שלום לכולם

../images/Emo132.gifשלום לכולם

מקווה שהדיון על הקללות הוסיף קצת לאלה שנשארו סגורים ןלא יכלו לדבר על כך שנים רבות.אני שמחה שעוררתי את השאלה?מה הקללה הזו?ולמה הסבא וסבתא כל כך אשתדלו לא לפרש אותה.אלה שכבר יודעים מהי אז חוזרים על הטעות של הדור הקודם.כמו שאמרה רותי אי אפשר לצפות לתשובה שאתה רוצה.אבל?אחרי 20 שנה ואפילו יותר ציפתי קצת שהאנשים אתפתחו קצת ויזרמו אם הקידמה היום יומית שלנו.שישי שבת נסעתי לתל אביב ונפגשתי אם חמתה של אחותי אי בולגריה וכמובן ששאלתי את מה ששאלתי פה אי לא נלחצה סך הכל אמרה לי שבאמת זו מילה גסה ואפילו פירשה אותה מדויק.אפילו צחקה מעט.ישבתי איתה על המחשב ואי ראתה את כל הדיון ובקשה ממני ללמד אותה להכנס לפורום שלכם.מצחיק לא?מקווה שתקבלו אותה יפה.אי אישה מאוד חכמה.וגם אי גרה באזור המרכז.מתודה על הכל

רותי ב.

New member
ערב טוב

ברור שנקבל אותה יפה. נדמה לי שאנחנו די מכניסי אורחים, ואכן הרבה מהם הופכים לבני-
בית, וזה נהדר. ואם התרשמת אחרת, אז חבל. לגבי השאלה שלך - זה לא כאילו לא דיברנו על קללות בהזדמנויות כאלה ואחרות, אבל מבחינתי ברגע שזה לא היה לאדינו, אז לא ממש היו לי זכרונות, ובטח שלא ידע, על הביטוי המסויים שרשמת. בלי קשר לגס או לא גס.

SuzieRS

New member
אביבה, עניתי לך ברחל ביתך,בלי הקטנה

כנירה פיספסת את התשובה בין השורות .רק במקום לכתוב את המילה עצמה, שמתי נקודות. --נשמך לקבל כל מצתרף אלינו.

למעלה