The Apprentice 404

willo

New member
../images/Emo58.gif 404

נהנתי מהפרק (אם כי האיכות הטכנית היתה גרועה). קליי הוא דיקטטור גדול, ואני לא יודע כמה זמן הוא ישאר. מההתחלה היה ברור מה הכיוון, בסופו של דבר אני לא חושב שההדחה הייתה נכונה, בקצב הנוכחי אין לבנות סיכוי להצליח, הן עסוקות בחיסולי חשבונות קטנוניים, הצוות נוהל גרוע אבל ההדחה היא בגלל הפרק הקודם (והשקרים). בשבוע הבא יעבירו בן לבנות מעניין מי זה יהיה (האם הבנים ישלחו את מרקוס?)

n l m

New member
../images/Emo58.gif404

אני לא ממש יודע אם ההעפה הייתה מוצדקת מצד אחד טורל הייתה במצב לא טוב מהפרק הקודם ובמקום להתייצב ולקחת פיקוד העדיפה לעמוד בצד ולא להיאבק ולגמריי הסתבכה וכתוצאה מכך שרפה את עצמה בבורדרום אבל לפי דעתי מבחינת מקצועיות היא עדיין בעלת פוטנציאל גדול הרבה יותר מאשר שלושת הפאקאצות ובחלק מהדברים שהיא אמרה ממש הסכמתי איתה השלישיה הזאת ממש לא יודעות איך לעבוד בקבוצה, שלושתן בכל משימה שהייתה בודדו את עצמן מהשאר והיו עסוקות בריחולין על הבנות האחרות שלושת הבנות האלו הפכו את המשחק לתחרות פופולאריות וחילקו את קבוצת הבנות, כל האווירה שם זה בגללן ולא רק זה אלה שההפסד במשימה היה בעיקר באשמתן, הריי הן עבדו על הדמות המגוכחת הזאת לא? אם זה ימשיך כך אני רוצה ומקווה שהן יעופו אחת אחריי השניה קריסטי-פלישיה-אללה בסדר הזה בקשר לקבוצת הבנים קודם כל אני שמח שסיפור הסבתא נגמר, ראינו יותר מראנדל הפנים שלו סוף סוף הוצגו באור ולא באיזה צל שחור מטופש ראינו יותר מהקישורים שלו שהוא כתב את השיר מי יודע אוליי אני אחבב אותו בסופו של דבר הקבוצה נראית הרבה יותר מקצועית והרבה יותר מאוחדת מקבוצת הבנות ויש לי הרגשה שבסופו של דבר נגיע לפיינל 6 וכולם יהיו רק בנים (רבקה ומרשון יכולות להיות אבל רק אם הן יעברו איכשהוא בחילוף) ולא יודע, מצד אחד אוליי מגיע לקפיטל אייג' להפסיד מצד שני זה יהיה משעמם טראמפ צריך לעשות איזה שינוי בקרוב אחרת זה יקרוס

willo

New member
../images/Emo58.gif

לטורל הגיע לעוף, רק בגלל ההסתבכויות המטומטמות שלה בבורד רום בשבועיים האחרונים. רבקה עוד תגיע רחוק (אני מקווה שאני לא מנחס אותה). באשר לשלוש הבנות, הן בדרך החוצה, איך שקרולין דיברה עליה. ועוד משהו, בארבע התוכניות האחרונות רק פעם אחת הבחור שהיה ראש הקבוצה עף, כל פעם שהבנות הגיעו לא העיפו את ראש הקבוצה לא מישהי אחרת.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

רגע אז אתה חושב שההדחה הייתה נכונה או לא? שתיי ההודעות שלך סותרות אחת את השניה

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

ההדחה הייתה מוצדקת לגמרי (כן, אני יודע שאני לא קשור). טורל יודעת שהבנות לא סובלות אותה ורק מחפשות אותה בפינה, אז למה לתת להן סיבה להאשים אותך? זה ברור שהיא סתם חיפשה תירוץ לא לשים את התחפושת (סיבות דתיות בתחת שלי...) והיא פשוט סיפקה לבלונדיניות עוד ועוד סיבות למה מגיע לה לעוף. חוץ מזה, ההתנשאות של טורל הייתה פשוט מתחת לכל ביקורת. בינתיים היא לא הראתה לטראמפ שום סיבה למה היא יותר טובה מהבנות, וכבר היא מדברת על כמה שהיא יותר טובה מהן. לפחות הבלונדיניות באמת מתאמצות במשימות...

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אתה צודק, זה נכון מה שאתה אומר אבל תסתכל על זה מנקודת המבט הזאת האם משהו שהיא הייתה עושה היה בסדר? אם היא הייתה מתעקשת להיות בתפקיד הפרוג'קט מנאג'ר ולא מוותרת לפלישיה שלושת הבנות היו אומרות שהיא מדכאת את הקבוצה בגלל שהיא יוצרת ויכוחים אם היא הייתה מסכימה ללבוש את התחפושת (שדרך אגב ראו שהתפקיד הוצא לה מתוך זלזול) הבנות היו אומרות שזה הרמה שלה וכנראה היא מתאימה לעבודות האלו כל דבר היו תוקפות אותה ולא היו מרוצות ממנה כי הן כבר סימנו אותה ובזה זה מסתכם אם למדנו משהו מהעונות הקודמות זה ברגע שאתה מסומן על ידיי הקבוצה כמועמד קבוע להדחה אין לך סיכויים לנצח במשחק כי בסופו של דבר טראמפ יחליט לעשות החלטה שתתבסס על כך שאם כל הקבוצה סימנה אותך אז כנראה הם צודקים אני הייתי כמו רבקה, נתתי לטורל יותר מדיי קרדיט שבוע שעבר וחשבתי שהיא תראה להם בפרק הזה, טעיתי, היא כנראה לא חכמה ומקצועית כמו שחשבתי אבל אני לא חושב שאפשר לשפוט אותה במצב שבו היא הייתה ואני גם חושב שלהפוך את הבורדרום לתחרות פופולאריות ולגרום לפילוג בקבוצה הרבה יותר גרוע מלא להתייצב במשימה וגם הרבה יותר מזיק בסופו של דבר

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

ברור שהבנות פשוט חיפשו את טורל בפינה, אבל אם היא באמת הייתה שמה את התחפושת (הרי מישהי צריכה ללבוש אותה, למרות שזה נבע מזלזול) אז לפחות היא יכלה לטעון לטראמפ שלבנות יש משהו נגדה ולכן הן נותנות לה משימות מטופשות, אבל כשאפילו את המשימות המטופשות היא לא עושה, אז אין לה שום טיעון נגד הבנות... קצת התסבכתי, אבל אני מקווה שאתה מבין את העניין.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif זה לא נכון

טורל אם הייתה PM היתה יכולךה לזכות אם היא כל כך מוכשרת היתה יכולה לבוא ברעיון יותר טוב זה הוכח כבר בעונות הקודמות מנהלים שהקבוצה לא ממש סבלה ובכל זאת היגעו לתוצאות ככה שזה אי אפשר להגיד שאם אתה שנוא על ידי רוב הקבוצה אתה ישר מודח ולא משנה מה אני זוכר כמה פעמים מהעונות הקודמות(לא זוכר שמות ועל מה בדיוק) שאנשים שהיו שנואים לקחו יוזמה והוכיחו את עצמן . אם טורל היתה עומדת להיות הפרוגקט מנגר וזוכה היא היתה זוכה להערכה וטראמם לא היה מפטר אותה.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

כן אבל, יש הבדל אם הקבוצה לא רוצה אותך בצדק, בגלל שיש להם סיבות מקצועיות משלהם לחשוב ככה, בסדר כי אז אתה באמת יכול להוכיח את עצמך אבל אם הקבוצה סתם החליטה להטפל אלייך שום דבר לא יעזור אתה יכול להיות עזר מעולה לקבוצה, אתה יכול להעלות רעיונות מעולים אבל זה לא יעזור, אם הקבוצה נתפלת אלייך הם אף פעם לא ייתנו לך להיות פרוג'קט מנאג'ר, הם אף פעם לא ייתנו לך להחליט וכשהם יגיעו לבורדרום הם יגידו שאתה דיכאת אותם ואם הם יחזרו על אותו פזמון כל שבוע בבורדרום טראמפ יחליט לפתר אותך לא משנה כמה אתה עובד טוב. כי מה לעשות לפעמים ההחלטות שלו אימפולסיביות וטפשיות והוא לא חושב יותר מדיי כמו העובדה שהוא אמר שהוא היה מפתר את תורל שבוע שעבר רק בגלל שהבנות אמרו שמגיע לה כמו העובדה שהוא פיתר את סטייסי בעונה 2 רק בגלל שכל הקבוצה חשבו שהיא משוגעת כמו העובדה שהוא פיתר את קטרינה בעונה הראשונה כשהיא הייתה מול איימי והטיעון היחיד שהיה לו זה ש"הקבוצה תמיד בחרה באיימי אז כנראה יש בה משהו", שלא תבינו אותי לא נכון העדפתי את איימי אבל זה היה הטיעון היחיד שלו וזה פשוט עלוב בקיצור בכל הפיתורים שהזכרתי למעלה הטיעון העיכרי הוא "הקבוצה לא אוהבת אותך" וזה החלטות שמושתתות על תחרות פופולאריות. למען האמת אני לא אתפלא אם באחד הבורדרומים הוא יחליט לקחת מחשב וזה ייראה בערך כך "רבקה מה את רוצה שאני אעשה, הסקר מראה שחושבים שקריסטי יותר מגניבה אני לא יכול לקחת מישהי שלא אהודה על ידיי הקהל, אנשים לא יסמכו עליה ואם קריסטי כלכך מגניבה כמו שכולם חושבים הייתי רוצה לתת לה עוד הזדמנות לראות את זה בעצמי, רבקה את מפותרת"

בוביץ

New member
עדיין../images/Emo58.gif

אתה טועה בגדול קודם כל! זה לא משנה אם הם לא סובלים אותך בגלל סיבה מקצועית או אישית ויש דוגמאות גם להפך המון פעם אנשים שלא סבלו אותם בתור פרוגקט מגנר ובכל זאת הצליחו אפילו יש את מרקוס שלא סבלו אותו כשהיה פרוגקט מנגר ובכל זאת ניצחו. טורל הייתה צריכה להיות הפרוגקט מנגר ולהוכיח את עצמה ברגע שלא עשתה את זה היא סללה את את הפיטורין שלה! חלק מלהצליח בתוכנית הוא להסתדר איכשהו עם האנשים וזה לא אומר להיות ה"חברה" שלהם

n l m

New member
../images/Emo58.gif

תמונה 1: טורל אומרת לקבוצה שהיא תשתדל הפעם והיא תשמח להיות פרוג'קט מנאג'ר, הבנות צוחקות לה בפרצוף אומרות "HELL NO", פלישיה מציעה את עצמה וכולן מרימות יד איך היא הייתה משתחלת לתוך התפקיד? והדוגמא שלך רק מוכיחה יותר את מה שטענתי הבנים בהתחלה לא היה להם שום דבר נגד מרקוס, הוא הציע את עצמו לפרוג'קט מנאג'ר, כמעט נשבר תחת לחץ, הקבוצה עשתה הכל בשבילו, החליטו שהוא שחקן חלש וזה נמשך עד לפרק השני, בפרק השלישי כשהם ראו שהוא חזר החליטו לתת לו עוד הזדמנות הוא תפקד טוב והבנים נתנו לו קרדיט מה שאומר שהסיבות של הבנים מקצועיות

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

זה לא נכון מה שאתה אומר. טורל אמרה שהיא יודעת שהיא לא התאמצה מספיק והיא תשתדל יותר. אחרי זה היא אומרת שאם אף אחת לא רוצה להיות PM היא מוכנה להיות (כאילו שהיא עושה להן טובה) ורק אז פלישה אומרת שהיא רוצה להיות. בשורה התחתונה - אם טורל באמת הייתה מתאמצת לפחות היו לה טיעונים חזקים מול טראמפ.

willo

New member
../images/Emo58.gif

ההדחה לא הייתה נכונה!!! ציינתי את הסיבה שלדעתי דונלד העיף אותה (לא תמיד ההחלטות שלו נכונות), אני אישית הייתי מעיף את שלושת הפאקצות קודם לכן אחת אחרי השניה.

../images/Emo58.gif404

היה פרק מעולה. אני גם לא בטוח את מי הייתי מפטר. מה שבטוח זה שהפאקצות חייבות לעוף אחת אחרי השנייה. הבורדרום היה אחד הטובים בתולדות הסדרה. רבקה לשלטון.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 4x04

ברור שההדחה היתה מוצדקת, ממש לא מעניינות אותי הסיבות ה"דתיות" המפגרות של טורל. ["דת" משום מה תמיד משמשת כקלף שאסור לגעת בו אצל אנשים דתיים. בישראל המצב חמור בכלל בנושא הזה...] נכון, הבנות חיפשו אותה ורצו "להשפיל" אותה ע"י זה שהיא תלבש את התחפושת. אבל היא הביאה את זה על עצמה כשהודתה לפני הבנות שבמשימות הקודמות היא לא נתנה 100%. רבקה, באופן מוזר, יצאה מחוזקת מכל פרשיית טורל, גם בפני טראמפ וגם בפני הבנות האחרות. "קליי נראה כמו שילוב של נפוליאון והיטלר" היה מצחיק, אבל הוא דווקא ניהל את הקבוצה טוב, רק טיפה קשוח מידי. כשהוא אומר למרקוס "קבע לי ASAPפגישה" as soos as possible ומרקוס מחליט על דעת עצמו לקבוע פגישה מאוחרת, אז מן הסתם צריך להעיר לו. וגם בסוף הקבוצה נתנה לקליי אקזמפשן, אז כנראה שהם חשבו שאחרי הכל הוא היה PM טוב. פייבוריטים עדיין... : אללה, אדם

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif אפרנטיס 404

טוב, אי אפשר להגיד שהפרק היה מותח במיוחד, דיי בהתחלה זה היה ברור שהבנים הולכים לנצח כאן (אפילו לפני קטע המפוברק של טראמפ שתמיד "רומז" לגבי מי שהולך לנצח בפרק). טוראל, כמו מריסה (קראו לה מריסה?), באו לתוכנית כדי לנסות להיות אומרוסה 2.0 לטראמפ אין שום כוח לזה יותר והוא פשוט מנסה להפטר מאותן "אומרסות". לא חשבתי שקליי היה קשוח במיוחד, אני חושב שאם הוא לא היה נמוך אפילו לא היו מייחסים חשיבות לזה שהוא,כביכול, קשוח. חוץ מזה גם קלי (עונה 2) שהוצג בתור PM דיי קשוח ובסופו של דבר הוא באמת זכה בעבודה, טראמפ ס"כ אוהב מנהיגים קשוחים. הפאקצות הבלונדיניות מעצבנות, אני מקווה שההעפה הכפולה העונה תיפול על 2 מהבנות האלה, רבקה ומורשון (נו, השחורה) הן היחידות שנראות סימפטיות בצורה כלשהי, אבל לא נראה לי שאישה תנצח העונה, אני עדיין חושב שרנדל הוא הימור דיי בטוח בתור מנצח לעונה.

למעלה