עמל ב'

MoR ShIrAz

New member
../images/Emo132.gif עמל ב' ../images/Emo132.gif

שלום לכולם
אשמח לשמוע חוות דעת חיוביות ושליליות על תיכון עמל ב'.. תודה למי שיענה! חיחיחי

NYMets Man

New member
תיכון אחלה

יש שם מורים אנטיפטיים שיגרמו לך להרביץ לקיר פעם או פעמיים בתקופת מבחנים, אבל זה אחלה בית ספר, אני לומד בו ויש כאן עוד די הרבה שיוכלו להעיד בקשר לרמת הלמידה ולרמת התלמידים זה הבית ספר הכי טוב בעיר

LuNa MaJnUnA

New member
כמו שאמר שניר לפני..

אני נמצאת בבי''ס פחות מ-3 חודשים אבל אני מאד מרוצה. התלמידים, הרמה ובינתיים גם המורים. בוא לבקר :)

bft02

New member
אוקי...

היבט חיובי- לומדים שם הרבה דברים שאין בבתי ספר עיוניים בצורה טובה יותר,יש יותר מגמות,ואין שם ערסים. היבט שלילי- אחוז גבוה של בנים,מורים משוגעים וזהו נראה לי :]

MoR ShIrAz

New member
אה ../images/Emo13.gif

טוב זה התכנון שלי שנה הבאה אני עולה לתיכון אז אני מעדיף עמל ב' בעיקרון.. אאהה ואני רוצה להקדים את המאוחר
אנחנו אמורים לקבל לקראת פסח חוברת עם תנאי הקבלה מישהו יכול להעתיק לי את הממוצע שהם מבקשים שיהיה בתעודה לכל מקצוע? תודה

kobi 999

New member
לא להתקרב

גועל נפש של בצפר. אחד המגעילים בארץ. אני עדיין דופק כל יום את הראש בקיר ומתחרט שלא הלכתי לבן גוריון.

ככה ככה... תלוי במגמה...

בתכלס יכול להיות שיהיה לך מורים מצויינים - בדרך כלל שולחים את המצויינים לכיתות כמו ביוטכנולוגיה ואלקטרוניקה מדעית. ומצד שני יכולים להיות לך מורים על הפנים. מורים שאין להם מושג איך ללמד... מנסיון. בדרך כלל המורים הפחות טובים הולכים לתקשורת ואלקטרוניקה (רגילה). מנסיון, אני לומד בתקשורת (יא). שנה שעברה המורה שלנו להיסטוריה היה נוראי. מלא נכשלו. (אני עברתי בסופו של דבר עם 73). בעוד בבצפר ברנר (שאמור להיות פחות טוב בהרבה מעמל כמו שכולם טוענים) היו מלא שעברו עם 90 +. גם המורה למתמטיקה הייתה נ-ו-ר-א-י-ת וכך יצא שמתוך 2 כיתות שהיא לימדה, כמעט כל התלמידים נכשלו במבחן המסכם וירדו מ4-5 ל3 יחידות (ואני ביניהם). ושימי לב ----- המורה הזאת עדיין מלמדת. בזיון. מצד שני יש גם מורים מצויינים, כמו למשל המורה שהייתה לי שנה שעברה בתנ"ך (שכנראה היא הייתה טובה מדי, אז העבירו אותה... ועכשיו היא לא פה), המורה שיש לי השנה להסטוריה (משה התותח
), המורה לפסיכולוגיה (במגמת תקשורת...).... בעיקר מה שביאס אותי זה כמעט כל מי שהגיע לעמל ב' הציונים שלו ירדו פלאים יחסית לחטיבה ויחסית לתלמידים שהלכו לעיוני ---- שם הציונים שלהם נשארו בערך אותו הדבר. אני לדוגמא הגעתי לעמל ב' עם 91 (ממוצע), הייתי "חוכמולוג" והחלטתי ללכת לתקשורת ובכך דפקתי לעצמי את התיכון. מסקנה: 1. אם את חכמה: לכי לבצפר עיוני (אם זה גולדה אז ---- אם את לא הולכת לשם את מטורפת. אם זה אחד העם ---- אם את לא הולכת לשם את מטורפת. אם זה ברנר או בן גוריון ---- תלוי בחבר'ה שלך בעיקרון... לאן הם הולכים, כי בשני הבתי ספר האלה - אם את לבד יהיה לך קשה מאוד.) למוגברת. 2. אם את פחות חכמה לכי לבצפר עיוני לרגילה. 3. אם את בכל זאת מתעקשת לעמל ב' אז: חכמה - ביו'/אלקטרוניקה מדעית/טכ"ם. פחות חכמה - תקשורת/תעשיה וניהול/אלקטורינקה רגילה. (כשאני אומר חכמה/לא חכמה זה לאו דווקא אומר בחיים.. זה אומר מבחינת ציונים...)

MoR ShIrAz

New member
אוווווקיייי אז ככה........../images/Emo9.gif

1. אני בן לא בת, הצחיק אותי שכתבת ללשון נקבה אבל לא משנה.. בעיקרון? אני ילד של ממוצע 80 בתעודה.. ואני מאוד רוצה ללכת לעמל ב' כי הוא באמת נשמע מעולה ואני לא רוצה עיוני כי זה משעמם לעיתים ללמוד מקצועות שאני לא אוהב..... ובאמת שמתי לב שהרבה חברים שלי שנמצאים עכשיו בכתה י', ירדו בהחלט.. בחטיבה שאני לומד בה אמורים ללכת לתיכון ברנר, אבל שמעתי שייש שם מלא פקצאות וערסים ... זה לא מה שאני מחפש....

bft02

New member
מצחיק D=

מורים שרוטים אחד אחד. אין יותר מידי בנות שהולכות לזה,אבל אצלנו למשל התגבשות נוצרת מהר. ואם תשקיע שם ותקשיב אתה תצליח מאה אחוז,הכל תלוי במה שבנאדם משקיע בתכלס. ובניגוד למורה למתמטיקה שאסף הזכיר,המורים שמלמדים את המקצוע-חלקם- יודעים מה הם עושים. שמואל כהן המלך! D=

למעלה