The Apprentice 316

willo

New member
../images/Emo58.gif 316

בשקט בשקט הגענו לסיומה של עוד עונה. והפעם אני חושב שזה היה פרק הגמר הכי טוב מבין השלושה. קודם כל העובדה שהוא החליט מי יהיו הקבוצות, הוכיחה שקנדרה יותר טובה מטאנה (כן, למרות שבהתחלה הייתי בעד טאנה), היא ידעה להתגבר על המחלוקות ולשלוט, היא לא זילזלה בצוות שלה וככה גם קיבלה את הכבוד שמגיע לה (טוב, אומרוסה לא הייתה איתה). הפעם היו גם שתי מתמודדות שהיו ראויות למעמד (אני עד היום לא מבין מה קואמי ומה הבחורה הבלונדינית שאני לא זוכר את שמה מעונה 2 עשו בגמר). ובכל מקרה, אם בעונה הראשונה היה ברור שביל ינצח, וגם בעונה השניה היה ברור שקלי ינצח, כאן עדיין שום דבר לא ברור. על פני העונה אני חושב שטנה הייתה יותר טובה, ולו רק בגל שקנדרה בהתחלה הייתה מתחת לראדר, וטנה התבלטה מהתחלה, אבל קנדרה היא לא קוטלת קנים, היא בהחלט חכמה, יודעת מה היא רוצה ותגיע רחוק (גם איך שהיא טיפלה בספונסרים, גם העובדה שהיא קיבלה הצעת עבודה בסוף וגם בחדר ישיבות המכה הקטנה מתחת לחגורה לגבי העובדה שטאנה לא סיימה קולג'). בסופו של דבר כל בחירה של דונלד טראמפ תהיה ראויה, אבל לפי הפרק הזה קנדרה צריכה להיבחר.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

הפרק היה מצחיק בעובדה שהם לא ממש טרחו להסתיר מהצופים שקאנדרה הולכת לנצח כאן. עם כל ההשוואות האלה בין טאנה ששונאת את הצוות שלה (ובצדק) לבין קאנדרה שנפרדת מהם בבכי או בין טאנה שחושבת שהיא עשתה עבודה טובה בזמן שמראים לצופה את כל הפאשלות שלה, לעומת "סופר קאנדרה" שמתקנת כל בעיה בלי מאמץ, נו באמת, זו עריכה כל כך מגמתית, אפשר לבקש לפחות קצת מתח בעונה הבאה?! חוץ מזה ממש אי אפשר להשוות בין הצוות של טאנה לצוות של קאנדרה, גם מבחינת המשימות טאנה קיבלה משימה קשה יותר שמערבת יותר VIPS עם יותר מקומות ליפול בהם. גם "בבורד רום" טראמפ תחקר את טאנה תוך כדי שהוא כמעט מדלג על קאנדרה,כשטאנה התחילה לדבר על האסטרטגיה של קאנדרה שכללה להיות כמה שיותר פחות בולטת עד לקראת אמצע-סוף התוכנית טראמפ פשוט שינה נושא... למרות שס"כ אין לי בעיה עם אף אחת מהפיינאלסטיות, אני פשוט חושב שהמצב לא היה שווה מבחינת שתיהן במשימה הזאת.

../images/Emo58.gif

זה לא שטאנה קיבלה צוות יותר גרוע(בראין גרוע כמו מייקל וכריס גרוע כמו דני), היא פשוט לא כיבדה את חברי הצוות שלה וקראה להם אידיוטים שלא כמו קנדרה, שלמרות שדני פגע קצת בהתחלה בסיכוייה, היא לא זילזלה בו. כמו-כן, קנדרה גם למדה מהטעויות שלה, אחרי הפאשלה של דני היא החזיקה אותו(ונראה לי שגם את מייקל ואת ארין), קרוב אליה.

../images/Emo58.gif

זה ללא ספק היה הפרק הכי טוב בעונה, בהיתי פשוט במסך ולא יכולתי למצמץ לשנייה. אני חושב שקנדרה ללא ספק הייתה יותר טובה מטאנה גם ביחס לקבוצה וגם במשימה. מחכה בקוצר רוח לסיום, כי אין לי אפילו מושג מי תיקח. בהצלחה לקנדרה, שנהייתה הפייבוריטית שלי ישר בפרק הראשון.

למעלה