כוכב נולד 2

Moses The Fish

New member
../images/Emo132.gifכוכב נולד 2

עדי כהן הראל מויאל והראל סקעת בגמר כוכב נולד

yoooni

New member
כן מה ../images/Emo35.gif למה זה לא ב../images/Emo32.gif../images/Emo35.gif

פווו צליל.נשמי.תוציאי.נשמי.לא יכולה

עילגגגג מטומטם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 למהה?@?!??! למה סתם לעשות שירשור ועוד כשהנושא לא קשור למיכאלה, וביכלל לא מובן?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אידיוט דפוקקקקקקקקקקקקקקקקקק פו. זהו. ולסיום, כולם איתי ביחד-------------------->>>>>> גרררררררררררררררררררררררררררררררר

yoooni

New member
אני קורא אתכם לסדר ../images/Emo70.gif

דיי להעליב אנשים על ימין ועל שמאל. אפשר להסביר בנועם, אני לא מבין מה פשר האווירה העכורה שיש בפורום בימים האחרונים - שכל הזמן מקללים על ימין ועל שמאל. chill בבקשה.

יוני זה נימאס!~!!!

אי אפשר יותר!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מבינה איך יש לך סבלנות, סובלנות לאנשים האלו!?!?!? אה.!? פתחתי לפחות 200 פעם שירשור שמסביר את זה!! וגם אתה אם אני לא טועה! והם פשוט לא שמים!!! אי אפשר ככה!!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחח יוני

אני קורא אתכם לסדר!! אתה קורע אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואל תכעס על צליל!! באמת שהיא ניסתה להתאפק!! אבל אתה צריך לחהבין אותה, היא מרוקאית!!

איזה תמונה

גם חמודה גם מצחיקה גם משעשעת וגם אנחנו ראינו איך את וטרול משוגע נולדתם

גלושש

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ווי את קרועה שחבל על הזמן

yoooni

New member
אבל די אתן כל הזמן מקללות

ואני לא רוצה למחוק לכן הודעות, בכל זאת, הפורום מתקיים בזכותכן... אבל בבקשה - לא לקלל - גם אני לא סובל שמריצים עלינו את הדאווינים של כמה פרקים נשאר, אפרת אני חולה עלייך, נירו אתה שם ג'ל גם בחיים האמיתיים? וכו' וכו'.... אני מתעב את זה אבל אין מה לעשות. צריך להתאפק או לא להגיב בכלל...

למעלה