תגידו ...

mich78

New member
../images/Emo132.gif תגידו ...

האם אתם מרגישים כי הפורום תורם לכם במשהו
אני לדוגמא מרגישה שסופסוף יש למי לספר והיכן לפרוק במקום שבו מבינים אותי ולא מנסים לתקן אותי שאתאים להורי מקום שבו אני לא היחידה במצבים מסויים, מקום שלא מחפשים את הטעויות שלי, ולא אומרים לי לי שהכל פרי דמיוני עד היום לא שיתפתי כי אף אחד לא הבין על מה אני מדברת וכיצד יכול להווצר מצב שכזה .... אז
לכולם על העיצות ועל ההקשבה

מוסיף המון ../images/Emo45.gif

הפורום הזה מאפשר לכל אחד מאיתנו להשאר אנונימי ועל כן להתבטא בחופשיות רבה יותר. אנחנו מתחילים להכיר את הנפשות הפועלות וזה בודאי מוסיף ענין.

נץ666

New member
כן בהחלט

אני אגב לא כל כך אנונימי. הניק שלי אינו משתנה בפורומים אחרים של תפוז. אבל זה לא מטריד אותי. אני מרגיש נוח מאוד כאן. אני מרגיש שמבינים על מה אני מדבר, שמוכנים להעמיד אותי בעדינות על טעויותיי. תודה לכן ולכם.

הפורום מוסיף המון

סך הכך כשמדובר בהורינו שגידלו אותנו הרגשות עובדות שעות נוספות, תמיד בכל מה שאנו עושים נדמה לנו שאנחנו לא בסדר ותמיד יש רגשי אשם ופעמים רבות אנו נקרעים בין המשפחה שלנו הבעל/אשה והילדים ובין ההורים המבוגרים והאחים. כאן זה המקום שבו אנו יכולים לפרוק מהלב, להתייעץ לקבל עידוד וחיזוק ולהבין שכולנו עוברים בעצם את אותו תהליך שכולנו נמצאים באותו מצב. פורום מעולה ....

alona 9

New member
נחמד לי פה

פורום עם אנשים נחמדים ורגישים,ולמרות שלא תמיד אני מרגישה שיכולה לעזור ולייעץ, אוהבת לקרוא כל אחד ואחד, (כמעט)..לנסות להבין, וללמוד מן העיצות.אין ספק כי הפורום אכן תורם במשהו.

דיא

New member
זה בהחלט עוזר

בעיקר כדי להכניס אותי לפרופורציוה. שאבין כי הבעיות במשפחה שלי הן לא כל כך נוראיות, ולא רק אני צריכה להמציא את הגלגל כל פעם שאני מנסה לפתור משהו. כי לאחרים יש נסיון ומבט שונה על העולם, ואני בהחלט יכולה ללמוד גם אם לא איישם ואסכים עם כל מה שנאמר כאן. אתם יודעים, צרת רבים היא לפעמים באמת נחמה

פורום נפלא

משתדלת לבקר כאן כמעט כל יום ולקרוא הכל לא תמיד אני יכולה לענות (אין לי אינטרנט בעבודה), ועד שמגיעה למחשב בבית זה כבר לא רלוונטי לפעמים. אבל אין ספק שהפורום תורם

מסכימה עם כולם

אלף, אני רואה שזו לא רק בעיה שלי:) בית, אני מחכימה המון מהתגובות אפילו של בעיות של אחרים. זה נותן לי לחשוב בגישה נכונה על הדברים ולראות את הבעיה באור הנכון שלה. חוץ מזה שכולם פה מגיבים ברגישות והאווירה טובה:) ערב טוב:)

../images/Emo106.gifאני מרגישה...

שמאז שהגעתי לפורום הזה, התקדמתי במודעות שלי כלכך הרבה והתחלתי להבין דברים, רק מתוך קריאה מרתקת, של כל מיני שירשורים שהיו כאן.. פורום מצויין, שיש בו אנשים שבאים מתוך רצון לעזור, להקשיב ולתמוך. תודה!!!שאתם כאן.... ד.

מרגישה שיש מקום בו יש אנשים

שמקשיבים, חולקים ושותפים לדברים שחשבתי שקיימים רק אצלי וחורגים מהמקובל.

goost1

New member
פורום

שמנפץ פרות קדושות,וטוב שכך.בזכות האנונמיות אפשר לבטא דברים שלא נהוג לדבר עליהם בחברה כי זה שובר מוסכמות ולא כל אחד מסוגל להכיל את הרגשות הקשים שמתבטאים כאן.המשתתפים אנשים רגישים ואינטלגנטים.

pf26

New member
בהחלט

חזרנו מהארץ לביתנו בחו"ל, והגעתי לכאן דבר ראשון. גם מהארץ נכנסתי באופן מיוחד לעדכן (בטעות לא החלפתי את הניק של גיסתי), כי אני מרגישה שלמרות האנונימיות של האנשים יש כאן אכפתיות אמיתית.

pf26

New member
שמחה לחזור

היה כיף בארץ, צברנו הרבה שמש וחום, פגשנו חברים ומשפחה, וחזרנו לבית הזמני שלנו, לגשם ולקור. האמת? כיף לחזור למיטה שלי ולפינה שלי, אחרי 3 שבועות.

למעלה