שלום מתאילנד

DanaDuck

New member
../images/Emo132.gifשלום מתאילנד

היי פורום, הגעתי לבנגקוק וממש נחמד פה. חשוב לי מאד להגיב על כל עניין הסרטים של סאקורה כי שעה לפני שטסתי, זה הלחיץ אותי מאד כשקראתי את זה פה והתקשרתי מייד לברר את כל העניין הזה שבסופו של דבר התגלה כלא נכון. אין לי מושג מי פרסם את הידיעה הזאת בפורום ערוץ הילדים אבל תיקחו בחשבון שיש דברים שנאמרים שם שהם אינם תמיד נכונים. לי, לאורלי תגר וללירון לב היו שם כבר מספר אנשים שניסו להתחזות אלינו, אז קחו את הכל במידה, אל תיפלו לכל מיני שמועות, אם הסרט יגיע ולכשיגיע, אני בטוחה כבר שתדעו מזה. נשיקות מהקשר הישראלי בקאוסן

Leemon

New member
../images/Emo24.gif היי!

חבל שזה לא נכון... מקווה שאת נהנית שם!

BaBy AnImE

New member
יו בטח מה זה כיף שם!

תמשיכי להנות! חבל שלא יביאו את הסרטים... לא נורא... אני אתגבר...

דנה ^_^

עכשיו כשאני בשיא הדיכי שלי ואני רואה את ההודעה הזאת זה ממש משמח אותי ^_^ קודם כל אני ממש שמחה שכיף לך ומקוהו שרק תהני..
דבר שני בקשר לסרטים שאז אני נושמת לרווח ^_^ כל כך פחדתי.. להיות בלי הדיבוב של אורלי שלך וכו'.. למרות שזה לקראת הסוף נשמע ממש לא הגיוני..
שכל המדובבים לא ידעו על זה ובמיוחד את.. ובקיצור תהני ואני שמחה לראות את ההודעה הזאת

דנההההההההההההההההההההההההההההההההה

אני מקווה שאת נהנת ^.^ וזה דיי חבל שלא יביאו את הסרטים לארץ... אבל נתגבר.

DanaDuck

New member
הכל סבבה

שמחה לעזוב את העיר המזוהמת הזאת ולנסוע לצד היפה של הארץ... אני לא מבינה למה אתם כל-כך מבואסים. לא אמרתי שהם לא יגיעו בכלל, אמרתי שלפי מה שידוע לי *כרגע* אין שום הצדקה למה שפירסמו, דהיינו, שהסרטים לא בתהליכי דיבוב. נשיקות

ShuNka

New member
שלום מישראל../images/Emo3.gif

מקווה שאת נהנת
ראית מישהו אוכל סנאי ?

DanaDuck

New member
חחח

לא. אף אחד פה לא אוכל סנאים. אולי בגלל שהם לא מכירים את עצם הקיום של החיה הזאת.

BaBy AnImE

New member
זה לא האתר של ערוץ הילדים

זה האידיוט שהתחזה לדניאל מגון.

למעלה