My superNatural Weekend

to the end1

New member
../images/Emo132.gifMy superNatural Weekend

התחדשות השבוע: ספר\סדרת\סרט השבוע: וידיאו השבוע? דבר טוב\רע שקרה השבוע: תמונת השבוע?

The Ocean Girl

New member
חח אהבתי את הכותרת D:

התחדשות השבוע: כלום P: ספר\סדרת\סרט השבוע:
כישוף אפל-מלחמת האלים, סוף סוף סיימתי! D:
דריה
ההתחלה של 1408 וידיאו השבוע? - דבר טוב\רע שקרה השבוע: לא זוכרת
תמונת השבוע?-

psycho girl297

New member
עונה....

התחדשות השבוע: מחשב נייד!!!! ספר\סדרת\סרט השבוע: אני קוראת ספר שנקרא שמי מספר 4 וידיאו השבוע? אין לי דבר טוב\רע שקרה השבוע: קניתי מחשב נייד תמונת השבוע? עוד אין תמונות במחשב החדש אז סורי......

adi455

New member
עונה פעם ראשונה...

חדשה שכמוני... התחדשות השבוע: הצטרפתי לפורום על טבעי! ספר\\סדרת\\סרט השבוע: ספר - עולם ללא קץ .ארוך.1050 עמודים וידיאו השבוע? לא שעולה לי עכשיו דבר טוב\\רע שקרה השבוע: רע.- נכשל במתמתקיה.המון 70 למינהם תמונת השבוע:לא בבית אז אין...

עונה :]

התחדשות השבוע: הרבה בגדים מלי קופר & בלו בירד :) ספר\סדרת\סרט השבוע: על טבעי ?! וידיאו השבוע? http://www.youtube.com/watch?v=HtvxA4BlrV4 דבר טוב\רע שקרה השבוע: טוב- קיבלתי 98 באנגלית ! תמונת השבוע? אני במהירה ...

A m e l y

New member
תתחדשי על הקניות../images/Emo13.gif

כולי ירוקה מקנאה....אין לי שקל על התוכס וגם אין לי בגדים לכסות אותו-אנחנו בבעיה...

to the end1

New member
אנאניאניאני../images/Emo3.gif

התחדשות השבוע: כלום
ספר\סדרת\סרט השבוע: דמדומים בפעם השנייה(אני מעבירה איתו ת'זמן עד שיתורגם הספר השני)
מגרש ביתי,ארתור
וידיאו השבוע? http://www.youtube.com/watch?v=zerf-EJyBmM -להקה מדהימה
דבר טוב\רע שקרה השבוע: היום בבוקר ראיתי שירד גשם וזה תמיד דבר טוב מבחינתי ודבר רע...אתמול היה לי כ"כ משעמם בבית שהתחלתי לסדר את הארון בגדים,אתם יודעים כמה דברים צריכים לקרות כדי שאני פשוט יקום ויסדר את הארון בישביל הכיף
תמונת השבוע?הילדה שבגללה המציאו את המילה שלמות התחילה לרקוד בלט השבוע |שמאל ד"א זאת הבת של בת-דודה שלי אז ...כן

A m e l y

New member
SPN weekend

התחדשות השבוע:אנחנו בקיצוצים...=\(ומובטלים בעיקר) ספר\סדרת\סרט השבוע:פרנויה-ג'וסף פיינדר/על טבעי ...דה/יחצן המסיבות 2 וידיאו השבוע?אין...=\ דבר טוב\רע שקרה השבוע:טוב אז היום אני הולכת למסיבה,שאני לא ממש מתה ללכת אליה אבל...אני גם הולכת למסעדה(לא על חשבוני!!!!!
).../הדבר הרע זה שהיה לי מבחן במתמטיקה וזה הלך בדיוק כמו שזה נשמע..
תמונת השבוע?סקרלט ג'והנסן,דסקטופ נוכחי---- היא כזו מדהימה

למעלה