עמל ב'

רותייי...היא סוטהההההההה

חחח אשכרה היא מטרידה מינית!!תזהרווו היא יכולה לאנוס אותכם בשרותים.. זאת לנה?

bft02

New member
לא מבין על מה אתם מקטרים

אם היית יודעת מה שמואל עושה היית בורחת לרותי.

שמואל הזהה...

בן אדם שרוטטטטטט הוא הרביץ לי היום... אני כזה מראה לו תוכנה שעשיתי הוא אומר כל הכבוד רביד ונותן לי מכות בכיף ואז עוד פעם כל הכבוד יפה ועוד מכות..והממניאק נותן עם כל הכוח..(גם הוא מסריח מזיעה) פעם הוא גם הרביץ לי עם הטוש שהוא כותב על הלוח..הקיצר שמואל מורה מכה!! אתיופי (איזה יופי) מרק לא בא היום..הוא כנראה עוד פעם בבית חולים מאושפז חחחח כל השיעור הוא משתעל כמעט נחנק באמצע וד"א רותי סתםם מעפנהה מורה מעצבנתת ברמותת שונא תמוריםםםםםםםםם!!!!

מאיייייייייייייייייייייייייייי!!!

מה קורה ?? איך רובי (ווילימס)??הכל טוב אצלו??חח סתם!! מאי תסבירי להם מה מרק עושה בשיעורייםם.. על השיעולים שלו והיריקות על הלוחח... ועל כל החבברריםם שיש לו.. "חבר אני מבקש לצאת מכיתה"

bft02

New member
שמואל מלך.

זה דבר אחד... שנית,דיתה באמת מורה דפוקה,אבל אם מקשיבים לה אפשר להבין משהו. טובי אחת מהטובות...רק חבל שאני לא מקשיב לה הרבה... ותכלס אין מה להגיד תברח או לא יש כאלו שנהנים ומצליחים בלימודים,ויש כאלה שלא (כמוני למשל) כל אחד שיחשוב טוב אם הוא רוצה ללמוד משהו ספציפי עד כדי כך שהוא מוכן ללמוד לא איפה שכל החברים שלו הלכו. ובקשר לשמירת קשר עם אנשים,לי זה אף פעם לא הפריע.

MoR ShIrAz

New member
תודה רבה לכולם על הדעות!!!!!

באמת אני רוצה ללכת לשם... לגבי חברים יש לי גם בעמל ב' וגם ברנר, זה לא מה שימנע ממני ללכת לתיכון שאני רוצה

למעלה