איך מבקשים ...

Giggle Loop

New member
../images/Emo132.gif איך מבקשים ...

העלאה בשכר ? אני אמורה בקרוב לעבור לתפקיד בכיר יותר ואני רוצה העלאה בשכר. אני עובדת בחברה קרוב לשנתיים ועד כה קיבלתי העלאה אחת (לפני חודשיים) ע"ס 300 ש"ח. מהי הדרך הטובה ביותר לבקש העלאה מבלי להיתפש כרודפת בצע ומצד שני כן לקבל את מבוקשי ?

yoyo10

New member
שאלת מיליון הדולר../images/Emo70.gif

תפתחי את השיחה בכמה את מרוצה מקום העבודה ושאת רואה את העתיד שלך שם ואז תגידי לו שהדבר החידי שאת מרגישה שאת לא מתוגמלת מספיק מבחינת המשכורת ותחזרי ותגידי כמה את אוהבת את התפקיד

yuli c

New member
אני מציעה...

קודם כל תנסי להגיע למצב שבו תהיי מה שנקרא "ראש גדול" תהיי מעורבת כמעט בכל הנעשה במשרד ושאנשים יזדקקו לך כמעט בכל דבר. הרעיון הוא להראות מעורבות ולהביא את המנהלים לכך שהם ישאלו אותך אם את מרוצה בעבודה מרוצה בתפקיד וכו' וכך תגידי להם שאת רוצה העלאה...

Giggle Loop

New member
|הדגש| אבל |סדגש|

אני רוצה את ההעלאה עכשיו ולא בעוד כמה חודשים. לא מקובל כשעוברים תפקיד, במיוחד אם זה קידום לדבר על השכר ? אם בשיחת פתיחה הנושא יועלה ע"י הבוס לא תהיה לי בעיה לזרום כמו
, אבל אם אני אצטרך להעלות את הנושא ביוזמתי אני רוצה לעשות זאת בשיא הטקטיות על-מנת שאני לא ארגיש אח"כ
...

foofoo77

New member
אין דרך טובה לדבר על שכר

אבל לגשת לבוס , להסביר לו שהשכר כבר לא ממלא את הייעוד המקורי שלי ונכון שקיבלת את ההעלאה הקודמת לפני חודשיים , אבל גם זה אחרי שנה ותשעה חודשים . ועכשיו את מתקדמת הלאה ומבקשת שיקדמו גם את השכר במקביל . לי היה בעבודה הקודמת מצב שכל הזמן הוסיפו לי תפקידים , שעות , אחריות טימטמו לי את השכל אבל כשהגעתי לשיחות על השכר שלי הם השתמשו במצב הכלכלי בארץ כתירוץ ( למרות שהעסק הרוויח ובגדול ולא מעט מהרווח היה בזכותי ) בסוף במקום העלאה קיבלתי מכתב פיטורים מה שאני שמחה עליו כל בוקר וכל ערב כשאני יודעת שאני לא צריכה לדרוך במקום הנורא הזה עוד פעם אחת בחיי . אופס יצא לי קצת ארוך
והכי חשוב בהצלחה!!!!

yuli c

New member
תראי...

עקרונית את צודקת וזה בהחלט מקובל כשעוברים תפקיד לדבר על שכר... אבל... בתכלס עד כמה שידוע לי ברוב מקומות העבודה הם לא מעלים שכר עד שאת לא מוכיחה את עצמך בתפקיד...

foofoo77

New member
יש לה את כל הלגיטימציה לדרוש העלאה

בשכר . הם מקדמים אותה כי היא הוכיחה שהיא טובה . עלי והצליחי !!!

yuli c

New member
תראי...

יש הבדל גדול בין העיקרון לבין התכלס. בעיקרון גם אני חושבת שיש לה את כל הלגיטימציה לבקש העלאה בשכר. אבל בתכלס גם אם מקדמים אותך בתפקיד הם קודם רוצים שתוכיחי את עצמך לפני שהם מעלים שכר. בכל אופן שיהיה לך המון בהצלחה!

למעלה