ok... out of pure laziness

Gaily Trinity

New member
../images/Emo132.gifok... out of pure laziness

i'll write in english... if there are any kind of problems please tell me and i'll translate it! so i don't know to what extent you're aware of the disputes in the US . there are much more stupid than u can imagine but there are however two issues that make me wonder. 1)abortion- i would want you to say your opinions and than i will tell you mine. the main issue about it is should we support the fetus' right for life even though it wasn't born yet or should we support the woman's right for choice? and if it's not in black and white as i described where is the line? where can we say that abortion is just a technical procedure of removing cells and where can we say that it's a murder? for those of you who think it is in black and white than is a fetus a minute before it's being given birth to, the same as a born baby? 2) the second one is probably one that you would be more familiar with, the war with Iraq. does the US has the right to tell the Iraqi government what to do just because they feel like it? and second question that interests me in regard to this topic: saying we don't go to war and send inspections what do you think will happen? do u think they would help or do u think it's an unnecessary danger of those inspectors lives? as i said befor if you want me to write it in hebrew please tell me and i will gladly

Gaily Trinity

New member
וכרגיל תעלמים מההודעות שלי

אמרתי שאם אתם רוצים אני אתרגם אז פשוט תגידו... גיאלי כועסת!

גיאלי

קראתי את הודעתך אתמול בלילה,ובגלל שבנוגע לעיראק אני פאסיבית לגמרי, נותרתי לחשוב רק על עניין ההפלות,ולא הגעתי למסקנה של ממש. רק דבר אחד יש לי שאתו אני כן בעלת דיעה חד משמעית-יש מקרים שהפלה מונעת חיים נוראיים גם לאם וגם לתינוק. אני לא יודעת כמה תינוק ברחם מפותח בשביל הבנה ורגשות,וגם לא אם תינוק בן יומו מפותח עד כדי כך. אני יודעת שקל יותר לאדם להרוג משהו שהוא רואה במחשב,מאשר משהו שבוכה לו בידיים.זה רחוק מאיתנו כשזה לא ממש נושם לנו בידיים. ודאי שזה לא שחור ולבן, אין לי מושג מה זכות כל אחד מאיתנו להחליט על כאלו שאלות מהותיות,ואם קיימת בכלל זכות כזאת. יש שיגידו שכל עוד התינוק מחובר לבטן של אמו הוא חלק מגופה והיא אחראית לו. אבל אני לא מסכימה. התינוק הוא גם חלק מהאב. בתקופה של היום,כשאין ברירה טבעית,לגיטימי שהצמצום באוכלוסיה ייעשה בנסיבות אחרות. שוב,אני שנויה במחלוקת. טלטול

tinkerbaby

New member
והנה תשובה :)

טוב אז ככה...יש כל כך הרבה תינוקות שזנחו אותם שלא צריך להוסיף לכמות הזאת עוד. אם מישהי נכנסה להריון ללא כוונה אין סיבה שזה יהרוס לה את החיים ושל העובר. כמה שזה גם חצי של הגבר עדיין זו האשה שצריכה פיזית לעבור את התהליך ולכן כל ההחלטה, לדעתי, צריכה להיות אך ורק שלה. זו זכותה לשלוט על חלק זה של גופה ולהחליט אם היא רוצה להמשיך את השושלת שלה ומתי. אני חושבת שזו טעות להגיד "כל מקרה לגופו" מפני שזה מורכב מידי. או שכן מותר לבצע הפלה או שלא. ולדעתי כן. ולגבי עיראק. אני לא חושבת שצריך לצאת למלחמה בגלל שההשלחות תיהנה הרות אסון. כל העולם מעורב מידי במלחה והשפעה שלה (של המלחמה כלומר) תיהיה גדולה מידי. מה גם שיכול להיווצר מצב של התאחדות כלל מוסלמית נגד המערב מה שיגרור מלחמת דת. אומנם זה קצת היסחפות אבל זה העניים שאף אחד לא יודע איך תיגרם מלחמה. ראו וויאטנם.

Gaily Trinity

New member
אבל אם את אומרת שזה שחור ולבן

אז את בעצם אומרת שאפשר להפיל עוברים גם יומיים לפני הלידה ואז מה ממש ההבדל בין תינוק שנולד כבר לבין העובר הזה? אני אישית בעד הפלה עד לשלב מסויים של ההריון כי אני מסכימה עם מה שאמרת בקשר לתינוקות שנעזבו אבל עדיין לא החלטתי בקשר לאיפה עובר הקו...

למעלה