שאלה BT ל NOKIA

SeaRun74

New member
../images/Emo132.gifשאלה BT ל NOKIA

ברשות NOKIA 6310I ןIPAQ 2210 . קיימת תוכנה ב PC LogoManager for Nokia Phones V1.3.1 שמתחברת ממחשב רגיל לNOKIA . שאלה האם אני יכול להשתמש ב-BT לצורך העברת נתונים, משחקים וכו'. זאת אומרת להוריד נגיד משחק ל PC לשלוח לIPAQ ומשם לNOKIA?

ron20

New member
../images/Emo26.gif אז ככה ...

בכדי לתקשר עם ה PC אתה צריך מתאם BT או IR ב PC. כלומר: 1. ה 6310 מתקשר עם ה PC לצורך (קישוריות ניידת , גיבוי כתובות והגדרות, שליחת לוגואים, רונגטונים וכן ישומונים קטנים שמתאימים ל 6310) 2. ה IPAQ שלך יכול לתקשר עם ה PC לצורך סנכרון וכו. 3. ה IPAQ יכול להתחבר לטלפון לצורך: אניטרנט, חיוג ישיר מה IPAQ, העברת טלפונים וןפגישות. אני לא ממש מבין למה לשלוח ישום לנוקיה דרך ה IPAQ, מלבד העובדה שהדבר אינו אפשרי (כרגע) אני לא מבין למה אתה צריך את זה ... אם הישום נמצא על ה PC - העבר אותו ישירות לנוקיה. אין שום ישום משותף לנוקיה ול IAPQ ...

gmach

New member
אם כבר

מדברים על נוקיה האם אפשר לגלוש בIPAQ ע"י חיבור אינפרא אדום לנוקיה בGPRS כמובן. תודה.

ron20

New member
זו שאלה ../images/Emo35.gif

אם כן אז התשובה היא: תלוי באיזה נוקיה. עד כמה שאני זוכר (ומומחי הסלולר יתקנו אותי אם אני טועה) 6210,6310,7650,6100,8210 מאפשרים GPRS VIA IR... העניין הוא שזה לא כך נח, עדיף BT.

BeRo

New member
Nokia 6310 and BT

לרוב המכשירים בארץ חסמו את היכולת להשתמש בBT מישהו יכול לעזור לי לשחרר את החסימה הזאת?

למעלה