עמל ב'

Blade Of Fire

New member
לא צודק

קודם כל- מנסיון באלקטרוניקה.. יש כמה מורים חרא ואני יכול למסור שמות אם מישהו רוצה.. אבל יש מורים שמשקיעים בך כמו שלומי או בוז'י או פורקוש והם מורים באמת טובים שמסבירים טוב את החומר... ואני מסכים-שמנדלוביץ' אכן תותח בהיסטוריה... הסטלן הזה
בקשר לכלל המורים, כמו ששניר אמר בתחילת השירשור-צריך להבין את השריטות שלהם... יש כמה מורים דפוקים לחלוטין ויש כמה מורים מעולים-כמו בכל בית ספר...

איזה שריטה יש לויקטוריה אז?

או ליהודה? (או שהם פשוט לא יודעים ללמד.........................................) ?

אני לא מדבר על מורים כמו..

רומה או גיטר שהרבה אומרים שהם טובים ומצליחים איתם ובאמת יש להם איזה שריטה במוח...

Blade Of Fire

New member
מורים שלא יודעים ללמד זה משהו אחר

אני דיברתי על שריטות של רומה או גיטר...

Zombit4Ever

New member
../images/Emo47.gif דעה מקיפה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דבר ראשון אני ממש נהנתי בבי"ס הזה בעיקרון היינו כיתה די מגובשת ועשינו הרבה בעיות למורים והרבה עירעורים שלנו להתקבלו חוצמזה צוות מקצועי לאללה ובאמת יש מצב שיצא לך משהו מזה להמשך החיים לדוגמאאאאאאאאאאאא אני למדתי שמה במגמת מחשבים, עשיתי י"ג דרך המכללה ועכשיו אני ביחידת מחשבים במודיעין ! ואני דברים מגניבים ושווה לאללה באזרחות שווה להשקיע ! ואם אתה מתבאס שכל החברים שלך הולכים לבתי ספר אחרים אל תדאג שמור איתם על קשר או מקסימום תמצא חדשים לרוב הכיתות אנשים שמה אחלה והסמיילי שדפקת להודעה לא מתאים P-:

lihi r

New member
אז ככה

המורים בתיכון מתחלקים ככה שחלקם מורים מאוד טובים ומשקיעים אבל חלקם מורים גרועים מאוד כדוגמת מורה אחד למתמטיקה ממה שאני יודעת בהנדסת תוכנה יש מורים יחסית טובים ודי משקיעים במגמה הזו ומבחינת התלמידים בה זה פחות או יותר מתחלק חצי חצי מבחינת בנים ובנות

צודק זה שאמר שהוא מתחרט שלא הלך

לבן גוריווןן!! עמל בלאט בצפר מפחידדדדדדדדדדדדדדדדדדדד.. פירוט על המורים: שמואל-מורה לא נורמאלי שאם אתה מגיע 10 דקות לפני הצילצול אצלו זה נקרא שאיחרת! דיתה-המורה הסתומה של הבצפר..תחומר היא מסבירה לעצמה אף אחד לא מקשיב לה..רק משחקים במחשב! d.j חייה-סתם מורהה לא מבינה כלום מהחיים שלה.. מרק-אחד המורים עם הבעיות הכי קשות..בקושי יודע איך קוראים לו..ובטח שחשבון הוא לא יודע ללמד בקיצור מור תברחחחחחח מעמל ב לך לבן גוריון או ברנרר

Blade Of Fire

New member
כבוד למי שהמציא לה את השם!!!

זה המחזור שלנו ולא אף אחד אחר!
DJ חיה רולז

למעלה