוכנית ה-100
|
) מלכה חיה שיר- 12 הצדיקים... מיקי גבע- חמוד ומצחיק (איה קאמבק
) מה קשור- מה קשור באמת
לא קשורים ולא מצחיקים! רהב- חמודה
רק בישראל- תוכנית מדהימה ופ33ה אבל עצוב שהיא יורדת מהמסך
אלינור- הייתה דני-דין (כמו שכבר כתבו פה...) אבל כבר לא
..

>>>>>

לימור - פצצה מלוכלכת שמעון - חננה! שוקי - הו לט דה דוגס אוטטטטטטט העונה החמישית - אני נזכר בכניסה של לימור.. סיגלית - כלבה שחורה אורנה בנאי - לימור ארז טל - שמעון יוסי - אוזניות השומרים בתכנית - בני זונות כוס אמא שלכם!!! מלכה חיה שיר - רטט מיקי גבע - אני יכול לנסות מה קשור - גבעול ירוק רהב - בלי פחד קהל!!! רק בישראל יורדת מהמסך - לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אלינור - מישהי ששמעתי שכולם מדברים עליה אבל אין לי מושג מי זו

אוקייייי... ../images/Emo16.gif

לימור- נו וודאייי! שמעון- חננה, אגב- כל מי שהשם משפחה שלו טל הוא חננה (גם המחנך שלי הוא -שם בדוי- טל
). שוקי- מייצג את קהילת הכלבים ההומוסקסואלים בישראל
העונה החמישית- עונה טובה, אבל כבר אולי (אולי!) יותר מדיי. סיגלית- לא ממש זוכר. אורנה בנאי- שחקנית מצויינת. ארז טל- חננה מדופלם, וכותב הודעות ב-12 בלילה.
יוסי- "סטנד-באי, שמונה, שבע, שש, חמש, ארבע..." השומרים בתוכנית- בתי הקברות מלאים בשומרים ששמרו באולפני טלוויזיה. מלכה חיה שיר- שמח (שרה שרה שיר שמח). מיקי גבע- יכול לנסות, במינון המתאים (לא יותר מדי) ממש מצויין. מה קשור- מִחזור בקבוקים שלום. רהב- חפ"מ (חיילות פעוטות מנג'סות). רק בישראל יורדת מהמסך- קשת. קשף. קצף. כסף. עשר. רשת. קשת. כסף. אלינור- רואה ואינו נראת.
ניר

Bagit

New member
קרעת אותי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

במיוחד ברהב, רב"י יורדת מהמסך, שוקי, השומרים וכו'...
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
<

קצת ../images/Emo32.gif, אבל אולי לא-../images/Emo41.gif ../images/Emo16.gif

בחצי-הקשבה למילים של השיר Skater Boy של Avril Lavigne (איך מאייתים את זה בעברית?!
), הגעתי למסקנה- השיר ממש מתאים לכך ששמעון עובר לערוץ 10, ועוזב את לימור. זה פשוט מתאים!
ניר עם ג'ט-ל(א)ג

Human Nature

New member
אבריל לאוין.

איך אתה מסוגל להקשיב לזה? אני משתגע אחרי שניה שאני שומע את קול הצרצר-הגוסס שלהּ...

f o x g i r l

New member
השירים שלה יפים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

במיוחד סקייטר-בוי וקומפליקייטד

LoLo16

New member
אני מתה עליה ועל השירים שלה../images/Emo70.gif

בקשר לסקיטר בוי- "He was a punk, She did LA" איפה אתה מוצא בשיר את שמעון
...

Human Nature

New member
זוהר...

את שונאת את כל מה שאני אוהב, ואוהבת את כל מה שאני שונא! היי, יצא לי ציטוט מההצגה-עם-החלזון-צב!

תמיד אפשר לשנות קצת ../images/Emo8.gif ../images/Emo16.gif

בתוכנית סוף העונה, לימור קמה, המוסיקה מתחילה, ולימור שרה: (אי אפשר לתרגם את השיר בכתוביות, זה יצא רע.) [להקת ליווי ("נערות ליווי") נכנסות לאולפן ורוקדות]. לימור: היה זה שמעון, שיש לו זעיר, רצה לשדר עם מיקי. רצה גם כסף, ומה לעשות? עזב אותייי. רצה הוא אותה, רק לא ידע, שמיקי ליעקב ממש תפורה. רצה את מונית, אבל הוא הפסיק. עשר נשמע הרבה יותר טוב. לימור (+ליווי): תחמן הוא החננה, מביא תג'ננה, שלא יתעסק עם מירו. עכשיו שבחשבון-בנק יש חמש מיליון, רוצה אני אותו מאואואואוד. שמעון: דבר ראשון, בבנק אין, חמש- חמש מיליון. הכל הלך, נחשי למי? כן נכון למיקי. לימור: חננה קטן, מאוד תחמן, חושב שאנחנו פתי. פתח ת'עיתון, ומה ת'רואה? המשכורת של שמעועועועון. לימור וליווי: תחמן הוא החננה, מביא תג'ננה, שלא יתעסק עם מירו. עכשיו שבחשבון-בנק יש חמש מיליון, רוצה אני אותו מאוד. שמעון: תעצרו את המוסיקה!!! המוסיקה נעצרת. לימור: חננה! עד שיש מעט תרבות בתוכנית שלי אתה עוצר אותה?! שמעון: אני לא מוכן לביזָיון הזה! לימור: לבי-מה? שמעון: לך יש להקת ליווי שאת כולן את מסיטה נגדי! אני דורש שיוויון! לימור: אין בעיה, במקרה הכינותי מראש להקת ליווי למקרה כזה. אבי ביטר נכנס. שמעון: להקה? זה אבי ביטר! לימור: אבל תופס מקום של להקה. מוסיקה ממשיכה מהקטע ללא מילים (דקה וחמישים שניות מההתחלה). להקת ליווי רוקדת עם לימור. שמעון "מדבר" עם אבי ביטר ("תוכנית זדונית לתגובה"- כמובן שלא שומעים מה הם אומרים). אבי ביטר: מצטער לימור, אבל את ממש מעצבנת את שמעון התחמן. אבל אנחנו עדיין חברים. לימור (מתפרצת): יזיזים, יזיזים! אבי ביטר: חבל שלא הבלגת. לימור (מתפרצת, שוב): שלא מה?! אבי ביטר: שמעון ממש נפגע! שמעון (מתפרץ {לימור עושה לו דוגמה רעה}): נכון נכון! אבי ביטר: עכשיו כדאי שתשלימו, ונגמור את הסיפור. לימור: היה זה שמעון, שיש לו זעיר, רצה לשדר עם מיקי. רצה גם כסף, ומה לעשות? עזב אותייי. למרות שיש עוד דקה (בערך) של שיר, כאן זה נגמר.
ניר

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ע-נ-ק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה כישרון אתה, ניר...

../images/Emo51.gif וכמו שאתם רואים... ../images/Emo16.gif

אני עדיין בהשפעת ג'ט-לג.
ניר הולך לראות את תוכנית הבוקר של קשת עם נתן זהבי ולהתעצבן קצת.

alinali

New member
אני!!

'לימור'- ל-ס-ל-ק-! ל-ס-ל-ק-! 'שמעון'- האיש והכסף.....התחמן הלאומי (חחח...!!) 'עונה החמישית'- העונה האחרונה והכי קצרה....מבאס..... 'סיגלית'- כלבה מתוקה!!! 'אורנה בנאי'- אני לא מסיביר ודווקא בתוכניות האחרונות היה די קריר!!!!!! 'ארז טל'- האיש והמסטיקים! 'יוסי'- המשפט שהוא כל הזמן אומר לי: "תגידי, אין לך בית?!" 'השומרים בתוכנית'- איציק ועמית הכי מתוקים...רק חבל שאת עמית פיטרו בגלל אלינור, האחרים סתם מגעילים!! איציק הכי חמוד!! 'מלכה חיה שיר'- היא שפויה?? (לא נראה לי)... 'מיקי גבע'- לא מצחיק!!!!!! 'מה קשור'- ש-ו-ל-ט-י-ם-!-! 'רהב'- ילדה חמודה, אבל לא מוסיפה כלום לתוכנית! 'רק בישראל יורדת מהמסך'- דיכאון, אני רוצה עוד עונה!!!!!! 'אלינור'- קצת ילדותית שחשמלה את ארז המסכן........ הרעיון היה נחמד!!

elinorikbalik

New member
ותורי

לימור- מנהיגה חזקה לעם חלקה
שמעון- חננה קטן וזעיר
שוקי- אין חיה כזאת
העונה החמישית- אחלה עונה
סיגלית- שקטה ומתוקה
אורנה בנאי- מתוקה , חמודה , מקסימה , עוזרת לבעלי חיים , נשמה ובקיצור מלאך
ארז טל- חמוד אבל בוגד!
יוסי- חתיך וחמוד!
השומרים בתוכנית- חוץ מאיציק ועמית המתוקים את כולם אני שונאת בעיקר את הקירח!!!
מלכה חיה שיר- ד"ש לצדיקים
מיקי גבע- לא מתה עליו
מה קשור- מייקל (גקסון) תביא יד
רהב- את בן!!
רק בישראל יורדת מהמסך- מיקו ועזרא יעברו אצל החננה היום ועד מחר זה יפתר
אלינור- מי מכיר בכלל את הילדה הזאת? רק שמעתי שהיא חולה על אורנה בנאי , מה יש לי זיכרון חלש אני לא אמורה לזכור את כל חברי הפורום!

למעלה