../images/Emo132.gif../images/Emo26.gif

עכשיו הדוק הבין את השאלה.. אכן חולשה למנחי ערוץ 6 היא דבר מאוד נפוץ. הפתרון הכי טוב הוא - להתבגר. במידה וזה לא הולך (כמו אצל רוב המקרים), תנסי לעקוב אחרי עודד מנשה ולראות מה הוא עושה בלילות..
- הבטחת הגמלות מאליל ילדות מובטחת!

AngeL WomaN

New member
אמממ..תמיד רציתי לדעת אם..

חסה תורמת להתפתחות המוח?!?!?!?! כי חשבתי לצבוע לבלונד.. הודעה זו נכתבה למען קהילת הבלונדיניות בפורום!

בדיוק כמו ששום מונע סרטן, כך חסה מונעת פגיעה בחלק-האחורי-קדמי- צפון-דרומי-הילוכי-אוטומטי-בלונדיני של המוח..

AngeL WomaN

New member
סורי..נחליף לשמעון פרס!!!

האם שמעון פרס הוא 1.000.000 דולר או שסתם יש תקלה במספר האפס במקלדת שלי?!?! וגם תמיד רציתי לדעת עם עודד מנשה בתור מנחה הפרמידה=שמעון פרס בגילאי ה20-30?? האם
זה בעצם
בהכשחה?!?! והאם לזה מהפרסומות של לפני בטיפולי שיניים פנוי?!?!

Snitch

New member
מה אתה רומז../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo68.gif../images/Emo88.gif

דוקטור גזען!!!! ~מחאה~

אינני רומז לדבר. תפקידי הוא רק לענות לשאלות מטומטמות כמיטב הבנתי ובהתבסס לעובדות, ללא כל הוספת דעה אישית (אך לעתים זה תלוי במקרה).

EyalGoor

New member
דוקטור יקר...

יש לי כלב. יש לי חתול. יש לי עכבר. העכבר כל הזמן בורח מהחתול. החתול כל הזמן בורח מהכלב. והכלב כל הזמן בורח מהעכבר (כלב טיפש). איך אני מחזיר את השלום לבית???

לפי שאלתך אני מניח שכבר היה לך שלום בבית בעבר. תבחון את מצב השלום הקודם שהיה בבית, ותנסה לעשות הכל כדי שהמצב כיום יהיה שווה למצב בעבר, כששרר שלום.

למעלה