שאלונת....

בנבית

New member
../images/Emo132.gifשאלונת....

עשיתי בובה מעיסת נייר וחשבתי להוסיף לה בגד מבד. מה דעתכן? זה רעיון טוב? לעולם לא עבדתי עם בד ועיסת נייר ואין לי מושג איך? אשמח לקבל הסברון קטן על שלבי עבודה עם בד. תודה
בנבית

Shir Rose

New member
לדעתי האישית

הרבה יותר יפה לצייר על עיסת נייר עם צבעים ולהוסיף כל מיני קישוטים קטנים מאשר להוסיף בד כי ה"עיסה" טיפה נאבדת...

50מרלין

New member
אני כן הייתי משתמשת

בבד או מגבת כי הבובה הזו אינה נראית כמו שגוף נראה ולכן הייתי משחקת עם הנירר מגבת בכדי לתת צורה של חולצה וחצאית או שמלה עם קפלים - זו דעתי האישית

shroomann

New member
אני מסכימה עם מרלין

גם אני השתמשתי בבד לבד לבגד של בובה מעיסת נייר. (האמת היא שאני לא חושבת שעם עיסה זה היה נראה פחות טוב... וגם די הסתבכתי עם הבגד... אבל אני תמיד מבכת את עצמי - אני בטוחה שלך זה יהיה יותר פשוט!) דוגמא לבובה מעיסה עם בגד מבד

אני זוכרת את פרופסור סנייפ האגדי

הוא מקסים! (למרות שהוא הרג את פרופסור דמבלדור, אבל בעצם הוא בטח קוסם טוב שהיה חייב להרוג אותו כדי לשמור על המסווה שלו וכדי שאפשר יהיה להשיג את המטרה ולהרוג את את יודעת מי...

shroomann

New member
../images/Emo9.gif תודה

כמובן שהוא מ"הטובים"! או שאולי לא...
או שבעצם כן...
(בטח עוד שנה כבר נדע)

בנבית

New member
../images/Emo13.gifהיי!

הבאתי דוגמא של עבודה מדהימה עם בד שעשתה אחת התלמידות ענת. וזה מה שאני רוצה לבצע. אז פליז פליז פליז בנות...אשמח לקבל הסבר על ביצוע העבודה! תודה
בנבית

50מרלין

New member
אם העבודה היא מבד

אז אני מעריכה כי טבלו את הבד בדבק פלסטי ובסבלנות רבה יצרו את קפלי הבגד,,,שוב חוזרת על מה שכתבתי לעיל שיהיה קשה לקבל תוצאה כזו כמו בתמונה שהעלית בגלל אופן בניית השלד של הבובה שלך

בנבית

New member
../images/Emo13.gifתודה מרלין!....

אחשוב כבר על רעיון אחר לבובה! זה באמת נראה די מסובך

בנבית ../images/Emo140.gif

מסכימה לחלוטין עם 50מרילין - המבנה לא מתאים לעבודה עם בד. בכל אופן, צורת העבודה היא בדיוק כפי ש50מרילין הסבירה.

למעלה