יום רביעי

בלע.

ש ו נ א ת מורות. זה התחיל כשהמורה לאנגלית החליטה להתלונן עליי ליועצת על זה שאני מבריזה הרבה וכשכן הגעתי קראתי ספר[נו! אני לא אשמה שלא הייתה לי הרצאה, גאדמיט] המשיך כשהמורה לתנך/מחנכת הציקה וטענה שאני צריכה להיזהר ממנה כי אני מזלזלת[לא אני לא! אני פשוט לא צריכה ללמוד ולכתוב בשיעורים כי זה לא מועיל לי!~] ואז המורה לספרות הציקה לגמרי וכל הזמן הסתכלה עליי בפרצוף העוין שלה. אה וכמובן, מחר אני חייבת להגיע לטיול של"ח. יופי, יום כיף[לא, ממש לא כיף] בעכו. חלום חיי. אין לי כוח.~הוצאתי את התסכול. הולכת לאכול~

How I Disappear

New member
ג'וקים ועטלפים ..

1-2: אנגלית, היה משעמם עד שילדה אחת הבינה שיש ליד הכיסא שלה ג'וק [מקק יותר נכון] והתחילה לצרוח ושני ילדים לקחו אותו וכמעט שמו לה אותו בקלמר חח היה מזה מצחיק, אפילו המורה צחקה וגם פחדה מהג'וק [דרך אגב, הוא היה מת ..] 3-4: ספרות, איזה חפירותתתת וואי, שעתיים שלמות היא הכתיבה לנו אבל היה מצחיק .. 5: ספורט, כמובן הברזתי עם עוד 3 ילדים חחח ואז אני ועוד ילד, הולכים בדרכנו הבית, מוצאים עטלף [!!!!!] מת על המדרכה והיה כלכך מצחיק, צילמנו אותו, עשינו גם וידיאו ובקיצור היה צחוקים היום ..

hadarinke

New member
אאוץ'!!!

הייתי כהרגלי אצל הרופאה היום:) נכון היה אמור להיות לי ניתוח וכאלה? אז זה התבטל כי הטיפול התרופתי עוזר :p אז עכשיו אני אקח כל יום כדור אחד פחות.. זאת-אומרת רק 4 ביום XD
חוץ מזה יום מגמה, המורה הפדופילית הזאת... |בעע| אאהה כן, היום קונצרט של מגמת מוזיקה D: הולך להיות פיצוץ!

pRimaVeriTaVIV

New member
תגידי תלך וזה לא נורא...

0-1: מת'. כשהמורה בדקה שיעורים בגאומטריה הראיתי לה והיא הסתכלה עליי במבט סוג-של-מיואש ונאנחה
לא יודע מה היא רוצה, עשיתי לפחות את סעיף א' מכל בעיה מתוך השתי שאלות הראשונות (היו 3) שעה שנייה: פיזיקה. הוא כל כך התעצבן מהבחנים ואמר שהיה ממש רע
ביום שישי מבחן, שיהיה בהצלחה
לא שאני מצפה ליותר מדי שעה שלישית: מדעי החברה, התחלנו פסיכולוגיה... סוג של מבוא, דווקא לא היה כזה משעמם שעה רביעית: לשון. באסה
סה"כ המבחן היה בסדר (קיבלנו את המבחן כאילו) והייתה לי את אותה טעות מטומטמת שאני עושה את הדבר-הזה-של-המשפטים וכותב 1.משפט X וכל זה, אבל שוכח לכתוב אם זה מחובר או מורכב
שעה חמישית-שישית: תנ"ך זה משעמם תחת!!!!! חסרים עוד 7 ילדים שרוצים בשביל שיפתחו מגמה
זה לא יקרה, חבל
שעה שביעית: ספורט. כדורעף המוני
הבנות היו איתנו בשיעור. אני עוד צריך להשלים את הריצה והוא שאל אם אני רוצה לרוץ אז אמרתי שמחר כי אני לא מרגיש טוב (ואני באמת חולה כבר איזה שבוע)

Its Royki

New member
היום שלי

1-2 מבחן בסציולוגיה חלון עד שעה חמישית ואז מבחן בביולוגיה המבחן בסציולוגיה הלך ממש טוב,בביולוגיה לא ידעתי ת'חומר אז יצאתי באמצע הבחינה. הקיצור,אחרכך סיימתי בצפר הלכתי לעשות אימון
חזרתי התקלחתי,נסעתי לקינג ג'ורג' לפגוש חברים ועכשיו חזרתי

נימ

היה היום טיול כלשהו לכפר ערבי והיה לי רופא עור אז לא הלכתי, והמחנך שלי אמר לי לבוא לבית ספר לעשות עבודה במקום, חשבתי 5 שאלות עבודה חפיף,מה, בשביל זה אני אריב איתו שאני לא חייבת לבוא לביצפר כי יש לי אישור לא לבוא לטיול הזה? בקיצור הלכתי לביצפר ונתנו עבודה של 50 שאלות!!! שכוללת לראות סרט כלשהו ועוד איזה חוברת מידע ענקית -_- זין! התקשרתי לאמא והלכתי לעשות איתה קניות D: אחר כך סידרנו קצת תחדרים שלי אני מתכננת לעשות איזה שיפוץ בקרוב P: בעיקרון אני צובעת תארון שלי לשחור לבן כמו זברה כזה, ועושה מדף לפלזמה [אי אפשר לתלות אותה -___-] יש לי פוסטר בד בן זונההה של נירוונה שהולך להיתלות בחדר ועוד פוסטר בד של פינק פלויד שאני מתלבטת אם לתלות, ונראה לי אני אצבע תחדר מסגול מזעזע לאופוויט או משהו בסגנון, ונשיג איזה כוורת נחמדת מאיקאה [או הום סנטר כי למי יש כוח לנסוע איזה שעתיים חחחח] ואו חפרתי אני עושה עבודה באנגלית ביי

PerfectSP

New member
אמ../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

רוב היום קראתי את ברייקינג דוןD: לא זוכרת מה עשינו בכללXD והייתה שעה חופשית אחת^_^ מחר יוצאים לנטוע!

למעלה