ווי מגניב גם אני קיבלתי רשיון בדיוק ביומולדת שלי.
ט טוארג New member 5/5/05 #23 יומולדת 17? ../images/Emo13.gif (עשיתי טסט ביום הראשון שיכולתי לגשת לטסט מבחינה חוקית, עברתי, וכל זה עוד עם האנג אובר מהלילה שלפני...)
יומולדת 17? ../images/Emo13.gif (עשיתי טסט ביום הראשון שיכולתי לגשת לטסט מבחינה חוקית, עברתי, וכל זה עוד עם האנג אובר מהלילה שלפני...)
ט טוארג New member 5/5/05 #17 מזל טוב עוד (לפחות) 27 כאלה. אני מקווה שתסיים עם זה מהר (ידידה טובה שלי אתמול עברה טסט ראשון...) <אני עברתי טסט ראשון בדיוק ביומולדת 17)
מזל טוב עוד (לפחות) 27 כאלה. אני מקווה שתסיים עם זה מהר (ידידה טובה שלי אתמול עברה טסט ראשון...) <אני עברתי טסט ראשון בדיוק ביומולדת 17)
A AGENT SHESH New member 6/5/05 #26 מזלטוב! ושיהיה בהצלחה! ואני במקומך הייתי ניגש לעשות את התיאוריה כבר עכשיו, כי אני נתקעתי חודשיים וחצי בגלל שלא עשיתי תיאוריה בזמן לימודי הנהיגה.
מזלטוב! ושיהיה בהצלחה! ואני במקומך הייתי ניגש לעשות את התיאוריה כבר עכשיו, כי אני נתקעתי חודשיים וחצי בגלל שלא עשיתי תיאוריה בזמן לימודי הנהיגה.
ט טוארג New member 6/5/05 #27 אני עשיתי תיאוריה בין השיעור הראשון לשני. (עשיתי בחולון, באתי בבוקר, לא היה תור, תוך שעה כבר הייתי בחוץ עם ה"עבר" על הטופס)
אני עשיתי תיאוריה בין השיעור הראשון לשני. (עשיתי בחולון, באתי בבוקר, לא היה תור, תוך שעה כבר הייתי בחוץ עם ה"עבר" על הטופס)