עיתונים וידיעות

במעריב לנוער הייתה כתבה על באפי

והיה כתוב שם שבאפי פוצצה שני בתי ספר, ורציתי לדעת אם זה נכון, אלא אם מדובר בספוילר שביעית, ואז לא תודה:) והיו שם פול ספויילרים, על הסיום של השביעית ומשהו בעונה השישית. אז להיזהר! אני בעד לשלוח למעריב לנוער מכתב נאצה בו נבהיר לו יפה את חוקי הספוילרים!

הייזל

New member
../images/Emo12.gifדיויד בוראנז לא יהיה סופרמן!!!

הנה ידיעה מבאפיוורלד שמפריכה את השמועות. ולמודאגים: לא, אין שם ספויילרים, לפחות לא בידיעה. על התגובות לידיעה אין לי מושג.

ANGEL N

New member
וירוס עצבני ביותר!

אז רק רציתי להזהיר אותכם על וירוס עצבני ביותר. הוירוס עובר דרך האי מיילים, אפילו דרך אי מייל של מישהו מוכר. אז אל תפתחו אי מיילים אפילו מאנשים שאתם מכירים, כי זה מוצמד להודעות בלי ידיעה. והנה כתובת של אניט וירוס לזה ... WWW.PANDASOFTWARE.COM/DOWNLOAD/UTILITIES מקווה שנתתי את הכתובת הנכונה.

LMD

New member
העונות החדשות של באפי(6) ושל אנג'ל

(3) יתחילו במאי. שלחתי להם מכתב וזה מה שהם אמרו לי בכל מקרה התאריך היה צפוי. הנה קטע מתוך התשובה שלהםAs for Buffy the Vampire Slayer (S6) and Angel (S3), both will be back on Star World in May.

Better Man

New member
"תרבות מעריב" של היום! זהירות../images/Emo70.gif

לא לקרוא!!!!! את העתיון אנשים שטרם ראו את עונות 5,6,7!!!! ממש לא כדאי לפתוח אותו ואפילו לא להציץ אנשים שלא ראו את עונה 7,כי יש ספויילר ענק בכותרת. יש שם ספויילרים עצבנים ביותר!.שוב,זהירות!
למטה יש ספויילר לעונה השבעית אוקיי, הם עשו גלוין מיוחד לכבוד פורים על הרשעים שאהבנו ו"הראשון" מוזכר שם!!, ממה אהבתי

spikeslave

New member
ראיון עם שרה מישל גלר במעריב לנוער

הראיון ל6 ממש מחדש לנו, אבל אני שמה אותו למקרה שזה יעניין מישהו (אני מעתיקה כי אין לי כח לסרוק) באפינלה זה תמיד עצוב כשצריך להגיד שלום לסדרה אהובה. עכשיו הגיעה תורה של "באפי ציידת הערפדים" שעומדת להיפרד מאיתנו אחרי 7 עונות במהלכן הספיקה באפי לשרוף שני בתי ספר, לקטול מאות ערפדים, להילחם נגד המאסטר המרושע, ראש העיר המפלצתי, אנג'ל, ספייק, דרקולה, וכל רוע אחר שהתעורר בדרכה. כעת, אחרי 144 פרקים פעלתניים ומלאי אקשן, הומור, רומנטיקה ודרמה מורטת עצבים, מניחה באפי את יתדות העץ המחודדים שלה, ופורשת. כל שנותר לנו להתנחם בו הוא שאצלנו הגיע לוח השידורים רק עד העונה החמישית, כך שנותרו לנו עוד שתי עונות ארוכות להינות משרה מישל גלר לפני שתעלם סופית. בארצות הברית כבר מתחילים להתגעגע ולשאול מה, איך, כמה ולמה? לצורך העניין, התייצבה שרה לראיון בו הסבירה כמה עניינים הקשורים בסדרה ובפרידה: 1.עלילת הפרקים האחרונים בסדרה: (ספויילר קטן מאוד מאוד) "באפי ציידת הערפדים" תסתיים בסיפור בהמשכים, שישתרע על פני חמשת הפרקים האחרונים. בין ההפתעות הרבות תוכלו לצפות לחזרתה של פיית (אלייזה דושקו שהופיעה בעונה השלישית והרביעית) קוטלת הערפדים, ולחזרתו של אנג'ל) 2. ההחלטה לעזוב את הסדרה: תמיד יש אתה החשש שהסדרה תרוץ יותר מדי זמן, בעיקר כשמדובר בלהיט. המפיקים תכננו כבר בשנה שעברה לסיים את "באפי" אבל העונה הנוכחית הפכה להיות כל-כך טובה ששרה החליטה שזה הזמן הנכון לפרוש, ולסיים את הסדרה בשיא "הייתי בת 18, כשהתחלנו את הסדרה, היום אני בת 26, נשואה, ובקושי יש לי זמן לראות את בעלי. באפי היא הדבר הכי ארוך שעשיתי במקום אחד. אני רוצה לנסות דברים חדשים, לגור במקומות אחרים. אני מרגישה שזה נכון לי, ואני צריכה להקשיב להרגשה הזאת. אני אוהבת את התפקיד שלי, אני אוהבת את המעריצים, לספר סיפורים, אבל אני חייבת מנוחה. מורים מקבלים שבתון. שחקנים לא" 3. סדרת המשך: אכן מתוכננת סדרת המשך, ושרה אומרת שהיא תשמח לחזור ולהופיע בתפקיד אורח במס' פרקים, זאת כמובן, אם באפי תשרוד את סיום הסדרה. 4. חשיבות הרייטניג ופרסי האמי: "באפי" אף פעם לא זכתה לאחוזי רייטינג גבוהים, אבל כולם דיברו על הסדרה. שרה חושת שזה בסדר שהסדרה לא זכתה בפרסים. "אנחנו הסדרה הכי מגניבה בטלויזיה, הסדרה שאלה שמצביעים ל"אמי" לא מבינים אותה. זכיתי פעם ב"אמי" על אופרת סבון, אבל הפרס "המכסחת הנשית הטובה ביותר", שקיבלתי בערוץ הילדים בזכות "באפי" חשוב לי הרבה יותר". 5.חששות מכליאה בתדמית באפי לכל החיים: "אנחנו לוקחים את הסיכון הזה אם כל דבר שאנחנו עושים, אבל מצד שני, להיות מזוהים לגמרי עם משהו, זה סימן להצלחה. החשש הכי גדול שלי כרגע הוא שאנשים יתחילו להאשים אותי שהסדרה הסתיימה, שיחשבו שזו אשמתי שהסדרה הכי אהובה עליהם יורדת". 6. ההתחלה של הסדרה: הסדרה התבססה על סרט קולנוע שנכשל בקופות. שרה מספרת שכולם אמרו לה אז לא לדאוג ושבקרוב יסדרו לה סדרה אחרת, איכותית הרבה יותר. "אנשים פשוט ריחמו עלי, אף במאי לא רצה לעבוד אצלנו, אף שחקן לא רצה להופיע, ותראו מה קרה". 7. הפרקים האהובים עליה: "נשף הסיום" מהעונה השלישית ופרק "הגופה" מהעונה החמישית. "מאוד אהבתי גם את הפרק מהעונה הרביעית, בו באפי ופיית התחלפו בגופן אחת עם השניה. אלייזה דושקו היתה מעולה בפרק הזה. גם הפרק בו באפי הורגת את אנג'ל, ואח"כ הוא חוזרת לחיים אהוב עלי". 8. פרק לא אהוב: (פה יש ספוילר ממש פצפון, קטנטון, מה שבא לכם, ואם זה הורס לכם משהו, אני מביאה לכם שקל) פרק מהעונה השישית, בו באפי וספייק שוכבים בקומה העליונה של מועדון "הבורנז" וצופים תוך כדי כך בחבריהם. "חשבתי שזה מעשה שבאפי בחיים לא היתה עושה, ולא אהבתי את מה שזה הביע. זה היה הרגע הכי בעייתי שלי בסדרה". 9. הרגע האהוב עליה בסדרה: "זה היה ממש שברון לב כשאנג'ל הפך לרע, כי הוא היה האהבה הגדולה של באפי, ופתאום היא היתה צריכה להרוג אותו. פשוט כואב הלב. שלא לדבר על זה שהוא הופך לרע בדיוק אחרי הפעם הראשונה שהם שוכבים". 10. על הדרך שבה היא רוצה שיזכרו את הסדרה: "דבר אחד שאפשר לומר על הסדרה זה שאי אפשר לקטלג אותה. יש בה דרמה, קומדיה, אקשן, אימה, הכל מהכל, ואני רוצה שאנשים יזכרו אותה ככה, כסדרה כייפית שנמשכה שבע שנים".

sour spirit

New member
thanx for warning us!!!

luckily, as i was going through the tapuz pages, i needed this anti virus software, and saw the panda one and downloaded it!!!! but thatnx anyways!!!!!

../images/Emo46.gif SpikeSlave!

כאן נמחקה הודעה שלך עם ספוילר לשביעית לא מוזהרת. ואל.

spikeslave

New member
אופס אז עכשיו אני אזהיר../images/Emo58.gif

דבר ראשון זה היה ממש בכוונה, לא שמתי
דבר שני אני כבר ראיתי את זה וחשבתי שהרוע הראשון (מה שזה לא יהיה) הוא המאסטר (אני מאוד מאוד מבולבלת, אני לפעמים שוכחת איך קוראים לבאפי) אבל אחרי איזה שתי שורות הבנתי מה זה והפסקתי לקרוא. אני מקווה שאנשים אחרים לא יקראו את זה כמוני

Lady of Buffdom

New member
מאוחר מדי ../images/Emo46.gif

התחלתי לקרוא וברגע שראיתי שכותבים על עונה 7 הפסקתי, אבל הבנתי על מה מדובר.

Lady of Buffdom

New member
למזלי, זה משהו שידעתי בערך

בגלל הודעה לא מוזהרת שהייתה כאן לא מזמן.
יש עוד 2 ספויילרים שאני יודעת על העונה, ועוד אחד שאולי יקרה בסוף עונה 7. ותודה לערוץ E.

למעלה