The Apprentice 313

willo

New member
../images/Emo58.gif 313

סוף כל סוף אלכס הוכיח שיש לו אישיות (וכן דונלד לא ידע שהוא למד בישראל). המשימה הוכיחה שטנה וקנדרה הן הראויות לגמר, ואני מקווה שהן יגיעו לשם. אלכס הוכיח שעל אף שבמשימה הקודמת ההי לו שכל (הלך לאנשים ושאל ברחוב( הפעם הוא היה שחצן ולדעתי זה יעלה לו במקום בגמר. קרייג סתם פוץ עם מזל. הגענו לרביעה, הבחירה הנכונה צריכה להיות קנדרה מול טנה. לא אופתע אם אלכס יחליף את קנדרה. קרייג בגמר תהיה הפתעה מוחלטת. לדעתי טנה צריכה לנצח, אלא אם כן היא תפשל בראיון/משימה אחרונה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifהשוליה 313

בקרן קבר את הקבר על עצמו אם עהוא לא היה פותח את הפה על זה שהוא מפחד לקחת סיכונים. אלכס היה עף אם ברן לא היה מזכיר את זה אלכס היה עף. אלכס היה מזל בגלל השטות של ברן קרייג אידיוט וחושב את עצמו יותר מדי לדעתי בגמר יהיו טאנה ואלכס וטאנה תזכה.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 313

חחחחחחחחחחחח אלכס : "אני לוקח סיכונים - למדתי בישראל!" ענק. חשבתי שטראמפ יעיף את שניהם. הם היו גרועים באותה מידה. קרייג מעצבן!! לא פעם ראשונה שהוא מתנהג כמו אדיוט וקנדרה מתאפקת לא לחנוק אותו. אני מקווה שקרולין וג'ורג' רואים מה הולך שם מאחורי הקלעים ומעבירים את המידע לטראמפ וקרייג יפוטר בהמשך.

willo

New member
../images/Emo58.gif לגבי הפרק הבא

הפרק הבא לא יהיה פרק של ראיונות (כמו בשתי העונות שעברו) אלא פרק של משימה רגילה, כך ששלב הראיונות יהיה בשלישיה. מתברר שהפרישה של ורנה דפקה את הסדר והם כבר התחייבו לנותן חסות, אז תהיה משימה נוספת. פרק הסיום ישודר ב12/5/05

d@r121

New member
313../images/Emo58.gif

אפשר לחשוב, למד בישראל. אני נולדתי בישראל ולא קיבלתי נקודות אצל הדונאלד. ולמה לכל הרוחות הוא למד אריכאולוגיה בישראל? מה הוא הפסיד כאן? (אלא אם כן הוא יהודי עם הורים ציוניים ואז זה מסביר הכל). בכל מקרה אני רוצה את טנה בגמר, בכלל רציתי גם את אנג'י ואירין אבל הן עפו בטרם עת. הלבטים בין אלכס, קרייג, וקנדרה הם שוליים. קנדרה די מטומטמת. קרייג בעל יכולת התבטאות אפסית (אבל עם רעיונות מנצחים. הוא מהסוג שעובד לבד כי הוא היחידי שמבין את עצמו) ואלכס, נו טוב. וכמובן קרוליין
וג'ורג', שתמיד כיף לראות אותם.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

הדבר היחיד שהיה מעניין זה לגלות שאלכס למד בישראל. כל השאר משעמם כרגיל.

../images/Emo58.gif313

לא היה פרק משהו, שלא כרגיל בעונה הזאת. קרייג פשוט בלתי נסבל, כך גם טאנה. אני מאוד רוצה לראות את קנדרה
ואלכס בגמר, ושקנדרה תיקח. טוב שברן הלך. הדבר הכי מעניין בפרק הזה היה לדעת שאלכס למד בישראל.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 313

אני די נהניתי מהפרק. לא מבין מה טראמפ עדיין תופס מאלכס ולמה ברין דווקא עזב ולא אלכס - לא רואה שום הבדל בין שניהם - שניהם לא הרשימו אותי כמעט לכל אורך התכנית. בצד השני יש את טאנה - שהחל ממחצית הדרך מובילה אצלי ברשימה של המועמדים לזכות ונמצאת שם כרגע די בודדה. קרייג הוא כל כך מיותר וקנדרה - אני לא רואה אותה בליגה של הגדולים. היא אולי תגיע לגמר וינסו למכור אותה בתור יריב רציני לטאנה אבל אם לא יכרו דברים לא צפויים טאנה תיקח - ובצדק. סוף סוף בחורה שאין שום שאלה לגבי כישוריה בגלל המראה החיצוני שלה. למרות שאין לה מה להתבייש במה שיש לה |MILF4LIFE|

למעלה